Алтернативна козметика 5

• 68 267
  • 335
  •   1
Отговори
# 45
Дора, а тези другите в какви случаи се ползват?  Wink

# 46
# 47
ален мак, и аз вчера го видях това, интересно е, че ми се да пробвам.

# 48
  • Пловдив
Търсейки, домашен шампоан попаднах на тази тема! В момента направих един с хума, лайка и зехтин - после ще пиша дали е имало ефект.
Ще следя темата. Simple Smilebouquet

# 49
  • София (Възраждане)
Ан, или друга мама, някой има ли вече опит и отзиви от домашен шампоан?

# 50
  • Пловдив
Аз изпробвах една рецепта и не се получи, но може би,защото имаше зехтин в нея. Като тествам по-натам нещо сполучлипо ще пиша Simple Smile

# 51
  • Варна
В тази тема можете да намерите ползващите:  Къната, билките и всичко останало  Wink

# 52
Здравейте!
Понеже стана дума за шампоани - аз днес се престраших да си измия косата само със сода (вече не съм сигурна дали в тази тема четох за този метод или в друга подобна).Останах приятно изненадана-косата ми изглежда съвсем чиста и лъскава,по нищо не личи,че не съм ползвала шампоан(освен по липсата на миризма,разбира се).

# 53
Търся нов собственик на балсама от това комбинирано предложение:

http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=1& … o_and_Conditioner

Ще пускам поръчка, а има желаещ само за шампоана.Ако пък някой иска цял комплект или друго нещо от сайта,да ми пише съвсем скоро.

# 54
Better Butter - рецепта за домашен лосион за тяло. Подобна е на тази, която преди време сподели benitta тук.

# 55
Може ли да ми кажете, според вас дали е проблем, избелването на зъбите със сода един път седмично, чудя се да не би да вредя на емайла на зъбите по този начин?

# 56
Звесдичка, и аз понякога си мия зъбите със сода(като се сетя, може би веднъж на 1-2 седмици), не мисля, че вреди на емайла, макар да се срещат такива мнения и то на зъболекари. наскоро прочетох и за капка кислородна вода в/у четката със сода, като в никакъв случай не бива да се поклъща, но не съм убедена дали е редно, доколкото знам кислородната вода не бива да влиза в контакт с лигавиците.

# 57
http://www.otnishtoneshto.com/2011/08/blog-post.html
От скоро ползвам част от тези съставки за измиване на зъбите - всъщност само смлян карамфил, сода и зехтин, че в началото и без зехтин. После пробвах и канела. Не е лошо, но аз лично предпочитам май без.
Не е истина колко е свежа устата след това. Първият път наистина имах чувството, че в устата ми има турбо двигатели, но много бързо свикнах. Че и дори мъжът ми, който не искаше дори да пробва, гледам зарязал пастата за зъби.

# 58
http://www.otnishtoneshto.com/2011/08/blog-post.html
От скоро ползвам част от тези съставки за измиване на зъбите - всъщност само смлян карамфил, сода и зехтин, че в началото и без зехтин. После пробвах и канела. Не е лошо, но аз лично предпочитам май без.
Не е истина колко е свежа устата след това. Първият път наистина имах чувството, че в устата ми има турбо двигатели, но много бързо свикнах. Че и дори мъжът ми, който не искаше дори да пробва, гледам зарязал пастата за зъби.
Това определено ще го пробвам!
Благодаря че сподели!  Hug

# 59
По темата за содата - но за под мишници; моя приятелка ме посъветва да не си слагам (аз съм мн. доволна, не мириша хич - само сутрин слагам в шепата си сода колкото 50 ст. да речем, мокря я малко и натърквам под мишницата хубаво), защото променяла ph-то... Нямам оплаквания, с изключение на когато съм се прясно избръснала и сложа сода - щипе ме (явно оставям малки прорезчета от бръснача Twisted Evil), но след половин-един час преминава. Какво ще кажете (химиците), наистина ли е по-добре не? Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт