Професионални серии за коса - тема 36

• 55 036
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Имайте в предвид , че маската е силна и не трябва да се ползва повече от 2 пъти в седмицата. Peace
" The Deep Repair Masque is an intense, revitalising hair treatment and should not be used more than twice a week for best results."http://www.feelunique.com/p/Macadamia-Deep-Repair-Masque-250ml

# 601
  • Sofia
Имам един балсам, който ми е слабичък за косата и мисля да му добавя масло от макадамия. Какво количество да сложа при 100 мл балсам? Някой пробвал ли е вече маслото в комбинация с балсам или маска?

# 602
  • в 1001-та нощ
по-добре отдели 2 лъжици или колкото ползваш на едно измиване и добави няколко капки, за следващия път ще имаш идея дали е нужно повече или по-малко  Peace

# 603
  • Street of Dreams

dachita, а на теб хареса ли ти шампоана? До тук прочетох едно позитивно мнение, колко от вас са го ползвали?

# 604
Някой пробвал ли е вече маслото в комбинация с балсам или маска?

Да. Аз бях ползвала маслото в комбинация с маската Макадамиа + загряване. Чувствително се усилва ефектът. Споделих подробно в миналата тема, ако не се лъжа.   Peace

# 605
... колко от вас са го ползвали?

Аз. Хидратира добре косата ми и си го ползвам с голямо удоволствие.

# 606
  • Street of Dreams
... колко от вас са го ползвали?

Аз. Хидратира добре косата ми и си го ползвам с голямо удоволствие.
Heart Eyes Hug  bouquet

# 607
И аз пробвах макадамията,много ми хареса.шампоан,маска,кремче без отмиване и малко от маслото в краищата.Резултат много хубава косичка Heart Eyes.Моята е вълниста,сyха с нормален косъм и не ми отне от обема.

Имам въпрос,мисля да си правя ботокс и ми се иска преди това даси измия косата с нещо по силно измивно.Можете ли да ми дадете идея за силно измивен(да махна всички натрупвания от косъма)шампоан ОБАчЕ да мога да си го купя директно от някъде,аптека например.
И другото което искам да питам става ли да процедирам така : шампоан макадамия,ботокс,маска макадамия за запечатка?

# 608
  • в 1001-та нощ
какви други шампоани имаш?

# 609
Готово Simple Smile - пробвах цялата серия Макадамия-много фин ш-н,страхотна маска/косата ми сякаш я "изпи" Thinking/и за финиш-олиото,което ми пратиха като подарък Peace Все още не съм напълно суха,но мога смело да заявя-bubka- Hug не ми отнема от обема-а съм с права коса,тънък косъм Peace Ще се измия още два-три пъти последователно със серията,за да изкажа по-категорично становище Wink
Много ме радва че са ти допаднали Hug Дано и аз съм така очарована Peace Струва ми се че така и ще стане Grinning
B & C ,ще чакаме и още впечатления от теб Peace

# 610
  • София
Възможно ли е продължителното използване на шампоана и балсама на Керастаз за обем от серията Резистанс да ми изсушават косата?

С маската на Милк Шейк (млечната) нещата се пооправиха.А маската от серията на Лореал интенс дали би ми я утежнила?

И някой ползвал ли е този серум?
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … ect-spray-125-ml/
 Предполагам че е подобен на този
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … osataserum-50-ml/

# 611
  • в 1001-та нощ
да, може да се пресуши - по 1 въпрос

по втория - от едно или няколко ползвания на пресушена коса - няма да ти утежни, но ако косата вече е хидратирана и я ползваш последователно - ще ти утежни

# 612
*Bubble* сравнение на 2-та серума не мога да направя, но този на Абсолют ми е от любимите продукти за коса. Няма да сбъркаш ако си го вземеш  Peace
Не помня с каква коса беше, но ако си търсиш кристали тези са много добри. По-напред в темата коментирахме, че на тънки коси обаче могат да дойдат туу мач. Според мен зависи от количеството

# 613
Ами можеби щесе намери малко количество интенс рипеар изостанало в шишето,иначе изчерпах всичко друго наличнo.
мислех за сега да си ползвам макадамията и да направя 2 ботокса през период и после да поръчам нещо за редуване.Имам чувството обаче че косата ми е "затормозена" и има нужда еднократно от нещо по измивно.

# 614
Да изкажа и аз моите впечатления от ботокса и маска Макадамия..
Измих косата/нетретирана с помазни корени и сухи краища и тънък косъм/, подсуших добре с кърпа и нанесох ботокса, след това нанесох маска макадамия на цялата коса, сложих шапка и кърпа и седях 15 мин. Изплакнах обилно с вода. Sick Резултата не е задоволителен за мен newsm78
Косата ми на вид седи някак слепнала я като я питам на места сякъш по косъма има нещо като засъхнала мазнина #Crazy Очаквах да  е мека и ефирна ...Къде сгреших?? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт