Въпроса към картите ми беше "Чувства ли се Е, привлечен от мене?"
Малко странно ама не знаех как точно да го формулирам та картите са:
6 чаши, 8 жезли, Дявол
Какво мислите

Да, обаче мисля, че има нещо не съвсем чисто в отношенията. Мисля, че го привличаш, защото му напомняш за някой друг.
Тя много не ми се връзва, иначе си експериментирах с картите да видя дали шестото ми чувство ще се потвърди, нечистото е че човека е обвързан не смятам че има перспективи за развитие. Аз за себе си не бих се забъркала с обвързан. Аз тълкувам 8 жезли като влюбване, на много места тази карта я описват като стрелите на любовта, 6 чаши може би като отминали спомени за такива моменти и дявола в случая като нещото което ти се иска но не може да го имаш Ами не мога да разчленя усещането си конкретно за тези карти. Още повече, че явно ти имаш свои идеи. Например, че нечистото било в обвързаността. Аз не бих тълкувала така, защото за мен нечисто е да си с човек, когото не обичаш, независимо дали си супер обвързан за него или напротив. Според мен, Бог свързва хората с любовта, не с брака. 8 жезли при мен означава, че или нещо ще се развие бързо, или че някой не е много сигурен какво точно иска. Като стрели на любовта не ми се е появявала никога. Моите карти изобразяват любов с 2 чаши.