КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета Simple Smile
Въпроса към картите ми беше "Чувства ли се Е, привлечен от мене?" Embarassed
Малко странно ама не знаех как точно да го формулирам та картите са:
6 чаши, 8 жезли, Дявол
Какво мислите  newsm78

Да, обаче мисля, че има нещо не съвсем чисто в отношенията. Мисля, че го привличаш, защото му напомняш за някой друг.
Това заради шестицата чаши ли го мислиш  Simple Smile Тя много не ми се връзва, иначе си експериментирах с картите да видя дали шестото ми чувство ще се потвърди, нечистото е че човека е обвързан не смятам че има перспективи за развитие. Аз за себе си не бих се забъркала с обвързан. Аз тълкувам 8 жезли като влюбване, на много места тази карта я описват като стрелите на любовта, 6 чаши може би като отминали спомени за такива моменти и дявола в случая като нещото което ти се иска но не може да го имаш   Embarassed Свободни интерпретации на човек не толкова запознат с тарото  Mr. Green

Ами не мога да разчленя усещането си конкретно за тези карти. Още повече, че явно ти имаш свои идеи. Например, че нечистото било в обвързаността. Аз не бих тълкувала така, защото за мен нечисто е да си с човек, когото не обичаш, независимо дали си супер обвързан за него или напротив. Според мен, Бог свързва хората с любовта, не с брака. 8 жезли при мен означава, че или нещо ще се развие бързо, или че някой не е много сигурен какво точно иска. Като стрели на любовта не ми се е появявала никога. Моите карти изобразяват любов с 2 чаши.

# 691
Здравейте много интересна тема,вдъхнових се и аз да си взема карти още преди ми се искаше,но не знам защо  все се спирах вече съм решена да си купя в най-скоро време.Искам да попитам възможно ли е някой да ми хвърли едни карти ако не е нахално разбира се Blush

# 692
Здравейте много интересна тема,вдъхнових се и аз да си взема карти още преди ми се искаше,но не знам защо  все се спирах вече съм решена да си купя в най-скоро време.Искам да попитам възможно ли е някой да ми хвърли едни карти ако не е нахално разбира се Blush

Вземи си карти, почвай да ги разучаваш и като си правиш подредби ги публикувай тук и ще ги коментираме заедно.

Иначе първо не е интересно и второ - отиваме в темата за врачки и баячки, а май никой от нас не е точно такъв.

Бъди добре дошла при нас!   bouquet

# 693
Да утре ще изляза да поразгледам по книжарниците какви колоди има,а да питам като за начинаещ коя ще е по добре да ползвам мислех за тази на Уейт,но сега като се зачетох в по старите теми и видях,че има доста противоречиви мнения за нея и не била особено за предпочитане...

# 694
Да утре ще изляза да поразгледам по книжарниците какви колоди има,а да питам като за начинаещ коя ще е по добре да ползвам мислех за тази на Уейт,но сега като се зачетох в по старите теми и видях,че има доста противоречиви мнения за нея и не била особено за предпочитане...

Наистина има противоречиви мнения. Доста хора поддържат теорията, че първата колода трябва да е точно Таро на Уейт, защото била класическа и за начинаещи. Аз не мисля, че е така. Според мен всеки трябва да се разходи хубаво; да разгледа колкото може повече колоди и да си избере тази, която му хареса най-много. То е все едно да си избираш приятел. Ще се чувстваш най-добре с този, когото харесаш най-много. Но това е моята теория  Simple Smile

Мисля, че назад в темата имахме обсъждания пак по подобен повод. Едно момиче искаше да си купи карти и питаше кои да са. Ако успееш да откриеш, може и това да погледнеш. Аз също ще потърся и ако намеря, ще ти дам линк или ще копирам направо.

# 695
  • София
Здравейте  Party
Да споделя какви карти ми се паднаха, не съм очаквала че може да се съберат накуп такава слокобно комбинация. Та въпроса ми беше как се е почувствал Е след определено мое действие:
Кулата 10 мечове 3 мечове (обърната).
То тълкуванието е ясно, но все пак ако някой му се и коментира  Rolling Eyes

# 696
  • София, Лагера
Дами, моля за коментар по следните карти:
Въпрос: Как ще се развие тази работа?

Отговор: 3 Ч
Коментар: Крал Ч
Съвет: Дяволът, 6 М

Първите карти ги разбирам, но този Дявол как ми се явява като съвет?  newsm78

# 697
Отскоро и аз вече съм притежателка на таро,искам да попитам за Крал чаши и паж Чаши какво мислите питам за отношенията и чувствата на един мъж спрямо мен и все някоя от тези карти излиза или ако редя повече и двете нещо не ми харесват някаква потайност ми се струва и не ме съмнява да е със сериозни намерения към мен,някой може ли да ми помогне в разтълкуването. newsm78

# 698
За мен тези карти са свързани д прекалена емоционалност и непостоянство в желанията Wink

# 699
може ли някой да даде мнение за тази подредба с големи аркани,на въпрос" Как ще се развият отношенията между А и Б до края на годината?"

1-Императрица
2-Жрец
3 - Влюбените
4- Император
5 - Слънцето

благодаря  bouquet за всяко включване

# 700
Здравейте!

Регистрирах се специално заради тази тема и искам да ви помоля за съвет чрез картите. Имам нужда от малко помощ при взимането на едно важно решение и за това моля, ако някой има желание да ми помогне, като се допита до картите Таро ще съм много благодарна!

Въпросите са два -

1. Да замине или да не замине Д. за Кипър?

2. Ако замине ще бъде ли удовлетворена на финала?

Предварително благодаря на тази, която се ангажира с отговор и коментар  Hug

# 701
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Какво ще кажете за тази комбинация от карти, въпроса е намеренията на И:
9 чаши (обърната) 2 мечове 4 жезли
Някак са ми объркани като комбинация и значение и като цяло не ми се вързват много с настоящата ситуация  Rolling Eyes

# 702
 кое е обърнаттото
  мотивите?
 ами иска  повече неша да са земни: пари в ръцете,  земята под краката:)
 а резултата ще  е хубав, но за преживяването отвътре не е- защото той вече не вярва в мечти- загубил е романтиката и това с еусеща и чака, да вземе решение и иска да бъдете заедно- просто го подтикни  не в посока разум, а към сърцето:)

# 703
Дами, моля за коментар по следните карти:
Въпрос: Как ще се развие тази работа?

Отговор: 3 Ч
Коментар: Крал Ч
Съвет: Дяволът, 6 М

Първите карти ги разбирам, но този Дявол как ми се явява като съвет?  newsm78
Дяволът е твоята отговорност или съответно безотговорност към това, което ще се случи, към работата, за която питаш. Дяволът е "лоша" карта, само ако си безотговорен към собствените си дела.

# 704
  • София, Лагера
Благодаря ти, babyeyes, а как да го разбирам като съвет? Да бъда безотговорна не ми се връзва...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт