Изборът на Лара...продължава

• 55 595
  • 437
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167

Без Динко няма как да стане newsm53

# 168
Как гледате сериала,като не се отваря сайта?От една седмица нямам достъп до филма .Ще откача направо smile3511Не е честно smile3516И аз искам да гледам smile3515

Аз си ги тегля от http://www.DMCA-removal-from-Google/. Качват ги редовно, след като се излъчат по ТВ-то. Така и така изгубих интерес към сериала и не бързам да го гледам напред.
Лара ми е най-големият дразнител. То бива, бива глупост, ама нейната надминава всякаква граница.

# 169
Някой знае ли дали има издаден албум с песните към филма? Страхотни са и много ми се иска да ги имам във възможно най-доброто качество.

# 170
Да има издаден албум с песните от филма, ето линк към сайта:
http://­
shop.crorec.hr/crorec.hr/­
ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=687684

# 171
Мерси много, Диди. Сега остава да видя от къде да си го купя.
А знаете ли, че песните изпълнявани от Лара, се пеят от Jelena Rozga?
Покрай този сериал, въпросната певица ми стана една от любимите.

# 172
Да, знам, че Jelena Rozga изпълнява песните в сериала. И на мен много ми харесват нейните песни. Simple Smile

# 173
Да, знам, че Jelena Rozga изпълнява песните в сериала. И на мен много ми харесват нейните песни. Simple Smile

# 174
Сдобих се с албума и то без пари. Да живее интернет и пиратството.  Laughing
Сега ще си слушам песничките до побъркване.

# 175
Хубаво песните се изпълняват от еди кой си, ами актрисата, играеща Лара да беше се понаучила поне да си отваря устата където трябва и да не гледа толкова глураво, докато "пее"! Да не говоря, че с това си изкарва хляба в кръчмата.  Cry Cry

# 176
Боже,колко се радвам,че не само аз се дразня от този филм.
По скоро от части на филма,защото все пак го гледам от време на време.

,заради един откачен,когото дори не обича ThinkingНе ми е достоверно това нещо и това е !Хората по света се събират заради децата си от любов именно към тях,без самите те да обичат половинките си,а при такава огромна любов между нея и Яков....
Ама този откачен е все до нея,докато непорочния Яков все в съмнения,все с нещо друго ангажиран.
Когато я оставиха пред вратата да плаче за детето и се появи Никша,тя каза:Винаги си до мен,Винаги когато имам нужда от теб.
Кой не му се набърка в живота на Яков и той все има оправдание.
Досега нито веднъж не е постъпил мъжки.

# 177
Здравейте!!!
Тази седмица ми е много ангажирана и нямам време да пиша,но другата ще си наваксам newsm10
Драго ми стана ,че сте коментирали сериалчето!
Засега казвам приятен ден на всички вас!

# 178
Как гледате сериала,като не се отваря сайта?От една седмица нямам достъп до филма .Ще откача направо smile3511Не е честно smile3516И аз искам да гледам smile3515

Аз си ги тегля от http://www.DMCA-removal-from-Google/. Качват ги редовно, след като се излъчат по ТВ-то. Така и така изгубих интерес към сериала и не бързам да го гледам напред.
Лара ми е най-големият дразнител. То бива, бива глупост, ама нейната надминава всякаква граница.
Благодаря ти от сърце!!!  love001

# 179
Хубаво песните се изпълняват от еди кой си, ами актрисата, играеща Лара да беше се понаучила поне да си отваря устата където трябва и да не гледа толкова глураво, докато "пее"! Да не говоря, че с това си изкарва хляба в кръчмата.  Cry Cry
Да,така си е !!!Нямам си на идея,защо така се получава,но артистката Дорис,ме дразни...Може би прекалено се вживявам във филма,ама все пак,винаги ми изглежда глуповато newsm78 newsm78 newsm78Не ми е симпатична..Преиграва.Направо се е самозабравила ,според мен newsm78
А на мен нито ми се вижда толкова красива ,нито толкова талантлива newsm78 newsm78 newsm78
По вестниците и техните сайтове,много я възхваляват,което ми е направо смешно Thinking
За другите артисти,Да с две ръце бих гласувала за тях Naughty,но за Дорис никога!!!
Динко е великолепен в играта си!!!Артиста ни пресъздаде истински злодей Hug Hug HugАма за Лара,мъка мъка...Разваля целия филм.Мое мнение ,разбира се HugТака си мисля newsm53

Общи условия

Активация на акаунт