SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 131
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
И аз не мога, идеално!  Mr. Green Аз от любов, де, пращам те накъдето те тегли сърцето.  hahaha

# 346
Начи двамата ще играят сантасе (или както се пише там), а ние ще гледаме Joy

# 347
Ама то... аз няма да издържа само да гледам дълго време.  Blush Ся защо ми причиняваш това?  Embarassed

# 348
  • гр. София
Аз мога ли да дойда да ви пиша резултата от картите (пък ако щете и Черен Петър играйте, нали и това е игра на карти)?  Rolling Eyes

# 349
Може, Розе, може, то на нас с Пуци и без това ще ни треперят ръчичките Mr. Green

# 350
  • гр. София
Що, да не играете Черен Петър със събличане? Не за друго, а щото в Ада нали е жега...

# 351
Малко съм пораснала за такива игрички, тц Peace
А ръцете ще ни треперят от вълнение, че сме с обектите, разбираш ли  Wink

# 352
Що, да не играете Черен Петър със събличане? Не за друго, а щото в Ада нали е жега...

Ай, сбогом, дотука бях. Хич не ми трябва Черен Петър за да се съблека в определена компания. Ъъ, обаче тая компания изключва Апокалиптик и Сам.  Mr. Green

# 353
  • гр. София
Малко съм пораснала за такива игрички, тц Peace
А ръцете ще ни треперят от вълнение, че сме с обектите, разбираш ли  Wink
Ц, аз падам от Марс и не разбирам (както добре знаеш)  Mr. Green

# 354
Ох, цвиля Joy Joy Joy

# 355
  • гр. София

Гледам снимката и си мисля, мисля си и я гледам...
Апокалиптик, из тия треволяци не може да няма я лапад, я лобода. Да вземеш да източиш една баничка ли... Подозирам, че Джаред не е и помирисвал такова нещо, но няма как да не му се услади като опита.  Sunglasses

# 356
Хм, добра идея, Розе. Ако го направя, гарантирам доживот да стои я у нас, я на място, не по-далече от 10 метра от нас Mr. Green Но все пак да ми набере там лапади, лободи и други треволяци, че тая жега не е за зряла дама като мен Grinning

# 357
  • # супернатурална #
Ауу, какво му мислите на Самиту, докато аз работя за насъщния  Crossing Arms В ада, да му е жега...с лапад да го храните... ooooh! Дайте да му покажа рая  Flutter Ще му мятам пърЗолки на скарата, некое джоланче...тя салатата е за украса, не е за ядене  Naughty И вие сте поканени, като ви знам какви сте диетични, ще наблегнете на динята  Laughing

# 358
Абе с пържоли секи знае, ама хайде включи се, да не се чуФстваш изолирана. Аз диета не спазвам, ще ям от всичко  Grinning

# 359
  • гр. София
Аз пък не спазвам диета, но съм вегетарианка, та за мен от динята няколко парчета ще са екстра. И шопска салатка да има и ми стига.
Мръвките си ги ръфайте вие.

ПП: вижте ме колко икономична гостенка съм  Mr. Green
ППП: ако ме поканите няма да дойда с празни ръце. Ще донеса хубав десерт.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 16:34 от Зимна роза

Общи условия

Активация на акаунт