Къде в Бургас (32)

• 97 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Привет  Simple Smile Можете ли да ми препоръчате хубав и евтин сервиз за телефони в района на центъра Възраждане , защото си изпуснах тeлефона и има спешна нужда от ремонт? Благодаря предварително.  Simple Smile

# 406
# 407
Привет  Simple Smile Можете ли да ми препоръчате хубав и евтин сервиз за телефони в района на центъра Възраждане , защото си изпуснах тeлефона и има спешна нужда от ремонт? Благодаря предварително.  Simple Smile

На Фердинандова, преди Пицарията. Аз винаги там ходя.

# 408
Някой знае ли дали в Мола има намаление на дрехи в Карфура и колко процента .
Миналата година накупих мого неща за детето ,искам и сега .
В темата за Намаления доста е коментирано за Карфур и псевдо намалението им.

# 409
  • Бургас
в крайна сметка се насочвам към къща за кукли. искам да е обзаведена, куклите може и от делно да ги купя. искам нещо подобно, на подобна цена.
http://katinatoys.com/-for-dolls/84--.html
някой виждал ли е?

# 410
  • Бургас
Къде продават бельо Sloggi в Бургас? Знае ли някой?

# 411
  • Бургас
Имам съмнения, че въпросът ми е за тази тема, но все пак ще рискувам  Embarassed

Какво ви е мнението за супермаркет "Жанет"? Като цени, качество на предлаганите продукти? В четвъртък едни мои приятелки ще се местят от хотел в Сл.бряг в апартамент някъде м/у Св.Влас и Елените и трябва да напазарят стабилно хранителни стоки. Да ги закарам до "Жанет" или е по-добре в Бургас някъде Rolling Eyes

# 412
Къде продават бельо Sloggi в Бургас? Знае ли някой?

Магазините на Triumph  в двата МОЛа

# 413
Интересува ме откъде мога да си купя торби , малък размер, от които се изкарва въздуха с прахосмукачка. Преди време си взех комплект 2 торби от Лидл, но едната е с размер на чувал, а на мен ми трябва по-малкия размер. В момента там не предлагат такива.
Не знам доколко можах правилно да обясня, но ако някой знае, да даде информация.

# 414
bonetty, в джъмбо съм гледала такива торби, но не знам какъв размер са били.

Редактирам се. Намерих още нещо: http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=62&pid=56849

# 415
Коментирали сме тези торби, пробвали съм тези в Айко и всички видове от Карфур - не стават.
Някой спомена ,че имало хубави на МЕТРО,но аз нямам мнение.

# 416
  • Бургас
Цитат
Какво ви е мнението за супермаркет "Жанет"? Като цени, качество на предлаганите продукти?
Като бизнес партньори са коректни. Пазете касовите бележки и при проблем направете рекламация. И "Младост" става.

# 417
  • Burgas
За вакумните торби, взех си една от Кауфланд, хубава е, но я купих още зимата сега нз какви има и какви големини.

# 418
Цитат
Какво ви е мнението за супермаркет "Жанет"? Като цени, качество на предлаганите продукти?
Като бизнес партньори са коректни. Пазете касовите бележки и при проблем направете рекламация. И "Младост" става.

Нямам никакви  забележки . Поддържат  голям асортимент . Всичко е прясно , коректни са.  Зимата пазря от там , лятото  работим с тях . С две думи  спокойно може да си пазари приятелката  ти  Simple Smile

# 419
Някой обърнал ли е внимание в МЕТРО дали има някакви фитнес уреди? Трябва ми нещо съвсем елементарно като : това

Общи условия

Активация на акаунт