Отговори
# 615

"Международни отношения, международни отношения ..."  Hug

Какво е станало?  Hug

чакаме подробности....

# 616
  • София
Не ми се пише, много съм се озлобила днеска, всички са ми криви...Искам да съм слаба, здрава, богата, с интересна работа, гувернантки за децата и пр. и пр.

# 617
Ейййй ,куда въй  newsm78(това да се чете на руски Mr. Green)
Мнооооого слаба активност Naughty
Титаника май потъна вече Thinking
Кафето съм го изпила затова няма да ви поднасям Laughing
Има ли желаещи за северозападна среща?
Ако има свиркайте на лични, Ятце къде ти е селото?
След малко поемаме на разходка с Буби, която днес като я питах как се казва и тя  Буба Laughing
Много обича песнички да й пускаме и да танцува, сега хита при нас са: Пеят скачат палците,торта, влакче и ало ало слънчице!
На мен ми е криво че диетата свърши и се разядох като за световно и това ми срина самочувствието,но нещо немога да се организирам да я почвам пак че положението ще излезне извън контрол ooooh!, друго какво да се оплача Thinking, ааа ще ми окаапе скоро косата, нямам време дори на фризьор да отида, и на гинеколког и на ендокринолог... аа стига ви толкова ooooh!
Голям пост голяма работа,ама толкова си мога Mr. Green
До скоро,чакам ви тук на отчет!!!

# 618
Уууууууу, Наде, изпревари ме!  Wink
Аз се смилих над вас и ще пльосна една закусчица, ако случайно някой мине оттук!  Mr. Green

Борянка е опасен тип обаче, много ни е умничка!  Heart Eyes Дай една прясна снимка да я видим, че ни е домъчняло.

Дейзи, а теб да знаеш, че ще те ошляпам! Ако случайно метнеш едно очо насам, да си предупредена.  Wink

# 619
Момичета,
Аз се завърнах на работа. Вече ще съм по-активна Mr. Green Още съм си болна, първо беше гърло, после нос, сега започнах и да кашлям #Cussing out
Лорис вече е пет дни без памперс през деня. Имаме само един-два гафа Sick Само че не си казва, аз си го изпишквам на час, час и половина. За акането го следя, като направи една замечтана физиономия, значи върши работата Laughing
Започнал е да повтаря всичко, което му кажа. Знае имената на всички, без неговото-даже не се и опитва да го каже newsm78 Много малко остана до яслата и ми става все по-криво. Като го знам как ще реве, много ми е мъчно Sad
Минавайте по-често  Wink

# 620
Дзак и ние  Mr. Green

После повече  Wink

# 621
Ето ме и мен Hug
Хораааа, страдам от безсъние, нещо ми става, не знам дали е от Сатурновата дупка, но съм зле  Sad
А като капак съм и махмурлук от снощната сватба, дремя на работа, а на обяд даже ядох шкембе с цел да се свестя Sick Последните няколко нощи се въртя зверски и не спя Sad
А Симо за капак почна да прави някакви среднощни изпълнения-буди се и почва да реве и да се тръшка, но се вижда, че е инатливо, а не от болка или нещо друго. Нито иска да пие, нито биба, нито да го гушкаш, нито да го носиш, седиш и чакаш да спре  Shocked Tired Спира пак супер неочаквано, както почва и пак заспива  Shocked Сега чета в нета- имало така наречения период на нощен терор, не мога баш да го разбера... Tired
Не знам дали има връзка с това, че последните дни се отпуши яко да дърдори Shocked И той като Лорис почна да повтаря абсолютно всичко, дали не му идва в много този скок в растежа и затова да го избива на нерви? Почвам леко да предчувствам т.нар. период на словесна диария и ви казвам, че това ще е най-голямото чудо, което ще преживеем досега (тези с първи дете, де)...поне за мен не може да се сравнява с нищо, което видях досега в развитието...пу пу да са ни здрави и да продължават да ни удивляват всеки ден Praynig Praynig Praynig
И много да не ни ядосват, че аз специално съм на ръба на нервен срив Sick
Браво на Лорис за пампите и браво на Буби за Буба Mr. Green
Голямо браво и за Пчеличен мъжо!

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 14:16 от Zelda S

# 622

Не знам дали има връзка с това, че последните дни се отпуши яко да дърдори Shocked И той като Лорис почна да повтаря абсолютно всичко, дали не му идва в много този скок в растежа и затова да го избива на нерви? Почвам леко да предчувствам т.нар. период на словесна диария и ви казвам, че това ще е най-голямото чудо, което ще преживеем досега ...

На мен ли го казваш, аз се чудя как да му затворя устата, и докато яде не спира да чочоли и понякога чак се задавя от зор да не млъкне с пълната уста... Tired

Ходихме да видим една приятелка, която роди онзи ден момиченце - милата как измъчено изглеждаше...викам си бързо се забравя...сега са я налегнали тревоги по кърмене, много кърма има, запушени канали, ревеше и се....утре ще ги изписват, не можахме да видим дребната само че...нашия не спря да вилнее и пред родилното, умрях от срам... Blush Ако искате се смейте, ама на мен ми е яко неудобно, като се прави на маймуна навънка, особено в нашето Пени маркетче, дет само него си иаме по-голямо тука...та като отидем там и се вози кроточко в пазарската количка, и запътим ли се към касата и става цирка  крещене до бога, първо иска да се добере до лентата, да вади от количката и да слага отгоре, после крещи докато жената не ги маркира и не си ги вземе обратно... ooooh! Аз съскам съскам, после дигам ръце и бера срам , зяпайки настрани... Rolling Eyes Sunglasses

# 623
Здравейте мамчета и дечица! Hug

Аз се позагубих както винаги, но се наслаждавам на почивката ни в България, която е към своя край. Засега, слава Богу, си прекарваме чудесно. Плажуваме всеки ден. Морето, басейните и Дунава ни понасят добре, чак им омръзна на децата (на мен няма как да ми омръзне). Малкият за разлика от каките си на тази възраст е много смел с водата. Той и вкъщи му дай само с вода да си играе - седи на мивката или до един леген. За съжаление другата седмица се завръщаме на работа, а малкият ще трябва да тръгва на ясла. Тъкмо се е разприказвал и той доста на български и като се почне с английски по цял ден, ще стане пълно мазало, но като няма начин. Каних се да го оттучавам от памперсите, но нищо не направих. Май ще го оставя за Коледа или за другото лято. Като че ли по-спешно ми е да го оттуча от кърменето, че продължава да се буди всяка нощ да си иска своето. Има ли и други още кърмещи се и ако имате планове за оттучаване, моля споделете страгегии? newsm78

Аз съм писала на лични за северозападната среща, но се опасявам, че сигурно няма да се получи тази година, защото ние лично изобщо не сме мобилни.

Всичко хубаво ви желая! Hug

# 624
Песл, мобилна съм, ще направя всичко възможно да отделя един ден тази седмица, ще ми се да съм с ММ, за да не съм сама с децата, но и сама бих тръгнала, чувам само хубави отзиви за града ви, особено след ремонта и усвояването на европейски пари  ....
Миленче, всички берем сам с тези малки маймунки, и аз не мога да разбера защо силата им идва точно на касата, когато трябва да си най-съсредоточен и да внимаваш...
Браво на напредналите дечица с приказките, и ние напредваме, ама с пакостите. Е, пуска по нещо, ама защо ли като ме търси и вика, казва "Та-тиииииииииии" newsm78 Всичко е на Ту- ту, и то-то....
Ние всъщност вече сме гражданчета, ама нещо последните дни ... Моля за едни палчета за свеки, нещо не е добре, в момента са на лекар с ММ и стомаха ми се е свил, пък вие знаете, че за разлика от общоприетото, ние си се уважаваме, пък и повече, с нея.
Ох, хайде да приключвам, хем не ми се пише, хем не ми се излиза от форума...., женска ни работа...

# 625
Бързо минавам на отчет, докато още спи  Hug

Браво на всички малчугани, много ми е приятно да Ви чета  Hug

Памперс-да, Бобо си е все с него, напоследък обаче казва, когато си върши работата сочейки памперса и аъъъ...но не преди, а по време на действието. Не знам дали да го махам, пак ни подхванаха зъбите и ака по 3-4 пъти  Tired

Думи....много малко ми се струват и то все лесни-колата е бръм бръм и така. Нищо почти не говори и на техния език-само сочи и ааъъъ, аъъ, но пък всичко разбира и изпълнява  Heart Eyes

Като го питам -Бобо, как се казваш? и той....Нана и аз пак и той пак...накрая аз Бобобобобо, а той Нанананана  hahaha

Много ми е кротичък, много ме слуша, все около мен си седи...абе не мога да се оплача.
Зор ни остана само яденето пусто, но сега го гласим за морето и хапва за обяд Алете-ами много си го харесва детето-колкото по-блудкаво и безвкусно-толкова Бобо повече го харесва май  Grinning

В събота тръгваме на морееееее

хайде цун цун  Hug

Ятце  Praynig

# 626
Цоп! Ние се прибрахме. Ходихме на север в едно малко курортче, където сърна или стадо сърни в двора е обичайна гледка. Мног беше хубаво. Децата тичат на свобода, хората са мили и няма покритие, та нито един телефон не звънна през цялото време.  Еван плува в езеро, яде диви боровинки и гони сърничка.  Heart Eyes

Песл, радвам се, че се наслаждавате на почивката.

Представям си ако съберете на едно място всички дърдорещи дечица.  Laughing представям си колко е уморително да обясняваш всяко едно нещо. Но пък са толкова сладки и искрени.  Heart Eyes Аз честно казано не мога да си представя моето да е от много говорещите, като почне  да говори, естествено.

Зелдич, много кофти с това безсъние.  Cry Дано да не е сериозно и да отмине.
Яни, палчета за свекърва ти!  Praynig
Лори, да прегърнеш "Нана". Браво на най- послушното дете в групата.

# 627
Дзак и от нас!
Зелдич  Hug
Лена, завид, завид  Mr. Green
Ятзе fingerscrossed за свеки!
Кристиян е доста палава, включително и агресивен. Ако нещо не е по неговата посяга да щипе, скубе, удря, хапе ... всичко. Нито е видял бой вкъщи, нито е гледал да се бият, дето се вика от вътре му идва за мой ужас. Иначе по цял ден сме навън. Прибирам ги само за обяд и сън и хайде пак. Сега ме изненада, че пожела да се прибере и съответно и аз кукнах тук  Mr. Green

# 628
Ако нещо не е по неговата посяга да щипе, скубе, удря, хапе ... всичко.

Хм..моя убавец така зверски ме ухапа преди един час, че чак извиках от болка, успя през тениската да ми пусне кръв и сега имам синка на рамото...и това защото поисках да го отдалеча от улицата, където искаше да тича за пореддн път...какъв шамар по гъза изяде няма да ви казвам, ама ми причерня, сериозно ви казвам ... Crossing Arms

# 629
Ехо, здрастиииии!  Hug
Върнахме се в София и ние вчера, ама два дена сме на къщата чистим - търкам, без много да мъркам, но пък завид на Йо и аз за фирмата  Blush
Абе и аз забелязвам голям напредък при Пепи при дърдоренето. Сам много много не се сеща, но като му кажа да повтори нещо и го казва, много е сладко. А като го питам как се казваш, вдига пръста да покаже, че е на 1г.  Laughing
Ятце, палчета за твойто свеки  Praynig
Песл, аз кърмя още и честно казано хич не знам кога ще отбивам, но като, че ли ми се иска вече да наближава този момент Rolling Eyes
Хайде до скоро, че утре пак  сме от рано на обекта Mr. Green
"Гуна" /Good night от Пепи/  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт