Професионални серии за коса - тема 36

• 55 036
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Feeling, радвам се,че сподели за дълбоко почистващия ш-н Hug Аз имам този,на Чи-вярно,че оплита косата Confused, но ми е на привършване,та се чудех с какъв да го заменя.Благодаря за отзива  bouquet
А каква маска нанасяш след използването на такъв ш-н Thinking

Много се радвам, че е от полза на някого.     Hug

Взех Вела, защото Рибката споделиха, че и вносителят не знаел кога пак ще има този на Чи.

Конкретно снощи ползвах Инфра на Чи, но какво ще последва след дълбоко почистващия шампоан, зависи от това, което целя.
Получавало ми се е, както с протеиновата терапия на Афоджий и Цимента на Керастаз, така и с Маскинтенз на Керастаз и балсамът Макадамиа.

Накратко - ползвам дълбоко почистващ шампоан, за да може грижата да достигне директно до косъма, а не да се "лепне" върху Менделеевата таблица.   Laughing
Разбира се, не го правя често, защото си е един вид "остъргване" на косъма.   Wink

# 646
  • Велико Търново
О,да, и аз го използвам предимно веднъж седмично до 10 дни Peace И аз обикновено слагам инфра на Чи Wink, тъй като ми разплита и омекотява косата след "остъргването" Peace Други маски,които имам са -Ейдж сюприм на Лореал,Форс вектор,Макадамия,за боядисвана коса....но не съм пробвала с тях.

# 647
  • в 1001-та нощ
браво, чудесен резултат   bouquet

Някой ползвал ли е Лакме против косопад?

имаше отзиви в предишни теми, по памет бяха добри, но сигурно ще има и недоволни, какво те интересува от серията? има ли косопад в момента?
Днес получих маската. Косата ми пада - по един тънък кичур на всяко къпане, за през деня не зная...

според мен не разчитай само на маската  Peace вземи и ампули и добавки, маската само поддържа  Peace

# 648
Други маски,които имам са -Ейдж сюприм на Лореал,Форс вектор,Макадамия,за боядисвана коса....но не съм пробвала с тях.

Мисля, че измежду тях няма такава, която да не е удачна. Експериментирай!     Hug

П.С.  Ако имаш интерес, на ЛС можем да се разберем да пробваш този на Вела.   Wink

# 649
  • Street of Dreams
Смятам че е на нервно-сезонна почва и ще отшуми. Все пак - за какви добавки говориш?

# 650
  • в 1001-та нощ
добавки за коса, кожа и нокти - богати на витамини, минерали, аминокиселини и ориентирани към косата, максито са най-добри, но може да вземеш нещо и от аптека тук - анакапс, фитовал, ревалид .... като попиташ - ще ти кажат с какво разполагат  Peace

# 651
  • Street of Dreams
добавки за коса, кожа и нокти - богати на витамини, минерали, аминокиселини и ориентирани към косата, максито са най-добри, но може да вземеш нещо и от аптека тук - анакапс, фитовал, ревалид .... като попиташ - ще ти кажат с какво разполагат  Peace
Тенкс. Peace
Утре ще кажа за маската. Wink

# 652
Аз влизам да похваля "конския балсам",от известно време косата ми е пресушена от една боя,и този балсам ми доиде супер,след него усетих косата добре хидратирана,приятно мекичка но не хвърчаща,а някак падаше по тежко и стоеше пригладена,имаше и невероятен блясък,дори сухите ми краичета живнаха Grinning,станаха мекички и хлъзгави,сега продължавам да възстановявам с хидратиращи продукти,дано лека полека върне старият си здрав вид Heart Eyes,и оттуки нататък много ще внимавам какви бои избирам bash
Ох,аз също преди месец си изпатих от боя.Косата ми сега е ок благодарение на продуктите които ползвам,но ме е страх да не се повтори сценария.Сега пак трябва да се боядисвам...Ти от коя боя си изпати?

# 653
  • Sofia
Извинявам се за въпроса, но на кой балсам казвате "конски"?

# 654
Извинявам се за въпроса, но на кой балсам казвате "конски"?
На балсам за коне,някои от момичета използват и шампоани,лично аз не бих си сложила козметика за животни на себе си  Peace

# 655
  • в 1001-та нощ
предвидени са да се ползват и от хора, но в началото а били разработвани за животни

коментираме тези

има доста позитивни отзиви тук и по други форими, до сега не съм срещала някой да е пострадал  Peace

# 656
Аз влизам да похваля "конския балсам",от известно време косата ми е пресушена от една боя,и този балсам ми доиде супер,след него усетих косата добре хидратирана,приятно мекичка но не хвърчаща,а някак падаше по тежко и стоеше пригладена,имаше и невероятен блясък,дори сухите ми краичета живнаха Grinning,станаха мекички и хлъзгави,сега продължавам да възстановявам с хидратиращи продукти,дано лека полека върне старият си здрав вид Heart Eyes,и оттуки нататък много ще внимавам какви бои избирам bash
Ох,аз също преди месец си изпатих от боя.Косата ми сега е ок благодарение на продуктите които ползвам,но ме е страх да не се повтори сценария.Сега пак трябва да се боядисвам...Ти от коя боя си изпати?
                                        bubka:)  от кастинга на лореал #2gunfire ooooh!

# 657
  • София
Момичета,
Балансиращ хидратиращ балсам ApHogee Balancing Moisturizer 237 мл. /2-та стъпка от протеиновата терапия/
може ли да се ползва и самостоятелно, т.е. след измиване с друг шампоан и да се слага като балсам.

Отзиви за балсама на Макадамия???

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 10:55 от Rarotonga

# 658
  • Street of Dreams
Хм, много хора взеха да се оплакват от Кастинга... Аз предимно него ползвам. Какво точно се случва? newsm78

# 659
Хм, много хора взеха да се оплакват от Кастинга... Аз предимно него ползвам. Какво точно се случва? newsm78
                 Незнам аз много надежди и възлагах на тази боя,наистина цвета много ми хареса(синио-черен)много наситен и хубав,но така ми пресуши косата,мина вече около месец а още немога да си възстановя косата,и сега доиде пак време за боядисване и незнам каква боя да си взема,страх ме е да не попадна пак на такава  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт