Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 322
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Емси, дребосъчка е невероятно сладка, а как ти прилича не е истина просто  Wink

Мамета вижте на какво попаднах
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/kabala/index.php

Това е според ученията на Дънов дали е хармонично името. Нищо не мога да разбера общо взето освен че "Името трябва да звучи музикално и да има букви от трите части на азбуката
(от а до и, от и до р, от р до края) и да са съчетани така хармонично,
че при изговарянето да се чувствува мекота." Пък и се иска дата на раждане което е малко трудно в нашия случай  newsm78

# 31
Дрън, още ли мислиш име, мила?  newsm62 newsm62 Трудна работа, а?

# 32
Добро утро, сладурчета!

Тъкмо влизам да ви се карам, че пак никакви ви няма, а то.... аз не съм получавала известия за нови публикации newsm78

Женка, този светия ми е на десктопа. А тези, ми ги пусна една съфорумка:
Св. Ана закриля семейството, бременност, раждане, майчинство
Преп. Домника - помага за благополучно раждане
Св. Екатерина - помага при трудно раждане и закриля майките
Св. Марина закриля родилките
Св. мчца Варвара закриля деца, бременни.

Рали, няма начин, трябва все някога да излезе това бебе. Пускай я, боли, не боли, нали ти казват успелите - каквото и да е, на секундата се забравя като гушнеш малкото съкровище  Hug
Давай, ти си !!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Рени, аз поръчвах, но не сутиени, по принцип бързо дойдоха. Ако те интересуват точно сутиените, и аз мисля, че Фикс говори за тях и беше много доволна.

Деси, палчета и за теб днес  fingerscrossed Чакаме добрите новини.

Аера, Дрън, много кафета, много нещо.  Twisted Evil Аз пък наистина взех, че си направих едно, че пак ме е налегнал моя запек, чак до рев ме докарва.

Емси, много сте милички, ама само с две снимки няма да ти се размине Mr. Green

Попи, ще видим ние като родим, дали ще имаме време  Joy... Едно е сигурно, никога няма да се забравим! Това са едни от великите и същевремено трудни моменти на всяка от нас, момент, в който се срещнахме и станахме нещо повече от "момичетата от форума". С появата на всяко успешно олежано бебе, така се вълнувам и имам чувството, че и аз съм родила. Обичам ви всичките и искрено се надявам всяка една от нас да напълни очите с радостни сълзи когато й дойде времето за среща с мъничето.  Hug Hug Hug

# 33
Попи, положението е близко до ситуация... детето ще се роди и ще се казва "Бебе" накрая  Shocked

Попи, ще видим ние като родим, дали ще имаме време  Joy... Едно е сигурно, никога няма да се забравим! Това са едни от великите и същевремено трудни моменти на всяка от нас, момент, в който се срещнахме и станахме нещо повече от "момичетата от форума". С появата на всяко успешно олежано бебе, така се вълнувам и имам чувството, че и аз съм родила. Обичам ви всичките и искрено се надявам всяка една от нас да напълни очите с радостни сълзи когато й дойде времето за среща с мъничето.  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

# 34
Мила Жени, така е! Доста месеци изкарахме заедно, а и имаме още време да избутаме. За хубаво и лошо, все тук си изливаме душата...Понякога сред близките си не съм срещала толкова разбиране колкото тук, защото само ние си знаем какво ни коства. НООООооо знаем, че си заслужава  Hug Hug Hug

# 35
Момичета, знаете ли че си имаме тайна (хи-хи) група във Фейсбук, която иска да се присъедини, може да ми пусне на лични имейла си!

# 36
Лежащи мами, нали е това групичката ни? От доста време никой не беше писал и малко я позабравихме тази наша групичка, добре че Емсичка публикува снимките на малката сладуранка.
Ей, мишленца, да ви питам нещо, от вчера забелязах, че като постоя права по-дълго време ми отичат глезените, а днес и пръстите на ръцете. Споделете на вас от кога ви започнаха тези екстри, ако не ви затруднявам, мисля, че ми е раничко май още  newsm78 Или направо да огранича солта до колкото е възможно  newsm78

# 37
аз от 2 седмици накъде умишлено съм я намалила драстично,че да ми е по лесно за понататъка.
а и една сутрин като станах и като не можах да си завъртя (камо ли да си махна ) халката и мн се стреснах.от тогава готвя без сол.само бульонче слагам колкото да не е без хич

# 38
Лежащи мами, нали е това групичката ни? От доста време никой не беше писал и малко я позабравихме тази наша групичка, добре че Емсичка публикува снимките на малката сладуранка.
Ей, мишленца, да ви питам нещо, от вчера забелязах, че като постоя права по-дълго време ми отичат глезените, а днес и пръстите на ръцете. Споделете на вас от кога ви започнаха тези екстри, ако не ви затруднявам, мисля, че ми е раничко май още  newsm78 Или направо да огранича солта до колкото е възможно  newsm78

Аз нямам такива проблеми, може би задържаш вода. Пиеш ли много вода, ядеш ли солено? Ние тук сме обзъждали и преди, че е хубаво да се замени обикновената трапезна сол с морска или хималайска. Аз в момента, в който разбрах, че съм бременна, веднага смених солта и мога да кажа, че има ефект!

# 39
  • Стара Загора
Аз все още нямам подобен проблем,дано ми се размине и за напред.Йодирана сол не ям само хималайска.Пий повече течности аз така знам
Попи нали за тази група която Стефи спомена става въпрос не е някоя нова.
Емсичка прекрасни сте пу пу  Crazy Hug
Дрън благодаря ти за линкчето,наистина не е много ясно но има много интересни неща.Направо вече се отчайвам с това име само ако се излюпи на 15 август знам какво да е  Party

# 40
Попи нали за тази група която Стефи спомена става въпрос не е някоя нова.

Да, мила, ама има нови мами, които не знаят за нея, затова казвам.

# 41
  • на земята
Здравейте и от мен,днес се очертава хладничко(по добре от предните дни де)..)))   РЕНКААА,да от този сайт си поръчах дойдоха след 1 ден,много са удобно,но мисля.че сас седин номер напред вървят,но не е фатално де..носят ти ги от СПИДИ на вратата,след 14 часа..)))  РАЛИ   Praynig     poppy-fairy,морска сол от онази едрата ли,къде продават хималайска сол..))),ще взема да си купя друга сол и аз,макар засега не съм забелязала подуване,ама то може и от жегата момичета..)))    Дрън-дрън,какво име да мислим скоя буква беше ..))) ДА си излислим нещо за обсъждане днес,като ТЕМА НА ДЕНЯ...(дайте предложение) ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ..)))

# 42
По принцип сега се опитвам да се наливам с вода и течности, ям дини и краставици. Не обичам да пия много вода, ако зависи от мен ще изпивам по-малко от половин литър, но знам, че трябва да наблегна на водата. Малко ще ме скастрите, защото и соленичко обичам  Embarassed  стремя се доста, но не винаги ми се получава. След малко ще излизам и ще си купя хималайска, обещавам

# 43
Същата е, Жени! Ако се роди на 16-ти, го кръсти на мен Simple Smile

Стефи, ти коя си във ФБ, не мога да се ориентирам? Има файл с никовете, но те няма и там.
За солта - и аз като Попи, дори не ям много безсолно....

# 44
Стефка Пашанкова ми е името, може би така ще ти е по-лесно да ме намериш, Жени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт