Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Привет, ние мръднахме и сме щастливи.  newsm44 newsm44 newsm44
В желаното училище бяхме още на първо класиране, сега сме и в желана паралелка.

Ето това съобщение чаках!  Laughing Браво!

В паралелката Китайски+АЕ на 18 СОУ ще има 2 свобони места за 3-то класиране. Ако някой се замисли за там, да го има предвид.

# 631
Цитат
Ние си останахме в 5ЕГ може да е на късмет, интересно ми е дали някой е мръднал от 1ЕГ   а има ли значение изобщо ако е имало друго дете с нашия бал как се определя кой да заеме местото 

Мисля, че ако има две деца с еднакъв бал се вземат и оценките от цялата диплома за 7ми клас.
Ако и там балът е еднакъв... незнам. Редно е да запишат и двете деца.

Исках да попитам може би за енти път ще е ама да не се разхождам напразно.Имаше мами дето са се записвали в 5ЕГ та какви документи ми трябват за записването точно.Моля за помощ, ако имате време де Wink
Иначе сина е щастлив доволен какво повече да се иска ,аз малко заради тия две смени бях резервиран ,ама каквото стане всичко е късмет и труд Peace

# 632
  • гр. София
Второ класиране в НПМГ:

http://npmg.org/wp-content/uploads/2011/12/adm-2.pdf

# 633
  • София
Само за протокола: една моя ученичка от 23 желание на 1 класиране е мръднала на 3 желание на 2 класиране във 2 АЕГ. Не знам какво е писала като наредба на желанията си.

# 634
eslanchice, гледам ти подписа и се чудя, къде искаш да учи малкото ти момче, че да задмине батко си?! Накъде повече от това. Laughing
Laughing Ами да задмине батко си в резултатите от матурите  Rolling Eyes
иначе успеха ни е прекрасен и ние сме на върха Crazy
Разсъждавам така в нашето училище:
 набор 98-2 паралелки
набор 2000 -6 паралелки/повече раждаемост повече деца повече конкуренция/ ooooh!
А и това завишаване на баловете- де да ги знае човек новото поколение може да направят бал 36,5 Mr. Green

Успех на Вас в нашето училище може да се организираме да се срещнем  bouquetВесело лято

# 635
  • София
По-вероятно е изпитите да станат още по-трудни.

Аз хапа с квотите го преглътнах тази година, та за догодина ще е в наша полза.
Каго гледах сега файла от днес на НПМГ, пак повечето деца са по първо или второ желание, значи наистина са били много мотивирани да учат точно там. Вече не се кахъря за това училище - няма да загине, много деца искаат да учат в него!

# 636
  • София
И аз да се включа с въпрос: Имам 2 познати дечица, които кандидатстват в 18 СОУ с корейски, балът им обаче е 23. Имат ли някакъв шанс??
Благодаря на запознатите...

# 637
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Някой знае ли колко е паднал бала за 9 ФЕГ - момиче? Една мама беше писала, че с 33,176 не са приети ... последното момиче на 1-во класиране е с 33,423 ...

# 638
.........................
Исках да попитам може би за енти път ще е ама да не се разхождам напразно.Имаше мами дето са се записвали в 5ЕГ та какви документи ми трябват за записването точно.Моля за помощ, ако имате време де Wink

Честито!
А за записването - аз вече забравих. Толкова отдавна ми се струва, че малчуганът се записа в V-та:

1. Удостоверение за завършен 7 клас
2. Отпусно удостоверение от старото училище

Нищо друго не са им искали.

# 639
  • София
la vida loca Познато момиче не е прието с 33,250, дано помогна като ориентир.
Кои се събрахме в 8 в клас на ФЕГ?  Hug  Един специален поздрав http://www.youtube.com/watch?v=BH-7HDi58TA

# 640
  • София-Младост

Честито!
А за записването - аз вече забравих. Толкова отдавна ми се струва, че малчуганът се записа в V-та:

А служебната бележка с резултата от изпитите? Характеристика?

# 641
  • София
Кои се събрахме в 8 в клас на ФЕГ?  Hug  Един специален поздрав http://www.youtube.com/watch?v=BH-7HDi58TA
Неда,   bouquet Hug за песента.....

# 642
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Ами ... да Simple Smile Не е паднал дори със 100 стотни май Simple Smile
Иначе моята щерка е записана в НГДЕК отдавна, но не знам защо си чакаше ФЕГ ... хей, така, за да докаже на себе си, че е можела ... Иначе не дава и дума да се издума за друго у-ще освен Класическата Simple Smile ... Та на 2-ро класиране мръдна с 1 място де 133 СОУ паралелката с ФЕ, но да знаете, че това място е свободно за 3-то класиране Simple Smile
Прекрасна песен  Hug

# 643

Честито!

А служебната бележка с резултата от изпитите? Характеристика?

Не искат сл. бележка и характеристика при записването.

# 644
Поздравления на всички млади хора, които постигнаха мечтите си и попаднаха в чудесни училища!
Добре дошли на новите НПМГенийчета!
Всички ние - ученици, даскали, родители - сме очаровани от новото попълнение сред нас и сме възхитени от техните родители  bouquet
Благодарим на всички, които изчерпателно дават информация в този форум на различни въпроси, свързани с националната гимназия!
Моля да ни дадете няколко часа за да изживеем емоцията заедно с новите ни дечица и ще отговорим на всички въпроси, които Ви интересуват - било тук , било на сайта на  гимназията.

И не забравяйте - забавлявайте се и помогнете да направим Света едно по-добро място!!!

Общи условия

Активация на акаунт