Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За моето слънчице Hug
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"
ЧЕ-НЕ;АЕ/РЕ
с бал: 34.822

Цвети,   bouquet Hug

# 211
На мен единствено в цялата картинка ми се губи отпусното - дали го искат още при записването, както и медицинската карта, която обикновено се издава в началото на учебната година. Всички други документи от училище ги имаме - удостоверението, характеристиката, служебната бележка с оценките, дори ако трябва ще им разпечатам и скрийншота от днешния резултат за класирането.

Първо ви дават уверение от новото у-ще че сте приети там и след това отивате в старото за отпусното. Казвате на служителката, че едвам сте излезли от работа(шефът едвам ви е пуснал) и тя за 10 мин ви дава отпусното, след което отивате в новото у-ще втори път.
 EmbarassedПри наличието на електронна поща и интернет в България все още се работи както преди 20 години! Embarassed
В някои у-ща нужните документи се набавят в срок до 15 септември, напр.медицинският картон може да остане за началото на учебната година.

Днес на мен без проблем ми дадоха отпусното от училището на сина ми.
Бяха ги изготвили предварително на всички деца от випуска, нещо което много ме зарадва Peace

Има логика в това , че Бургас е най-добрия град за живеене!:)

# 212
При второ класиране има ли значение поредността на желанията ? Ако има 2 деца с еднакъв бал , трябва да се класира това , което е с по-предно желание или не?

Да, това е логиката. Дете, което е заявило дадено у-ще като по-предно желание е с предимство пред друго със същия бал, на което желанието му е с по-задна позиция.

# 213
  • Пловдив
На мен единствено в цялата картинка ми се губи отпусното - дали го искат още при записването, както и медицинската карта, която обикновено се издава в началото на учебната година. Всички други документи от училище ги имаме - удостоверението, характеристиката, служебната бележка с оценките, дори ако трябва ще им разпечатам и скрийншота от днешния резултат за класирането.

Първо ви дават уверение от новото у-ще че сте приети там и след това отивате в старото за отпусното. Казвате на служителката, че едвам сте излезли от работа(шефът едвам ви е пуснал) и тя за 10 мин ви дава отпусното, след което отивате в новото у-ще втори път.
 EmbarassedПри наличието на електронна поща и интернет в България все още се работи както преди 20 години! Embarassed
В някои у-ща нужните документи се набавят в срок до 15 септември, напр.медицинският картон може да остане за началото на учебната година.

Днес на мен без проблем ми дадоха отпусното от училището на сина ми.
Бяха ги изготвили предварително на всички деца от випуска, нещо което много ме зарадва Peace

И аз много се надявам да си получим отпускното утре преди да отидем до новото училище да се записваме. Защо трябва да ни разкарват само - ту в новото училище, ту в старото и хайде пак в новото newsm78

# 214
  • Там, където ме обичат
За моето слънчице Hug
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"
ЧЕ-НЕ;АЕ/РЕ
с бал: 34.822

Това съм го пропуснала. Поздравления, много и хиляди. Какъв бал само.  Peace

# 215
  • Там, където ме обичат
При второ класиране има ли значение поредността на желанията ? Ако има 2 деца с еднакъв бал , трябва да се класира това , което е с по-предно желание или не?

Да, това е логиката. Дете, което е заявило дадено у-ще като по-предно желание е с предимство пред друго със същия бал, на което желанието му е с по-задна позиция.
Не съм убедена, че поредността има значение. Имаше някъде указания за това. Гледа се бала, после другите оценки от удостоверението. Ако всички цифри са еднакви, приемат се и двете деца. Цитирам по памет.  Peace

# 216
Честито на всички, деца и родители!!!
Момченцето ми е прието в ЕГ Пловдив с НЕ, първо желаниеееее!!!

С какъв бал влизате?
Честито! Това е най-добрият вариант в Пловдив. Дъщеря ми я завърши тази година.  bouquet

# 217

Не съм убедена, че поредността има значение. Имаше някъде указания за това. Гледа се бала, после другите оценки от удостоверението. Ако всички цифри са еднакви, приемат се и двете деца. Цитирам по памет.  Peace
Ако няма значение поредността на желанията , защо ги подреждаме?

# 218
от НТБГ ми казаха че искат следните документи

1.удостоверение - завършен 7 клас
2.характеристика от у-щето досега
3.медицинско свидетелство
4.заявлението се попълва при тях

# 219
Здравейте,

миналата година кога изнесоха статистика и къде. Ако някой знае, моля да пише.
На 27.06.2011 в 16:13 една мама е пуснала линк към сайта на РИО с думите : " Статистика за училищата в София излезе, най после!"
Ето я и темата от миналата година: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592574.330

# 220
  • София
Здравейте,

миналата година кога изнесоха статистика и къде. Ако някой знае, моля да пише.
На 27.06.2011 в 16:13 една мама е пуснала линк към сайта на РИО с думите : " Статистика за училищата в София излезе, най после!"
Ето я и темата от миналата година: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592574.330
А какъв е бил срока за записване ?

# 221
  • Там, където ме обичат
За подаване на заявленията за 2 класиране - от колко до часа ще работят училищата на 27, 28 и 29 ?

# 222
еми в тази никой не ни обръща внимание    никой ли няма линк за заявлението за второ класиране

Няма заявление за второ класиране. Има заявление за трето класиране, бланката е същата като за първо класиране:

http://rioburgas.org/articles/download_file/587

# 223
  • Там, където ме обичат
еми в тази никой не ни обръща внимание    никой ли няма линк за заявлението за второ класиране

Няма заявление за второ класиране. Има заявление за трето класиране, бланката е същата като за първо класиране:

http://rioburgas.org/articles/download_file/587
ИМА!

# 224
  • Там, където ме обичат
Преди няколко страници ти пуснаха линк, но ето все пак: http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/prilojenie_3.pdf   теглиш предпоследния документ само. На него пише: Заявление за участие във втори етап на класиране...

ЕТО!!!

Общи условия

Активация на акаунт