Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 165
еми в тази никой не ни обръща внимание    никой ли няма линк за заявлението за второ класиране

# 166
  • София
За Испанската май няма шанс, а като гледам и за 9ФЕГ, макар че бала и е близък до минималния за миналата година. Но най-вече ме учудва как не е класирана поне в 18СОУ с този бал. Направи не е за вярване.  Shocked

Да, и аз съм шокирана. Най-високият бал за 18-то миналата година (японската паралелка) е бил 31.214. Възможно ли е два единици отгоре да не са достатъчни тази година? Shocked Shocked Shocked

# 167
  • Там, където ме обичат
А кога ли ще излезе статистиката по балове за училищата,и ние чакаме
 второ класиране
И аз това се питам  newsm78

# 168

Дъщеря ми с 33.144 е приета в 133 Соу, 16-то желание. А си мислех,че ще и стигне за по-предно. Много се надявам на второ класиране да мръдне напред!

Какви са ви по-предните желания?

# 169
  • София
Гледам 9 ФЕГ вече са качили образец на заявление за записване, а 1 АЕГ нямат. Явно ще трябва на място да се попълва. Това са дребни наглед, ама все пак показателни за някои работи неща. Както и да е, нека не помрачаваме момента. И в 1 АЕГ твърдо не искат сега никакви отпусни и медицински (чак наесен). То не, че от старото училище дават без служебна бележка, но днеска реших да пробвам за всеки случай.

А МОНМ все пак заслужават поздравления за предсрочното качване на класирането. Спестиха ни няколко часа чакане и много нерви.

# 170
еми в тази никой не ни обръща внимание    никой ли няма линк за заявлението за второ класиране
Преди няколко страници ти пуснаха линк, но ето все пак: http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/prilojenie_3.pdf   теглиш предпоследния документ само. На него пише: Заявление за участие във втори етап на класиране...

# 171
  • дълбоката провинция
Заявлението за участие във второ класиране е на предпоследната страница
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/prilojenie_3.pdf

# 172
За Испанската май няма шанс, а като гледам и за 9ФЕГ, макар че бала и е близък до минималния за миналата година. Но най-вече ме учудва как не е класирана поне в 18СОУ с този бал. Направи не е за вярване.  Shocked

Да, и аз съм шокирана. Най-високият бал за 18-то миналата година (японската паралелка) е бил 31.214. Възможно ли е два единици отгоре да не са достатъчни тази година? Shocked Shocked Shocked

Нещо ми се вижда сбъркана тази работа, вярно че баловете се вдигнаха, но като сравнявах относителните места за паралелките от миналата година, нещо не ми се връзват нещата. Освен да има по-голям наплив от провинцията..., нямам друго обяснение.

# 173
Тази година баловете в Бургас, минималните, са скочили с над 1-ца, изненадата е в ПМГ, там минималният бал за биология с английски е скочил с 2,3 единици. На нас нас не ни достигат 0,23 за желаната паралелка, надявам се на второ класиране да успеем да се вредим.

# 174
  • Там, където ме обичат
Е, ти какво очакваш, специално внимание.  Peace
Нека се похвалят успелите, заслужили са си го, пък и има какво да научим от тях.
Нека споделят балове, желания, така се ориентираме във възможните промени на второ класиране.
А линк не е нужен, както казаха и други, в училището ще има заявления.

# 175
  • София

Ей, стига хленчи! Не като никой да не обръща внимание! тук да не ти е кеш енд кери и то без кеша! Аз написах доста напред в темата, че го имаше на сайта на рио и някой беше пуснал линк към него. Досега го търсих, помня, че беше адоб-рийдърски файл, май в образци на документи, но не го намеррих.

# 176
Приет!
по 3 желание - ПГЕА - Овча купел
Комп.техн. и технолог.-АЕ

Ще участваме във второ класиране, така че чакаме да видим баловете. Първо желание е СПГЕ 'Джон Атанасов' в р-н Изгрев, а второто е НПГПТО 'М.В.Ломоносов' р-н Възраждане.

# 177
Вярно е МОН заслужават благодарности, 4 часа по-рано качиха класирането!!! Hug

# 178
Вярно е МОН заслужават благодарности, 4 часа по-рано качиха класирането!!! Hug

Да, така е... Но сега сигурно ще компенсират като забавят статистиката... Не може да се измъкнем току-така, я...  Laughing Laughing Laughing

# 179
Гледам 9 ФЕГ вече са качили образец на заявление за записване, а 1 АЕГ нямат. Явно ще трябва на място да се попълва. Това са дребни наглед, ама все пак показателни за някои работи неща. Както и да е, нека не помрачаваме момента. И в 1 АЕГ твърдо не искат сега никакви отпусни и медицински (чак наесен). То не, че от старото училище дават без служебна бележка, но днеска реших да пробвам за всеки случай.

А МОНМ все пак заслужават поздравления за предсрочното качване на класирането. Спестиха ни няколко часа чакане и много нерви.
bganio, оставам с впечатление, че инфото за 1 АЕГ е актуално. Моля, ако си наясно какви документи се носят за записването да ме просветлиш. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт