Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 180
Дъщеря ми е приета в 73 СОУ с НЕ РЕ БЕЛ. Има ли момичета приети в тази паралелка?

# 181
Aspasia, защо не изчакате второ класиране? Нищо не губите в крайна сметка. А на твоята приятелка един съвет - да отиде до 18-то и да види с какви балове са влизали децата в съответната паралелка. Може да е станала някаква грешка, да не са въвели правилно кода в системата, знам ли... Балът на детето е много добър и за мен е странно, че се е класирало толкова назад.

# 182
  • Варна
еми в тази никой не ни обръща внимание    никой ли няма линк за заявлението за второ класиране
Имаш ЛС

# 183
Ако не качат статистиката до края на работния ден мисля да намина покрай у-щето, за което се надявахме, че ще стигне бала и да видя с очите си. Някакси не ми се вярва, че може да има фрапираща разлика в относителните места, независимо от скока в баловете.  Thinking

# 184
  • София

Дъщеря ми с 33.144 е приета в 133 Соу, 16-то желание. А си мислех,че ще и стигне за по-предно. Много се надявам на второ класиране да мръдне напред!

Какви са ви по-предните желания?

Предните ни желания са недостижими,май  Weary - двете английски и Френската. Но ще се пробваме

# 185
aspasia  Thinking кажи на твоята приятелка че и други с бал 33 - девойки са в 133 приети. за 18 соу мисля че нещо се е объркала, ако е било написано преди 133 със сигурност щяха да я приемат.

а тази статистика докога ще я чакаме Close

# 186
  • София
Гледам 9 ФЕГ вече са качили образец на заявление за записване, а 1 АЕГ нямат. Явно ще трябва на място да се попълва. Това са дребни наглед, ама все пак показателни за някои работи неща. Както и да е, нека не помрачаваме момента. И в 1 АЕГ твърдо не искат сега никакви отпусни и медицински (чак наесен). То не, че от старото училище дават без служебна бележка, но днеска реших да пробвам за всеки случай.

А МОНМ все пак заслужават поздравления за предсрочното качване на класирането. Спестиха ни няколко часа чакане и много нерви.
bganio, оставам с впечатление, че инфото за 1 АЕГ е актуално. Моля, ако си наясно какви документи се носят за записването да ме просветлиш. newsm78

Аз по телефона уточних някои, които не трябват сега и предполагам, че ще се нужни само заявление, документ за самоличност, удостоверение за 7 клас, служебна бележка за НВО и характеристика. Но този списък го казвам малко наизуст и се надявам да не пропускам или бъркам нещо.

# 187
За статистиката
9 ФЕГ момиче с бал 33.93
1 желание
ИЕ, Мат, ИнТ

# 188
  • София
На мен единствено в цялатакартинка ми се губи отпусното - дали го искат още при записването, както и медицинската карта, която обикновено се издава в началото на учебната година. Всички други документи от училище ги имаме - удостоверението, характеристиката, служебната бележка с оценките, дори ако трябва ще им разпечатам и скрийншота от днешния резултат за класирането.

# 189
  • Sofia
Приети сме!
1-во желание - 164 испанска гимназия испански, англ., БЕЛ
момиче - бал 34.768

Но вече се записахме в АК, така че - успех на резервите и на всички дечица!

Сбъдване на всички желания!!! Hug

# 190
Копирам поста на Luss от миналата година. Отнася се за Испанската гимназия:

" Здравейте, момичета.

Записахме се в 164 Испанска. Стана бързо.

Документи, които сме дали:
1. Удостоверение за завършен VII клас - оригинал
2. Характериктика на ученика, издадена от училището, в което се е обучавал
3. Здравен картон (който са ни върнали от училище със многото листа)

После сме попълнили следните бланки, които са ни дали в училището:
1. Молба за записване
2. формуляр на ученика
3. Още едно малко формулярче...(  не помня)

Плятихме такса за дарение - 40 лева /с тези пари се плащат квартирните на учителите от Испания/

После са ни дали входящ номер и Бележка, която удостоверява, че сме се записали в 164 гимназия.

С тази бележка отидохме в старото си училище и написахме МОЛБА в произволен текст, да ни издадат удостоверение за преместване от училището.

Това удостоверение ще ни дадат утре след обяд.

Това е, което сме направили днес "  

# 191
При второ класиране има ли значение поредността на желанията ? Ако има 2 деца с еднакъв бал , трябва да се класира това , което е с по-предно желание или не?

# 192
Благодаря на всички за отговорите!  newsm51
 Да и аз мисля да чакаме 2-ро класиране пък каквото сабя покаже. Аз и на 127-мо съм доволна иначе предвид балът ни....
 Иначе е в приета и в Ловеч в МГ с Математика и Информатика, но не е за там след като не я влече МАТ, а БЕЛ.

# 193
Отпусното от старото училище , не трябва ли да се носи след като е записано детето в новото?Ще издадат ли отпусно от старото училище предварително?

С исканите от училището документи (където сте приети) отивате и попълвате бланка за записване.
Оттам ви казват дали документите са в ред или липсва еди-какво си. След това отивате в старото у-ще, където вземате отпускното + каквото ви липсва и втори път отивате в новото у-ще. С това записването приключва.
Отпускното може да ви го дадат за 10 мин., а може и да кажат "елате след 3 дена", зависи от настроението на служителките.
Ако новото ви у-ще има сайт обикновено там пише какво е нужно за записване.

# 194
  • Там, където ме обичат
И в 1 АЕГ твърдо не искат сега никакви отпусни и медицински (чак наесен). То не, че от старото училище дават без служебна бележка, но днеска реших да пробвам за всеки случай.
А МОНМ все пак заслужават поздравления за предсрочното качване на класирането. Спестиха ни няколко часа чакане и много нерви.
bganio, оставам с впечатление, че инфото за 1 АЕГ е актуално. Моля, ако си наясно какви документи се носят за записването да ме просветлиш. newsm78
А вие в коя паралелка сте приети и с какъв бал, момче/момиче?

Общи условия

Активация на акаунт