ПрЪвУписТен спОсИк на магЙЙ с каИйсиЙ, еГографи и клоЛн в чорБогащник-71

• 28 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Цитат
причнини
Моя милост, ама чак сега го видях, няма да поправям.

# 691
Цитат
увикам
Цитат
изяш

# 692
Да се включа и аз с една случайна находка в електронния вестник vesti.bg

"В Турция отново се вихри дебат за многоженството. Поводът е съветник на премиера, който има три жени и се кажи да си вземе четвърта, пише "Дойче веле"."

# 693
  • Несебър
Цитат
Заветната ми Цел за пускането на  тази тема е че съм решила да обявя воина на мафиотити завзели пазара в Млената Промишленост,омръзна ми след всяка покупка на сирене или кашкавал да заминават на боклука.....затова нека да подкрепим малцината частници  които все още приготвят и продават истински продукти.нека се включат всички които имат идеа от къде могем да си ги набавим,и да се насладим на онзи вкус които все още помним

# 694
Цитат
Заветната ми Цел за пускането на  тази тема е че съм решила да обявя воина на мафиотити завзели пазара в Млената Промишленост....
И продължението си го бива:
Цитат
Аз купувам от Колперативния пазар в Люлин от една мандричка (до маслините) на едно село.Винаги има опашка кашкавала е съпер.Има и едно магазинче Едрина пак на колператето,кашкавала  на Ралица и на Годеч супер е също .

# 695
  • София
Цитат
става навъпрос

# 696
Цитат
Търся работа във България

# 697
Част от информацията за дрънкалка на Канпол: "...Движещите и издаващи звук части са специално направени да укоражават децата да играят и упражняват; меките части са оформени за удобство..." 

# 698
Цитат
Благодаря на всички който ме посъветвах те за генетичен тест.Ще си го направим,все още използва ме всички предпазни средства.Само да поясня,че той е на баща ми 2 братовчед  и ми се пада чичо но разликата в годините ни е 5.все още никой и не знае че се вижда ме,защото и това е голям проблем нашите като разберат и двамата щте ни убият.Не че сме хора от третия свят неграмотни които незнаят какво правят,хора с образование и бизнес сме ма просто се случи и се влюбих ме и не можем един без друг.Преди и аз това го мислех за нелепо но сега като се пържа в този огън  хич ми не до смях защото няма как да си забраниш на сърцето кой да обича.Благодаря на всички който ми писах те.

То чак не е смешно, но не можах да се сдържа. Колко мъка, Боже...  ooooh!

# 699
 Joy hahaha Най-тревожното, според мен, е, че са хора с образование и собствен бизнес. И разбира се не са  неграмотни хора. ooooh! ooooh!

Цитат
чесан
Зеленчукът.

# 700
Цитат
Най-доброто откритие евар
Mr. Green

# 701
Голямо удобство и облегчение

Сигурно потребителката се е облегнала някъде и е усетила голямо удобство?! Laughing

# 702
  • Най-красивата страна
използва ме Sick
влюбих  ме се Sick
какво да прави ме Sick
А авторката на тези бисери  твърди, че имала образование и бизнес......

# 703
Цитат
призрамки
Crazy

# 704
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат
Аз одавна не им крещя

Общи условия

Активация на акаунт