Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 326
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Хм, Дрън, ще отида на място с ваничката, за да пробваме, наистина прилича на моята.

# 721
Попи, стойките за вана са с различна широчина, така че е по-добре да пробваш на място със самата ваничка. Успешно боядисване на детската стая! Peace Лаленце е права, че по-светлите тонове ще направят стаята да изглежда по-голяма. Simple Smile
Борянче, как е малката сладурка? Hug
Дрън, вчера  и на мен ми беше криво. Не само, че не спах цялата нощ, но и казаното от Шайни допълнително ме разтревожи.   Simple Smile
Ивка_777, ти вече не взе ли 45-ния болничен преди термита? newsm78 Като гледам, малко останало и при теб.
Жени 66, ЖП, чакаме ви с радостни вести! Praynig
Жени Иванова, какво стана с изследванията ти? newsm78
Линел, честити ти покупки! Simple Smile
Ф/х/, браво за килцата! Hug

# 722
Сладурки, на бързо се включвам за да ви пожелая приятен, ако не прохладен ден. Бабата на милото вдигна доста високо кръвно и сега все тичам да и го меря, ама тя инат, не иска на доктор. Дала съм и хапчета, добре че около нашите съм добре тренирана относно хипертонията.
От 9 часа се опитвам да ви прочета и чак сега успявам. 
И моя беб започна да се научава да ме ритка в шийката, ама аз си слагам възглавничка под дупето, като Попи и да го превъзпитавам.  Joy
Като се поосвободя ще ви пиша повече, че само бягам надолу-нагоре от сутринта
 Мнооого love001 за всички

# 723
Момичета, хайде да се разберем дали да оставим меченцата с детелинките. Стефи иска да останат, защото смята, че наистина носят късмет. Аз предлагам да сложа малка детелинка  Flowers Four Leaf Clover , защото темата наистина е вече много дълга. Много по-лесно ще ми е да копирам и да преправя старата по принцип.
Искам всеки да си каже мнението, за да направя новата тема.

# 724
  • на земята
Хай и от мен,как сте момичетав тази адска жега,тук не се диша от 8 сутринта..,от климатика ми се запушва носа,ужасссс вече..)))    ПОПЧО какви са тези сънища ,уби ме  Joy,   Днес дълъг ден ,ние поразгледахме малко днес из магазините с мъжо,сутринта по с  време ,че жега,купих за банята някои неща.Абе някой има ли от вас как ссе казваше това СТИМОП ли беше дето се чисти с него,налива се вода за пода и за всичко става,меракми е да си купя едно ,дайте отзиви става или не и от кой вид да взема..)))   А за темата както решите аз съм съгласна,но детелинката не си я давам  Laughing

# 725
Момичета, хайде да се разберем дали да оставим меченцата с детелинките. Стефи иска да останат, защото смята, че наистина носят късмет. Аз предлагам да сложа малка детелинка  Flowers Four Leaf Clover , защото темата наистина е вече много дълга. Много по-лесно ще ми е да копирам и да преправя старата по принцип.
Искам всеки да си каже мнението, за да направя новата тема.

За мен е важно да има НЯКАКВА детелинка.
Иначе мечетата са много сладки, но големи. Но ако има суеверия относно промяната, няма проблем!

Нека гласуването започне сегааааааааа

# 726
Абе някой има ли от вас как ссе казваше това СТИМОП ли беше дето се чисти с него,налива се вода за пода и за всичко става,меракми е да си купя едно ,дайте отзиви става или не и от кой вид да взема..)))   

Аз имам стийммоп и парочистачка, от старите (червени) модели. Доволна съм, дезинфекцира, ние сме с куче и върши чудесна работа, но преди това задължително трябва да си минал с прахосмукачката. С парочистачката чистя фуги, освежавам пердета и т.н. Моят съвет е да си вземеш от новите по-леки модели, които са зелени на звят.

Другите пупенца какво  мислят за темата?

# 727
  • на земята
poppy-fairy ,кои са тез новите зелените ,днес като гледахме имаше три вида ,незнам кой да взема пък се навих и следобед мисля да ида да купим,имаето ми знаеш ли на новия модел,нещо да се различава от другите да ми обясниш  Hug

# 728
Добро утро и от мен Simple Smile тази нощ се понаспах много хубаво Simple Smile
Попи, мила, за темата не мога да кажа, защото нищо не разбирам  newsm78 Много ли ще се удължи ако останат тези мечета? Щото ако е за една страница, няма да е кой знае колко по-дълга  newsm78
Аз започнах с покупките вече... Попи след разговора вчера с теб, така се активирах, че ...
Бяхме харесали леглото, днес сутринта мъжо го е капарирал и ще го доставят след две седмици. Ако нещо по-рано се случи случката, ще отидем ние  да си го вземем. Иначе е от дърво, чисто беличко, много си го харесвам!
Спряхме се и на количка. Не исках да давам повече от 700 лв., но просто избора е много труден... и накрая таткото намери на CAM една количка за 850 лв., която е намалена, защото е от миналата година. Със 150 лв. отгоре е, но пък освен, че е 3 в 1- зимен кош, летен вариант и кош за кола, има още чанта, дъждобран и покривало за крачетата. Видяхме я на живо, само че следващия модел, като разликата е само в цвета на рамката и в едни камъчета Сваровски, които са добавили  hahaha Много ни хареса- лека, маневрена, даже в зимния кош има дюшек, който е изключително мек. Ето тази е:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/17556

Стискайте палци да я има в наличност, в понеделник ще разберем и ако я има, направо превеждам парите  newsm44
Попи, сега съм влюбена в твоята ваничка Simple Smile Я сподели подробности за поръчката, от кой сайт, за колко време идва?

# 729
Попи, сега съм влюбена в твоята ваничка Simple Smile Я сподели подробности за поръчката, от кой сайт, за колко време идва?

Има ги в ebay, мила. Пишеш Tippitoes mini bathи ти излиза. Различните доставчици дават различен срок на доставка. Можеш да пробваш с някоя от БГ фирмите, които доставят от Англия, ще ти излезе сигурно по-евтина доставката.

Количката е страхотна!!!

# 730
Всъщност аз съм съгласна и на малка детелинка пред всяко име, бях рязбрала, че само в началото ще има мече и после ще са сложени именцата и термините. За мен е важно да има нещо късметлийко пред всяка една от нас , детелинката е ок
lawyer, супер е количката. Аз не съм кой знае колко веща, но ми допада много

# 731
Лойър, знам за Кам че са много качествени  newsm10 И като дизайн са супер, а че си я намерила на тази цена още по-добре  Wink Супер е че се сгъва като чадър, това е страхотна опция която много ще те улеснява в бъдеще  smile3521

Довечера ще водя мъжо да види моите колебания за количката и се андявам и аз да се обзаведа най-накрая....

# 732
Радвам се, че ви е харесала количката Simple Smile И аз имам само хубави отзиви за CAM, даже ми бяха фаворити и много исках тяхна количка, но всичко което гледах беше от 1 200 лв. нагоре... добре, че намерихме тази от старата колекция на по-ниска цена. Сега остава да я има в наличност, ако не- пак се връщаме в изходна позиция и започваме отново търсене. Решила съм резервния вариант да ми е Navington, ще внимавам с тези гуми да не ги пукам и това е  Joy

# 733
Момичета, идвайте в новата тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668227.msg22436821#msg22436821

Лали и Жени вече направиха инвазия, още преди да им кажа, че съм я направила  newsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт