Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 225
За подаване на заявленията за 2 класиране - от колко до часа ще работят училищата на 27, 28 и 29 ?

За второ класиране не се подава заявление, защото ако не е записано никъде след първо класиране автоматично участва за второ такова. Едва за трето класиране ако не е записало никъде след първите две класирания чак тогава трябва да се подаде заявление за участие в третото.

# 226
еми в тази никой не ни обръща внимание    никой ли няма линк за заявлението за второ класиране

Няма заявление за второ класиране. Има заявление за трето класиране, бланката е същата като за първо класиране:

http://rioburgas.org/articles/download_file/587
Спорихме дали ще трябва да се подава заявление за участие във второ класиране.

# 227
Нямам идея какъв е бил срока за записване, но сега видях, че класирането тогава е излязло на 24-ти, което е петък, а 27-ми, когато е излязла статистиката е бил понеделник. С други думи може и да изкарат статистиката по-рано тази година, а причината за забавянето през миналата да са били почивните дни  Peace.

Фокси, виж работното време на сайта на училището, в което сте приети  Peace. На сайта на испанската пише, че ще работят от 8:00 до 18:00

# 228
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Знае ли някой какво е работното време на училищата, в които ще записваме децата /по- конкретно 91 НЕГ/?

# 229
  • София
 Извинявам се ако е коментирано. Embarassed Медицинското удостоверение за здравословно състояние от личния лекар ли се издава? А здравния картон кое е? От училището ни върнаха лична здравно-профилактична карта от 1 до 7 клас.

# 230
  • Пловдив
За подаване на заявленията за 2 класиране - от колко до часа ще работят училищата на 27, 28 и 29 ?

За второ класиране не се подава заявление, защото ако не е записано никъде след първо класиране автоматично участва за второ такова. Едва за трето класиране ако не е записало никъде след първите две класирания чак тогава трябва да се подаде заявление за участие в третото.

Ооо, подава се заявление за второ класиране!
Мисля, че на сайтовете на съответните училища има информация за работното време на комисиите.

# 231
Знае ли някой какъв е минималният бал за момчета в ОМГ - Пловдив, без паралелката с ФЕ?

# 232
Извинявам се ако е коментирано. Embarassed Медицинското удостоверение за здравословно състояние от личния лекар ли се издава? А здравния картон кое е? От училището ни върнаха лична здравно-профилактична карта от 1 до 7 клас.

Здарвния картон е онова с многото страници, което са водили през годините в училище, а лична здравно-профилактичната карта е онова прегънато на две картонче, което всяка година се носи в училище, в което всяка есен ЛЛ нанася имунизациите.

# 233
  • Там, където ме обичат

Има образец за участие.
А най-отгоре"Документи, необходими за дейността по приема .......:

# 234
Честито на всички деца и успех на другите на 2 класиране!
Щастлива съм!  Да са ни живи и здрави децата! Благодаря на всички участници във форума! Страхотни сте!
I класиране:
   КЛАСИРАН
по 1 желание
91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"
ЧЕ-НЕ;АЕ/РЕ

с бал: 34.500

# 235
YONATA влезе, викна, че никой не му обръща внимание, получи поне 2 заявления (по мейл от мен и на лични от КремиДж) и сега вече не гледа какво става тук и какво голямо внимание му се обръща.
Така че - спирайте да му обръщате внимание, поне за заявлението за второ класиране ... обслужен е вече!
Сигурно малко по-късно ще попита за медицинското, или пък за нещо друго

# 236
Честито на всички, деца и родители!!!
Момченцето ми е прието в ЕГ Пловдив с НЕ, първо желаниеееее!!!

Честито, много хубав избор.  Peace

Благодаря! А дали избора е правилен времето ще покаже, надяваме се да е така! А вие на къде?

# 237
  • Варна
Миналата година статистиката за минималните балове във Варна излезе в същия ден с класирането. А дано и тази година да я дочакаме днес.

Lana 26 ако детето е прието някъде на първо класиране и иска да участва на второ, то трябва да попълни заявление за участие във второ класиране. Без заявление става само ако не е прието никъде на първо класиране.

# 238
  • Там, където ме обичат
Честито на всички, деца и родители!!!
Момченцето ми е прието в ЕГ Пловдив с НЕ, първо желаниеееее!!!

Честито, много хубав избор.  Peace

Благодаря! А дали избора е правилен времето ще покаже, надяваме се да е така! А вие на къде?
Познавам училището /по-скоро негови възпитаници/ и високо го ценя, но ние сме от София - 1 АЕГ.

# 239
  • Там, където ме обичат
Миналата година статистиката за минималните балове във Варна излезе в същия ден с класирането. А дано и тази година да я дочакаме днес.

Lana 26 ако детето е прието някъде на първо класиране и иска да участва на второ, то трябва да попълни заявление за участие във второ класиране. Без заявление става само ако не е прието никъде на първо класиране.
Да, така е, дано няма подведени от горните й постове и да пропуснат второ класиране, а там се очакват някакви раздвижвания.

Общи условия

Активация на акаунт