КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 078
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ти, babyeyes, а как да го разбирам като съвет? Да бъда безотговорна не ми се връзва...  Rolling Eyes
Аз си мисля точно в тази посока - дяволът ти напомня да поемеш отговорност за действията си, за да не последва лошо. Това е съветът. Връзва ли се с общата история на картите?  Thinking

# 706
няма да се получи работата- хуабво почва, но не вярвам дапродължи.
 пожелавам да не съм познала

# 707
  • София, Лагера
Благодаря, Вятър и babyeyes!
Да, връзва се. Ставаше дума за работа. След като мина интервюто се оказа, че фирмата хич не е добра и не е това, за каквото се представя написано. Аз самата не бих искала да работя в нея. Още не са ми дали обратна връзка, но така и така ще откажа.
Благодаря, момичета! Simple Smile

Сега, като гледам картите, ми изглеждат така:
3 Ч - на пръв поглед нещата изглеждаха доста добре
Крал Ч - интервюиращия беше добре настроен
Дяволът, 6 М - дяволът е моята демотивация, 6 М - да си търся пътя другаде.

Как ви се струва?

# 708
Здравейте Simple Smile
Може ли някой тук да ми удари едно рамо в разчитането на 3 карти?Страхотно благодарна ще съм Simple Smile така съм се залутала из проблемите, че немога да взема решение накъде, как, кога Sad
Имам проблем във връзката си и на въпроса ми, излязоха тези карти:
Knight of pentacles
Knight of swords
Six of cubs

# 709
Синковеца си изгуби слънчевите очила.
Преди да излезем на разходка си ги сложи, с връзка са му на врата. Аз съм почти сигурна, че след разходката, когато сме се прибрали ги е оставил в къщи, незнайно къде......търсих, но не ги откривам....Теглих една карта: 9 жезли, въпросът беше: къде са очилата?
Предположения какво може да говори 9 жезли?
На Ленорман на същият въпрос излезе Къщата, но..........не ги откривам......

# 710
Ani27, ще ги намериш случайно някъде,където си търсила вече

# 711
Благодаря

# 712
  • Варна, Пловдив
Здравейте,бихте ли ме насочили към жена/мъж, които да гледат на карти таро и да си разбират от работата. Става дума за Варна, аз си имам в Пловдив жена, от която съм много доволна, но тук все още не познавам никого. Ако искате ми пишете на лични. Ще съм Ви много благодарна Simple Smile

# 713
Ани намери ли очилата

# 714
не, но и престанах да търся

# 715
Що не теглите по 3 карти? Толкова мноу карти за такъв въпрос, дето изисква отговор да-не? Shocked

# 716
не, но и престанах да търся
Ani, da ne sa na neshto kato kato ograda ili blizko do neq? zakachalka?

# 717
Здравейте Simple Smile
Може ли някой тук да ми удари едно рамо в разчитането на 3 карти?Страхотно благодарна ще съм Simple Smile така съм се залутала из проблемите, че немога да взема решение накъде, как, кога Sad
Имам проблем във връзката си и на въпроса ми, излязоха тези карти:
Knight of pentacles
Knight of swords
Six of cubs

zdravej, ne moje nikoj da ti raztalkuva pravilno kartite, bez da znae vaprosa ti.

# 718
Здравейте момичета Simple Smile
Какво ще кажете за тази комбинация от карти, въпроса е намеренията на И:
9 чаши (обърната) 2 мечове 4 жезли
Някак са ми объркани като комбинация и значение и като цяло не ми се вързват много с настоящата ситуация  Rolling Eyes
Zdravej, kakvi sa namereniata mu vav vrazka s kakvo?? Ako e po otnoshenie na teb, az go talkuvam kato namerenie za dobro prekarvane na vremeto s teb, no bez da se valnuva osobeno emocionalno.

# 719
Здравейте,

дали някой би могъл да ми помогне? Ако е възможно да разчете и да ми обясни тези карти каква информация носят?
Давам линк, защото не знам как се качват снимки във форума.
http://prikachi.com/images/13/6448013c.jpg
По принцип е описано в квадратчетата до картата, но знам, че в се изисква комплексно разчитане, а не всяка карта сама за себе си, а аз нищо не разбирам. За раздяла или за сдобряване главно ме интресува. Дали има шанс или всичко ще приключи. На едната снимка се вижда схемата, по която бяха подредени картите, номерата с червено от 1 до 7 обозначават коя карта къде е стояла. Дано см обяснила правилно. Ако не се вижда добре снимката и картите добре, ще се опитам да ги направя по-големи примерно, но моля за помощ!
Може и на лични да ми пишете. Благодаря предварително.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт