Професионални серии за коса - тема 36

• 55 060
  • 735
  •   1
Отговори
# 375

Забравих да кажа, че бързо ми се омазнява косата, а е суха в краищата...

Опитай хидратиращия Биотик на Керастаз. Измива отлично корените, хидратира дължините.   Peace

# 376
  • София

Забравих да кажа, че бързо ми се омазнява косата, а е суха в краищата...

Опитай хидратиращия Биотик на Керастаз. Измива отлично корените, хидратира дължините.   Peace

Мерси много за идеята  Hug Аз вече поръчах, но ще пробвам да звънна утре сутрин да добавя и шампоана към поръчката Simple Smile
Имам едно питане... сега си разглеждах поръчката от енцо и ми направи впечатление, че освен сумата за продуктите и куриерските има още един ред, на който пише "закръгляване" и са ми таксували 20 стотинки за него #Crazy Какво е това закръгляване??? Как така ще си закръгляват поръчките?? 20ст не са нищо на фона на другата сума, но не е редно да го правят #Cussing out

# 377
Имам едно питане... сега си разглеждах поръчката от енцо и ми направи впечатление, че освен сумата за продуктите и куриерските има още един ред, на който пише "закръгляване" и са ми таксували 20 стотинки за него #Crazy Какво е това закръгляване??? Как така ще си закръгляват поръчките?? 20ст не са нищо на фона на другата сума, но не е редно да го правят #Cussing out
хм странно. а моето закръгляване е 38 ст надолу newsm78. След отстъпката сумата ми беше 109.38 и е закръглена на 109 (това с доставката). Предполагам го правят за удобство  newsm78

# 378
  • в 1001-та нощ
аз до колкото разбрах цените са във валута и по курс се преизчисляват в лева, като се закръгля на всеки продукт

като се сложат няколко в кошница - предполагам се преизчислява тотала и се закръгля той  newsm78

# 379
аз до колкото разбрах цените са във валута и по курс се преизчисляват в лева, като се закръгля на всеки продукт

като се сложат няколко в кошница - предполагам се преизчислява тотала и се закръгля той  newsm78

newsm78

# 380
Момичета може ли някой да ми сравни усещането  след употреба на серума и крема Абсолют Рипеър . Серума много ми харесва принципно. Крема е по лек предполагам и може да се използва по целите дължини на косата , а серума само краищата, м ? Правилно ли разсъждавам или ... ?  newsm78  Mr. Green

# 381
  • в 1001-та нощ
и кремът е по-скоро за крайчета, не бих казала, че е по-лек, има и леко вакса ефект - много леко

ако крайчетата се пригладят с него - никак не личи, много естествено стои, не мазнее

аз съм го ползвала, разбира се и на цяла коса, но за мен не е най-удачното  Peace

серумът по-ми прилича на кристали  Peace

# 382
И на мен серума ми е като кристали, но пък мирише страхотно и косата ми стои много добре от него. Замислям се дали да не пробвам крема, за това искам да знам какво да очаквам, ако не да си взема пак серума  Simple Smile
Мерси Алена  Hug
Ще го помисля още малко  Mr. Green Приемам още мнения хо хо

# 383
  • в 1001-та нощ
ако искаш може да разменим пробички, помисли си  Peace не настоявам - просто предлагам - за да ти е по-лесен избора  Peace

# 384
Писах ти ЛС  Hug

# 385
хм странно. а моето закръгляване е 38 ст надолу newsm78. След отстъпката сумата ми беше 109.38 и е закръглена на 109 (това с доставката). Предполагам го правят за удобство  newsm78
Ами това със "закръгляването" сме го учили по математика момичета Wink Когато сумата е под 50ст или 50 ст.се закръгля надолу.Ако е 51 ст до 99ст.се закръгля нагоре.Тоест 1.49 става 1 лев,а 1.51 става 2 лева...При мен досега е надолу Laughing

# 386
  • София
Ами това със "закръгляването" сме го учили по математика момичета Wink Когато сумата е под 50ст или 50 ст.се закръгля надолу.Ако е 51 ст до 99ст.се закръгля нагоре.Тоест 1.49 става 1 лев,а 1.51 става 2 лева...При мен досега е надолу Laughing
[/quote]

Малко таксиметрова работа ми се струва Laughing Ще знам за сл. път да поръчвам до 49ст  Wink

# 387
Може ли да ме насочите от къде мога да купя маската от макадамия?

Самоцитирам се Laughing Laughing Laughing

# 388
  • в 1001-та нощ
аз днес поръчах от рибката, има и подарък 10 мл масло, с доставка 3 лв за следващия ден излиза 28 лв - 250 мл  Peace

# 389
  • Чукарландия
Може ли да ме насочите от къде мога да купя маската от макадамия?

Самоцитирам се Laughing Laughing Laughing

Заповядай. Цялата серия. Peace

И тук също. Peace

Общи условия

Активация на акаунт