Професионални серии за коса - тема 36

• 55 036
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Чукарландия
Хм, много хора взеха да се оплакват от Кастинга... Аз предимно него ползвам. Какво точно се случва? newsm78
                 Незнам аз много надежди и възлагах на тази боя,наистина цвета много ми хареса(синио-черен)много наситен и хубав,но така ми пресуши косата,мина вече около месец а още немога да си възстановя косата,и сега доиде пак време за боядисване и незнам каква боя да си взема,страх ме е да не попадна пак на такава  Crazy

Седем години бях със синьо-черен цвят на косата. Последните години ползвах Сайъс. Много бях доволна. Не пресушава косата. Лъскава и жива ми беше. Peace

# 661
  • Street of Dreams
Сега се опитвам да си спомня ога последно ползвах кастинг. Аз всъщност използвам пяната - нали също беше Кастинг? Не съм забелязала изсушаване. Сайъс ползвах само веднъж и ми падна за седмица.
Напоследък открих ей това, използвам същия цвят.
Скрит текст:
Целта ми е да е безвредно (което никога не се знае) и да не се напластява. Цвета е от "нетрайните", боядисвам върху русо и никога не ми е падал или избледнявал.

# 662
  • София
Имате ли отзиви за този шампоан? : http://www.enzo.bg/kozmetika/joico/joico-k-pak-color-therapy-sha … sashampoo-300-ml/ .  Колебая се м/у него и от слънчевата серия на Лакме... И моля да ми дадете някакъв линк на този конски балсам, защото много ме заинтригува, а това, което е постнала Алена не ми излиза...  Confused

# 663
Сега се опитвам да си спомня ога последно ползвах кастинг. Аз всъщност използвам пяната - нали също беше Кастинг? Не съм забелязала изсушаване. Сайъс ползвах само веднъж и ми падна за седмица.
Напоследък открих ей това, използвам същия цвят.
Скрит текст:
Целта ми е да е безвредно (което никога не се знае) и да не се напластява. Цвета е от "нетрайните", боядисвам върху русо и никога не ми е падал или избледнявал.
                    OnDiNe_ ,аз доскоро се боядисвах с палете,но много бързо падаше цвета,за една две седмици и затова се отказах от нея

# 664
Хм, много хора взеха да се оплакват от Кастинга... Аз предимно него ползвам. Какво точно се случва? newsm78
                Незнам аз много надежди и възлагах на тази боя,наистина цвета много ми хареса(синио-черен)много наситен и хубав,но така ми пресуши косата,мина вече около месец а още немога да си възстановя косата,и сега доиде пак време за боядисване и незнам каква боя да си взема,страх ме е да не попадна пак на такава  Crazy
Аз с кастинга не се разбрах още като го пуснаха на пазара.Изпатих си от другата на Лореал-Преферанс ooooh! Страхотен цвят се получи,но косата ми се изсуши зверски,а в продължение на 3 седмици при всяко миене на косата боята се стичаше в огромни количества.И аз не зная с какво да се боядисвам.Поне си оправих косата де Peace
OnDiNe_,тази на палете да не е без амоняк?Не ми се вярва да е безвредна.Такава ми се струва само една боя на Йожен Перма,тя е професионална,без амоняк,но е био и покрива на 100% бели коси.Е,не съм я ползвала,но фризьорката се скъса да я хвали:
http://www.salonia.bg/cgi-bin/index.pl?_state=CompanyProduct& … panymenuitem=1777
http://www.salonia.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Company&ID=68
Ако някой има лични наблюдения,да сподели моля Praynig

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 12:25 от bubka:)

# 665
  • в 1001-та нощ
Момичета,
Балансиращ хидратиращ балсам ApHogee Balancing Moisturizer 237 мл. /2-та стъпка от протеиновата терапия/
може ли да се ползва и самостоятелно, т.е. след измиване с друг шампоан и да се слага като балсам.

може  Peace

# 666
Ааа за стичането между другото и при мен беше така,при всяко миене цвета падаше жестоко дълго време Crossing Arms

# 667
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Безамонячна е. Което не изключва много други вредни съставки, чиито имена не знаем. И все пак съм доволна - наистина се задържа на косата (даже повече отколкото искам), не мирише, прави я лъскава. Боядисвам ежемесечо.

# 668
От сайта на ЗР:

Цитат
Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви уведомим, че продуктите

Renew C

и

Концентрат Force Vector

са спрени от производство и не очакваме тяхна доставка

Екипът на zlatnaribka.com

Колко жалко.   Confused

# 669
  • в 1001-та нощ
да, много кофти  Cry благодаря, че сподели, но това пък означава, че подготвят нещо ново  Heart Eyes едва ли ще останат така с две дупки в асортимента  Hug  bouquet

# 670
  • Велико Търново
Надявам се да започнат да зареждат и продукти на TIGI Peace

# 671
О,любимата ампулка Renew C ... Cry

# 672

Дааа   Confused   И аз това си помислих, когато го прочетох.   Confused

Много ми е мъчно и за концентрата Форс Вектор - убих се да го хваля в темите за коса.   Laughing

Дано Алена е права и скоро-скоро да ни изненадат с нещо ново.   Flutter     Hug

# 673
  • София
Е, как точно Renew C  Cry Трябваше да кажат по-рано да се презаредим

# 674
  • София
От сайта на ЗР:

Цитат
Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви уведомим, че продуктите

Renew C

и

Концентрат Force Vector

са спрени от производство и не очакваме тяхна доставка

Екипът на zlatnaribka.com

Колко жалко.   Confused
Ееее много ме е яд и мен за Renew C   Sad Дано го заменят с нещо също толкова хубаво.
Вие какво мислите да слагате вместо него?Имаше и една друга ампула пак на Лореал за възстановяване,но и нея не я виждам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт