Професионални серии за коса - тема 36

• 55 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
с какъв шампоан я ползва  newsm78

в кой град си? твърда ли Ви е водата?

да си плувала скоро  newsm78

# 436
Ето с този: http://cosmeticsublime.gostorego.com/le-petit-marseillais-hair-s … almond-250ml.html

В Пловдив съм и да, водата доколкото знам, е твърда, не съм плувала скоро.  newsm78

# 437
  • Street of Dreams
коя боя? мисля, че са основно силикони Rolling Eyes

ако толкова ти харесва - ще ти харесат балсамите з абоядисана коса - напр. витамино колор ан лореал - не отежняват, не втвърдяват, има блясък  Peace
Може да пробвам Peace

# 438
  • в 1001-та нощ
Ето с този: http://cosmeticsublime.gostorego.com/le-petit-marseillais-hair-s … almond-250ml.html

В Пловдив съм и да, водата доколкото знам, е твърда, не съм плувала скоро.  newsm78

а с коя маска се чувстваш добре  Rolling Eyes

еластисайзер или ботокс ползвала ли си? шампоан и маска от нутритив керастаз  Rolling Eyes

# 439
Еластисайзер екстрийм да, даже имам половин кутия още, доволна съм, въпреки, че сякаш ми засилва клетъчното отделяне по скалпа.  Grinning Керастаз - тази серия съм ползвала преди додини, помня, че беше много добра, може би като маски за сега съм най-доволна от Лореал интерс и абсолют рипеър...Ботокс не съм опитвала, смятате ли, че е дошъл момента?  Laughing Искам да допълня, че косата ми като цяло е в добро състояние, гъста, дълга и с дебел косъм е. Винаги получавам комплименти от знайни и незнайни фризьори за нея. Но тази сухота ме побърква. Другата седмица съм на море и съм се запасила с Лакме (слънцезащитна), защото не я ли пазя, положението септември ще е почти неспасяемо.

Но най-интересното е, че от Макадемията не получих никакво хидратиране, омасляване, усещане за лигавост, просто не знам какво да мисля, дали не трябва да я  ползвам по-дълго, за да видя ефект!?

# 440
По повод маската на Макадамия,вече 2 пъти я ползвам,откакто я получих.
Допада ми - косата е мека,лесна за разресване,свободно падаща и без фриз ефект.Миризмата е типична химия,трае само няколко часа.Като цяло - мн добър продукт.Ще пробвам и шампоана.

Какви са тези фрапантни цени на Льо Пюти Марсейе - $12-13 шампоана? Във френските хипермаркети е не повече от 4-5евро.

# 441
  • в 1001-та нощ
mamaLina, определено си струва да пробваш конската серия  Peace

# 442
  • Street of Dreams
mamaLina, определено си струва да пробваш конската серия  Peace
Конската серия я пробвах миналата седмица. Измих 2 пъти с шампоана, после нанесох обилно балсама, без да изплаквам. Направих си кок и излязох. Вечерта се къпах отново и затова не знам какъв точно ефект е имало. Но за мое учудване, по косата ми нямаше нищо мазно вечерта - сякаш беше "изпила" целият този балсам... Thinking

# 443
  • в 1001-та нощ
много интересна серия е  Peace особено за жадна и увредена коса  Peace

# 444
  • Street of Dreams
Абе четох аз че растяли коси като водопади... Колко време трябва да се ползва, за да се види ефект?

# 445
  • в 1001-та нощ
и това е индивидуално, бих казала, но, като се има предвид, че косата расте с по сантиметър на месец ..... смятай - за да забележиш - поне 2-3 месеца  Peace

# 446
Абе четох аз че растяли коси като водопади... Колко време трябва да се ползва, за да се види ефект?

На кое казвате "конската серия"? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 447
Момичета само по интернет ли мога да поръчам конските шампоан и балсам,може ли да се намери някаде в София,ако не бихте ли ми казали откаде да поръчам?

# 448
  • в 1001-та нощ
аз от нета  Peace

много интересна серия е  Peace особено за жадна и увредена коса  Peace

На кое казвате "конската серия"? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
aз имам предвид тези

шампоанът е за обем, съдържа колаген - хидратира и уплътнява

балсамът е хидратиращ, съдържа и масла и протеини, но не пресушава, хидратира и при мен на поддържана коса имаше и приглаждане

за мен са малко екстремни продукти за ултра ефект - предвидени са де ползват и от хора и от коне  Peace

мога да разменя някакви дози, ако има желаещи  Peace

# 449
Благодаря, a.l.e.n.a ! Както винаги бърза и точна.  bouquet От къде може да се купи това?

Общи условия

Активация на акаунт