Да отпуснем душата 3

• 25 598
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Сестро, ние с тебе ще я разсейваме бееееееее, остави третогъзието да носи  Joy Joy Joy

# 706
  • София
Проблем ли  newsm78
Нещо жестоко си се объркала.
Тая тема е страхотна и ще си остана в нея докато родя.
:shock СИГМАААА ти сега с друг ли намери да се ядеш newsm78 Вий прокудихте бая хора ооттук в случай че не си забелязяля Peace Peace

Сигма, моля те, така и така правиш статистиката за фонда, удари една статистика и за прокудените от тази тема, че наистина ми стана любопитно  Wink

Аз мисля, че който не го кефи темата, просто спира да пише, ама чак пък прокудени  Rolling Eyes

# 707
  • София

Сигма, моля те, така и така правиш статистиката за фонда, удари една статистика и за прокудените от тази тема, че наистина ми стана любопитно  Wink

в статистиката ако може и графа причина за прогонване и прогончик също  Rolling Eyes

# 708
  • СОФИЯ
Сестро, ние с тебе ще я разсейваме бееееееее, остави третогъзието да носи  Joy Joy Joy

добре сестро квот кажеш  Joy Joy Joy

в статистиката ако може и графа причина за прогонване и прогончик също  Rolling Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 709
Титка, айде нема нужда.
Форума е огромен и всеки е свободен да си пише където иска.

# 710
урааааааааа, оформя се опозицияяяяяяяяяяяя, ураааааааа!!!!!!!

# 711
Миеринка, ми нали и ти ще бременееш скоро  Praynig Виж Виката май е по-далече от процедура. Да не си мислите, че съм пристрастна, догодина като се преместим там ще ми дойдете на гости с бебоците

# 712
  • СОФИЯ
Миеринка, ми нали и ти ще бременееш скоро  Praynig Виж Виката май е по-далече от процедура. Да не си мислите, че съм пристрастна, догодина като се преместим там ще ми дойдете на гости с бебоците

Да Елла надявам се в най-скоро време да бременея  Hug Hug Hug а, душко с удоволстие ще прелетим и ще те навестим   bouquet Hug Hug

# 713
Елла, Виката е някога си........... чакай да видим дали изобщо съм за  процедура аз  Joy Joy Joy Joy

внимавай с поканите, че бабето вече е в процес на спретване на ясли, че другото лято сме там

я да питам за прокудените аз. не се ли споменава бой с пръчки? нещо поне? мъчение някое? ей така за разнообразие?  Thinking
поне капка кръв - за цвят

# 714
  • СОФИЯ
урааааааааа, оформя се опозицияяяяяяяяяяяя, ураааааааа!!!!!!!

сестро опозицията ква е според тебе - десна или лева  newsm78 аз левите не ги обичам  hahaha hahaha

# 715
Сестро, не съм претенциозна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
важното е да има разнообразие, леви, десни, средни, свише - все тая

# 716
а бе Ванчето къде е ?

# 717
  • София
Тука съм Сигме, ма не съм на кеф и затова само Ви чета, че иначе трябва да мрънкам........
Вико, добре дошла! Некой гларус?
Ела, това сигурна ли си, че са контракции? Проблем с уринирането имаш ли? Да не е цистит?

# 718
Какето лежи някъде под дебела сянка и мързелува - надявам се, че иначе другия вариант е - много работа

кви гларуси ма Каке, от де? то и медузите бегаха от нас, камо ли човек

# 719
мРЪНКЯЙ-кво ти пречи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт