Парфюмни размисли и страсти - 158

• 54 127
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Ама Бижу, кой от двата парфюма?  Grinning
Е, ти нали за Инсоленс питаше? newsm78

Питах за кой от двата говорехте - Инсоленs или L`instant

# 346
Аъъ Blush е, за Инсоленс говоря аз. Laughing Crazy

# 347
  • София
Ама Бижу, кой от двата парфюма?  Grinning
Е, ти нали за Инсоленс питаше? newsm78

Питах за кой от двата говорехте - Инсоленs или L`instant
Аз се пенявя редовно, колчем стане дума за Инсоленс  Blush и съм писала точно такива неща за него. Бижу обаче е права - предимствата за някого са недостатъци за друг. На мен нахалството на едт ми идва дюшеш, на друг обаче може да му се стори свръх.

# 348
Да се вмъкна с един малко странен въпрос. Laughing
Момичета, някоя от вас намира ли прилика между Виолетовата блондинка и оригиналният Алюр? Снощи четох, но не открих нищо в съставките, освен ветивера, а има една обща сочна кремава нишка, която просто ме влудява.
През зимата я тествах таз Блондинка, и въобще не беше така плътна и трайна, разкошно се представи Heart Eyes

# 349
  • виртуално
Нищо общо нямат двата при мен, Алюра го обожавам , а Блондинката замина много бързо към размените
(Смарти, липсваш)

И аз да питам - някой дали има или да е ползвал парфюм с феромони ?
Има почва за развитие при нас или са само пари на вятъра?

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 11:14 от Рапунцел

# 350
Като видя реклама на парфюм с феромони все се сещам за една стара комедия - "Любовен еликсир" май се казваше  Laughing  
Опрделено не искам такова нещо  Naughty

# 351
  • виртуално
Като видя реклама на парфюм с феромони все се сещам за една стара комедия - "Любовен еликсир" май се казваше  Laughing  
Опрделено не искам такова нещо  Naughty

сещам се за този филм  Joy

Не търся такъв ефект, според мен трябва да ги голям баламурник или съвсем закъсал за да им се вържеш на феромоните
Но ми е интересно все пък какви аромати има и дали са трайни

# 352
  • Стара Загора
Ивче, намирам, че има нещо общо между мъжката Амазония и О дьо Кампань, но само в най-най-връхните нотки и като се напръскам до мокро около врата. Същата горчива зеленина долавям. Секунди след това вече не ми прилича чак толкова, а ми е по-близък до споменатите вече смокинови.
При мен си трае 2-3 часа без проблем, но отбелязвам, че го пръскам вечер, когато е по-хладно. По косата ми се задържа доволно дълго.

Hug Снощи до 8 съвсем леко го усещах на китката, бях пръснала към 12 наобяд.  Peace
Предполагам с хубаво напръскване 4-5 часа ще изкара, но зависи и от кожата.

Нелке, стига си го повтаряла този Сеншъс, че нито 1 не познавам и ме джогли отвътре.  Mr. Green Иска ми се да имам 3 за разкош  Joy - Sensuous, S.Nude & S.Noir. Най-много да ги издумкам на сляпо, но от кой да започна е въпроса.  Thinking

Вчера попаднах на ензо.бг от една тема в КМ. Някои дами от тук видях, че са поръчали, но не успях да дочета отзиви - читави ли са парфюмите им?   bouquet

# 353
  • София

Вчера попаднах на ензо.бг от една тема в КМ. Някои дами от тук видях, че са поръчали, но не успях да дочета отзиви - читави ли са парфюмите им?   bouquet
Читави са, но вдигнаха рязко цените и то с много. Пример - Еклат Д Арпеж от 39 лв стана 53 лв за тестера (а продуктът е 49 лв за същия грамаж), Тер Д Ермес от 90 лв стана 123 лв. За мен това е несериозно и изгубиха доверието ми. Освен това доста хора се оплакват напоследък от непристигнали или много забавени пратки, както и от липсващи продукти в пратките.

# 354
  • Стара Загора

Читави са, но вдигнаха рязко цените и то с много. Пример - Еклат Д Арпеж от 39 лв стана 53 лв за тестера (а продуктът е 49 лв за същия грамаж), Тер Д Ермес от 90 лв стана 123 лв. За мен това е несериозно и изгубиха доверието ми. Освен това доста хора се оплакват напоследък от непристигнали или много забавени пратки, както и от липсващи продукти в пратките.

Благодаря ти! За забавянето на пратките и аз четох. Специално загледах Сеншъс Ноар, понеже в парфюми-шоп го нямаше.  Peace

# 355
Обич, тя Магнолия Нобиле си знае, че не си я забравила и все ще те споходи отнякъде, точно когато най-малко очакваш (личен опит). Важното е, че сте се срещали, харесали и е протекла химията. Аз също влагам много емоции в ароматите - почти всеки един го свързвам с нещо конкретно - случка, човек, място и затова ми е трудно да се разделям с парфюми. В този ред на мисли - по-лесно ми е да се разделя с хубав парфюм, получен от размяна, отколкото с нещо не кой знае какво, но подарък с добро послание. Имахме тема за асоциациите, които ни носят парфюмите - мога да изредя такива за 90% от парфюмите ми.

Ето над тези думи на Атти  Hug си размишлявам от вчера - колкото повече мисля, толкова повече случки се сещам в подкрепа на това.
Имам парфюм, притежавам го от години и още не знам дали го харесвам. Не се майтапя. Подарък от много близка приятелка ми е, по хубав повод. Не мога да се разделя с парфюма (Iceberg Light Fluid), въпреки че го нося изключително рядко и не знаейки дали в конкретния ден ще ми харесва или не. И така от години. Мисля, че е много силна положителната ми нагласа към самия подарък заради човека, от когото е, и ми е трудно да имам мнение, различно от отношението ми.
Имах и един Passenger Cruise (ST Dupont), свежест и красота. Купих го при разходка, на която излязох, за да се разтоваря след преглед при лекар. И макар да бях получила от него (доктора) информацията, която се надявах, явно часове след това още не съм се била отърсила от напрежението, което ме държеше. Резултатът - всеки път, като пръснех от парфюма, се напрягах, без видима причина. Скалъпих си това обяснение, подарих го на майка ми, много ми харесва и ми носи само положителни асоциации върху нея.
Имам и доста други истории, но някак си не ми е удобно  Blush

# 356
Обич, пиши  Wink
преди време имахме и такава тема - за парфюмните асоциации  Grinning

# 357
  • Варна

И аз да питам - някой дали има или да е ползвал парфюм с феромони ?
Има почва за развитие при нас или са само пари на вятъра?

Не съм ползвала, но съм тествала (Оленцето да помогне за името  Simple Smile). Не съм очарована изобщо, да не кажа, че даже беше неприятно - мирише на нечисто тяло, има един такъв гаден нечистоплътен тон и честно казано мен такава миризма ме отблъсква, отколкото да ме привлича.

# 358
Ох, ама сте подкарали една тема... за феромони. Не вярвам в такива 'чудеса'.
Втори ден се разхождам с Не парфюма и за сега ми пасва идеално на настроението.
Вчера тествах няколко Ермесансчета, които не познавам. Нищо не ме докосна, нищо не пожелах. Хубави, но до там. Ириса е просто цветен аромат, нищо ирисово не намерих. Ветивер тонка не е лош, но толкова пари. Сантал масоя или както там се чете, ми се стори най-хубав, но пък изчезна най-бързо, така че няма какво да го мисля и него.

# 359
Много е хубав Не парфюма, но за съжаление и втората ми отливка свърши. Мога да се къпя в него, толкова е нежен и свеж. Не му е тук мястото, но ако на някого му е омръзнал бих размислила с какво да се разделя за него. Само свирнете на лични. Hug

Общи условия

Активация на акаунт