Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 615
  • Добрич
Привет, ние мръднахме и сме щастливи.  newsm44 newsm44 newsm44
В желаното училище бяхме още на първо класиране, сега сме и в желана паралелка.

Много се радвам за вас!!   bouquet

И за всички, които днес са остамали доволни от класирането.

Каквото и да е, то е за късмет за децата!

# 616
Здравейте, чета ви от известно време, но нямах "смелост" да пиша.
Честито на децата и много успехи.
Приети сме в НПМГ с Мат/Инф АЕ.
Искам да ви питам: знам че има общежитие за децата от страната, някой знае ли каква е обстановката там, дисциплина... Нямам възможност да отид на място, а чух противоречиви отзиви.

# 617
За моето момче днес ще е ден на размисъл освен в НАГ/на първо класиране/ е приет и в ПМГ /на второ/ -информатика с немски. Сега остава да реши.

Ако момчето се е преместило напред в 2 класиране, то трябва да се запише в новото училище (мястото на старото не би трябвало да важи)....  Naughty Thinking

cecunka76, браво на момчето, труден избор между две страхотни училища Grinning,
но където и да отиде - успех!

koskon, предполагам, че НАГ (Национална Априловска Гимназия), като всички национални училища е с отделен прием.
Благодаря Carmela Biscuit  Heart Eyes
Да с отделен прием са.Сега всичко зависи от него, където сърцето го тегли - там ще го запишем.Надявам се до утре де реши и да го запишем и да мислим само за предстоящото ни ходене до морето.  sport027

# 618
Ние не се придвижихме, но пък здраве да е. Ще видим дали ще се запишат тези, които са приети преди нас, да видим какво ще остане за трето класиране.

# 619
Искам да ви питам: знам че има общежитие за децата от страната, някой знае ли каква е обстановката там, дисциплина... Нямам възможност да отид на място, а чух противоречиви отзиви.
Добре дошли и вие в НПМГ    bouquet
Знам само, че НПМГ няма собствено общежитие и ползва чужди бази, но не знам кои са те и дали са едни и същи всяка учебна година. Трябва да питате при записването.

# 620
Приети и записани в НГДЕК. Край на сагата Peace Иначе на второ класиране от 28 отидохме на 26 желание - 18 СОУ АЕ и Китайски. Добре че ни приеха в класическата. На всички успех и приятна почивка

# 621
Предните желания ни бяха 9 ФЕГ, 164 испанска и 73 СОУ
Радвайте се че имате момчета.
Мойто момче е все още малко за кандидатстване, но ако така се задържат нещата може и аз да ликувам  Laughing

# 622
  • гр. София
Добре дошли и вие в НПМГ    bouquet
Знам само, че НПМГ няма собствено общежитие и ползва чужди бази, но не знам кои са те и дали са едни и същи всяка учебна година. Трябва да питате при записването.

Аз лично нямам представа как стои въпроса с общежитието. Ако искаш мога да попитам. Пиши ми на ЛС какво точно ви интересува.  Simple Smile

# 623
  • София
нас ни приеха по 27 желание в 133 СОУ, и на второ класиране въобще не сме мръднали отново сме в 133 СОУ с 27 желание, а девойката е с бал 33,076, какво ще кажете???  Thinking Добре че тя е доволна и познава голяма част от децата иначе разочарованието щеше да е голямо

Баловете тази година се повишиха и за момичетата стана още по-трудно. То, и за момчетата се повишиха.

За съжаление ми се сбъднаха предвижданията - че мръдване, ако изобщо има, ще е с едно желание напред. Хората, които са се класирали на първо или второ желание, са стиснали здраво и не пускат.

# 624
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Приети и записани в НГДЕК. Край на сагата Peace Иначе на второ класиране от 28 отидохме на 26 желание - 18 СОУ АЕ и Китайски. Добре че ни приеха в класическата. На всички успех и приятна почивка

Честито Simple Smile
Какъв език записахте? Ако е ФЕ Simple Smile пиши ми на ЛС името на детето, че май заформихме тук 1/5 от паралелката Simple Smile

# 625
  • София по рождение
eslanchice, гледам ти подписа и се чудя, къде искаш да учи малкото ти момче, че да задмине батко си?! Накъде повече от това. Laughing

# 626
.Сега всичко зависи от него, където сърцето го тегли - там ще го запишем
Много мъдро решение. Само да кажа, че в паралелката с информатика доста сериозно се набляга на математиката, та ако детето не си припада много по тази наука, по-добре в НАГ ( пък и там момичетата са повече  Whistling, а и е на центъра, пък и вече учат само първа смяна благодарение на новата сграда..., въобще плюсове много. Иначе ние вкъщи сме фенове на ПМГ. Кажи ми, че не теобърках още повече  Joy )

# 627
  • дълбоката провинция
Добре дошли, НПМГ-ейци!

Училището не разполага със собствено общежитие, но ползва за момичетата общежитието на спортното училище (Младост) и на професионалната гимназия по транспорт "Хенри Форд" (Св. Троица) - за момчетата.

ralicahr, момиче или момче?

# 628
  Честито на всички приети на второ класиране   bouquet!
  Sweetkids mama, не съжалявай за японската паралелка! Дъщерята на колежка на майка ми е завършила японската, вярно преди доста години, но разказвала на майка страхотни неща за училището и паралелката. Щом и К. има желание да учи там - няма място за разочарование  Peace! Дано попадне в добър клас и да има свестни учители  Peace! А и пътуването не е чак толкова зле от нас, може да се засичат с В. на спирката на 306  Wink.

# 629
  • София
Браво на всички, успели на 2 класиране:)   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт