Професионални серии за коса - тема 36

• 55 044
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
о, да  Peace от серията експерт  Peace

Илиянчето, без отмиване, има и термозащита  Peace

# 556
  • Варна
о, да  Peace от серията експерт  Peace

Илиянчето, без отмиване, има и термозащита  Peace

Значи мога да сложа ботокса, и после голдуел?

# 557
  • Street of Dreams
Добрем, на нещо такова ще карам явно лятото... Crazy Flutter

# 558
Момичета, моля да ми препоръчате продукт , който да защитава косъма при работа с преса. Косата ми е по -скоро тънка. Също така искам да питам дали мога да си ползвам балсама без отмиване преди ползването на такъв термозащитен продукт или става много тежко за косата.
Благодаря!

# 559
  • в 1001-та нощ
зависи какъв термозащитен ще избереш Peace какъв ти е балсамът  newsm78

Илиянчето, може, но запечатай ботокса с маска, после отмиваш и тогава серума  Peace

# 560
Изпробвах шампоана Macadamia Rejuvenating Shampoo и маската Macadamia Deep Repair Masque.
Шампоанът не ми се видя много измивен и според мен ще е подходящ за честа употреба. След него косата ми не беше заплетена.....шампоанът не ми се видя лош, но и не ме впечатли кой знае колко. За маската нямах много време и я държат много малко време върху косата. Не съм използвала сешоар и продукти без отмиване, защото исках да видя резултата от новите продукти -и така, не съм разочарована, но и впечатлена не съм. За мен продуктите на Kerastase и Joico си остават фаворити и едва ли ще си купя отново продукти на Macadamia 

Peace Да си придвижа въпроса - маслото на Макадемия с какво приложение е и някой може ли да сподели лични впечатления?

# 561
Здрасти.
Спешно ми трябва шампоан и маска за всекидневна употреба. В тази ужасна жега се къшя всеки ден, понякога 2 пъти и съм налазила шампоана на малкия Mr. Green и Макадамията, но тя все пак е химия и не искам да си съсипя косата. Идеи? Thinking
Химия казваш Thinking
Не знам, аз нямам проблеми с химията и до сега не съм си съсипала косата заради нея  Laughing
Но био продуктите са нещо съвсем друго....с тях хич не се разбирам и те определено не ми се отразяват добре  Crossing Arms
Продукти за честа употреба, които аз харесвам са от серията на Joico - K Pak
С шампоана на детето ми не си мия коса - не ми се отразява добре. Бебешките шампоани са с доста неподходящо pH за моята коса

# 562
Благодаря,  a.l.e.n.a , за бързия отговор! Simple Smile
какъв термозащитен ще избера - изцяло ще следвам съветите тук, преди време си взех реконструктор и хидратиращ балсам на Афоджи и съм доволна.
какъв е балсамът  - малко ме е срам да кажа Embarassed, но ще си кажа -  на ДМ е, на него пише "овлажняващо мляко за суха и накъсана коса с кайсия и мляко" . Съжалявам, знам, че е не е профи серия за коса, ама от време на време го слагам по краищата Embarassed

# 563
  • в 1001-та нощ
няма нищо странно  Peace и тези продукти са направени да се ползват от хора  Peace

опиши косата си, дали косъмът е фин или плътен, дали е гъста, чуплива, колкое дълга ... колко често я миеш  Rolling Eyes

бих те насочила към сперя на ЧИ или на Шварцкпф Peace

# 564
няма нищо странно  Peace и тези продукти са направени да се ползват от хора  Peace

опиши косата си, дали косъмът е фин или плътен, дали е гъста, чуплива, колкое дълга ... колко често я миеш  Rolling Eyes

бих те насочила към сперя на ЧИ или на Шварцкпф Peace
Средно плътен косъм,  по-скоро тънка коса, средна дължина до раменете, боядисвам се и я мия през два дни. Пресата – чакам поръчка на Ремингтън  - смятам да ползвам като взема термо защитата един или два пъти седмично. Към момента ползвам преса рядко  - 2 или 3 пъти в месеца поради липса на защитен продукт и поради кофти преса.

# 565
  • Street of Dreams
Здрасти.
Спешно ми трябва шампоан и маска за всекидневна употреба. В тази ужасна жега се къшя всеки ден, понякога 2 пъти и съм налазила шампоана на малкия Mr. Green и Макадамията, но тя все пак е химия и не искам да си съсипя косата. Идеи? Thinking
Химия казваш Thinking
Не знам, аз нямам проблеми с химията и до сега не съм си съсипала косата заради нея  Laughing
Но био продуктите са нещо съвсем друго....с тях хич не се разбирам и те определено не ми се отразяват добре  Crossing Arms
Продукти за честа употреба, които аз харесвам са от серията на Joico - K Pak
С шампоана на детето ми не си мия коса - не ми се отразява добре. Бебешките шампоани са с доста неподходящо pH за моята коса
Проблемите с химията се проявяват при прекомерна употреба - в моя случай 2 пъти на ден. Това няма как да не даде негативен резултат за косата - ако не влошаване, то поне привикване или пренасищане, което пък ще влоши ефективността на продукта. Flutter
Благодаря за съвета, утре ще прочета повече за продуктите. Peace
Всъщност като видях по-горния пост се появи идеята за Макадамия шампоана, но пак трябва да разуча съставките и дали наистина е подходящ за ежедневна употреба. Simple Smile Маската ми се отразява чудесно.
Току-що духнах косата със любимата ми за лятото студена струя - станала е мекичка и гладичка. Peace

# 566
  • в 1001-та нощ
Niniel  Peace и двата спрея, за които писах - са удачни

слагаш балсама, леко духваш със сешоара - да се фиксира и пръскаш спрея, доизсушаваш и ако в косата има останала влага изчакваш малко и тогава преса  Peace

# 567
  bouquet Благодаря,  a.l.e.n.a !

# 568
При мен се получава влошаване на състоянието на косата когато злоупотребя със силиконовите продукти и поради тази причина от време на време използвам по-измивни шампоани.

# 569
mamaLina , относно маслото от макадамия - аз съм много доволна от ефекта му върху косата. Поръчах си една голяма бутилка и сипах на всички маски, дори една от магазина на Лореал, най-обикновена стана идеална с добавка на макадамово масло. (За разлика от аргана, който не ме впечатлява особено.)

Общи условия

Активация на акаунт