Изборът на Лара...продължава

• 55 583
  • 437
  •   1
Отговори
# 150

Intervju sa Sanjom Vejnović

# 151

LARIN IZBOR: SLIKE

# 152

Čija sam kad tvoja nisam - Lara pjeva + tekst ( lyrics )

# 153

Dinko je odveo Laru u napuštenu tvornicu. Muči Jakova neizvjesnošću, dok se kada u kojoj je Lara zavezana sve više puni vodom. Dinko je na rubu da kaže Jakovu gdje je Lara, ali Ognjan ga onesvijesti misleći da pomaže Jakovu. Jakov ipak uspijeva probuditi Dinka, koji ga natjera da mu vrati pištolj ako želi saznati gdje je Lara. Dinko tjera Jakova da gleda dok se Lara utapa. Dinko ipak ne nalazi mir u svom zlodjelu, i ostavlja Jakova da se bori za Larin život
 Thinking

# 154

Nikša se zaletio automobilom na Dinka i ruši ga na tlo, udara o stup i ostaje bez svijesti. Jakov očajnički pokušava oživjeti Laru, ona ne daje znakove života. Jakov ne odustaje i preklinje je da mora nastaviti živjeti. Lara dolazi do daha. Jakov je grli i govori joj kako će sve biti u redu. Blanka skriva Dinka pred policijom. Shrvan bolovima, Dinko se onesvještava i kroz san se prisjeća Leile i svog djeteta, što ga još više potakne na osvetu Thinking

# 155

Karmen i Nikša
Larin izbor - Tu me cambiaste la vida (Promijenila si mi život) ●▬▬๑۩۩๑▬▬●
Bio je to dan kao i svaki drugi, nikada neću zaboraviti

sreli smo se slučajno, bez razmišljanja o vremenu i mjestu

desilo se nešto magično, tvoj me osmijeh zarobio

nehotice si mi zarobila srce

i tek tako , bez riječi, samo pogledom

rodila se naša ljubav. ●▬▬๑۩۩๑▬▬●

Otkad si ušla u moj život, promjenila si ga

ti si sunce što me obasjava

ti si savršen san, sve pronalazim u tebi

promjenila si moj život, zbog tebe ponovo vjerujem

i sada samo tvoje usne žare moju kožu

više ne postoji sumnja, strah me napustio

i to zahvaljujući tebi.

Tako si lijepa kao nitko na zemlji

a u tvojoj duši stanuje plemenitost i dobrota

danas riječ ljubav dobiva novo značenje

danju i noću molim nebo za nas

sada je sve tako jasno, ti si ta koju volim

vratila si mi nadu. ●▬▬๑۩۩๑▬▬●

Otkad si ušla u moj život, promjenila si ga

ti si sunce što me obasjava

ti si savršen san , sve pronalazim u tebi

promjenila si moj život , zbog tebe ponovo vjerujem

i sada samo tvoje usne žare moju kožu

više ne postoji sumnja , strah me napustio

i to zahvaljujući tebi.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 smile3501

# 156

Evo i drugog djela... Niksa se konacno vraca u Split, ali ne zbog Karmen... Bar ne u pocetku... Ali se kasnije ispostavi drukcije... Njihova ljubavna prica tek sad pocinje... Uzivajte u videu, nadam se da ce vam se svidjet...

Prvi dio tko nije pogledao moze pogledat ovdje - http://www.youtube.com/watch?v=n0rbx0iyVfw

Hvala svima koji pratite moje videe.. Vasi lajkovi i komentari mi daju svaki put novu inspiraciju i ideju Simple Smile) Ako netko od vas ima neki prijedlog kakv bih video mogla napravit, nek mi spobodno pise u inbox ili ostavi komentar... Simple Smile)

# 157

">#![/video]
Izgubljeni princ - kino najava
Prva kino najava najvećeg ljetnog filmskog hita! Larin izbor: Izgubljeni princ - uskoro u svim kinima!

# 158
Здравейте! Simple Smile
Ще може ли да ми кажете какво ще се случи със Злая? Лара или Яков ще получат попечителството?

# 159
Нито един от двамата.  hahaha майката на Яков..

# 160
Аз писах, че и Яков не е подходящ да му се даде попечителството над детето. Нела обаче е най-неподходящата. Rolling Eyes Тази интригантка най-после ще успее!  Sad Откакто разбра за детето, през цялото време се чудеше как да го отнеме от майката! Дори и сина си използва. Ама така ще е, Лара като не знае как да се защитава в съда. А майка й е една голяма наивничка, жалко за годините й.

# 161
Добре утро !!!
Едно поздравче от мен newsm53

# 162
Нито един от двамата.  hahaha майката на Яков..
Нела ли ще получи попечителството над детето??? newsm78 newsm78 newsm78

# 163
Аз писах, че и Яков не е подходящ да му се даде попечителството над детето. Нела обаче е най-неподходящата. Rolling Eyes Тази интригантка най-после ще успее!  Sad Откакто разбра за детето, през цялото време се чудеше как да го отнеме от майката! Дори и сина си използва. Ама така ще е, Лара като не знае как да се защитава в съда. А майка й е една голяма наивничка, жалко за годините й.
Да,те и двете са наивнички,според мен Thinking Thinking ThinkingА Лара е направо глупачка Peace
Уж толкова много обича Злая и той е нейният живот,а не иска да се върне при баща му,заради един откачен,когото дори не обича ThinkingНе ми е достоверно това нещо и това е !Хората по света се събират заради децата си от любов именно към тях,без самите те да обичат половинките си,а при такава огромна любов между нея и Яков....Абсурдно е просто!!!Така й се пада на тази тъпанарка PeaceВсичко се случва заради нейната тъпотия и простотия
Надявам се обаче,сценаристите да й налеят малко разум в тази куха кратуна... smile3514

# 164
Как гледате сериала,като не се отваря сайта?От една седмица нямам достъп до филма .Ще откача направо smile3511Не е честно smile3516И аз искам да гледам smile3515

Общи условия

Активация на акаунт