Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 227
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Пускам миялната обикновено през нощта, по някое време като ставам само я изключвам и я отварям, по-скоро открехвам, като не вадя чиниите. Вадя и ги подреждам на сутринта.
Но така отворена ми стои примерно 4-5 часа, това дали е проблем?
За какво да е проблем? newsm78

Simple Smile Ами все ми се струва, че тъй като цялата електроника е на вратата, тя не трябва да стои много време отворена.

Аха, чудих се дали за съдовете мислиш, че е проблем

Четох в немските журнали, че има вече таблетки с добавка за пълно съхнене. Ама не си спомням на коя марка бяха. Остарявам още, което е добре Laughing

# 406
  • Пловдив
Това не е удачно. Препоръките са да стои открехната ако е пълна с чисти съдове. Ако са мръсни или е празна, трябва да е затворена.

Защото?  newsm78

# 407
Пускам миялната обикновено през нощта, по някое време като ставам само я изключвам и я отварям, по-скоро открехвам, като не вадя чиниите. Вадя и ги подреждам на сутринта.
Но така отворена ми стои примерно 4-5 часа, това дали е проблем?
За какво да е проблем? newsm78

Simple Smile Ами все ми се струва, че тъй като цялата електроника е на вратата, тя не трябва да стои много време отворена.

Аха, чудих се дали за съдовете мислиш, че е проблем

Четох в немските журнали, че има вече таблетки с добавка за пълно съхнене. Ама не си спомням на коя марка бяха. Остарявам още, което е добре Laughing
Немските Somat  9 и Somat  10  имат  трокне ефект , мисля. ползшам  девятката .

# 408
Amazing_nice, някакви отзиви за Somat 7- ще ги поръчвам от немски сайт?

# 409
Здравейте,
от дава дена ползвам Бош http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=781  -доволна съм много от резултата ,въпреки че съм е ползвала само на кратка програма.
Въпроса ми е - в упътването /което е общо за всички модели / , не за този-  има функция за регулиране на солта и гланца . А на този модел липсват копчета за настройка . Това означава ли че тези автоматично се настройват и само светят индикациите при липса ?
Глупав въпрос .Съжалявам

# 410
Не съм сигурна, но ми се струва, че този Бош е същия като нашия. Настройва се солта, има си копчета. Т.е. няма отделно копче, а се прави с комбинация от натискане на съществуващите копчета, които по принцип са за други работи, но това си е описано в упътването, аз от там го четох и правих.

# 411
Да , така е . Но при мен липсват описаните копчета - А - В - С . Затова си мисля че е може да е автоматична настройка.

# 412
Невъзможно е  Thinking Това са копчетата за програмите - с нарисувана тенджера, с 'eco'. Чета описанието на машината и ги имаш тези програми, то все някакви програми имаш, няма как да нямаш копчета за тях. Как пускаш програмите? Бърза програма как я избра, не е ли от копче?

# 413
Да , така е имам за 4 програми ,Но в упътването е описано с три допълнителни бутона А В и С ккоито аз ги нямам-

# 414
Не, не става дума за допълнителни бутони. Няма бутони с надпис А, Б, С. Просто така са наименували съществуващите бутони. Не знам защо не са ползвали символите, които реално имат изрисувани или изписани върху себе си, а са ги означили с А, Б, С. Натискай бутоните за програмите, както са дадени на схемата и ще стане. На дисплея ще изпише и ще видиш, че това е начина. И при мен е така. Нямам никакви други бутони, а съм си настроила степента на солта.

# 415
Много Благодаря .И аз така предположих ,но в книжката са нарисувани 4 символа за програмите и до тях три за настройки .
ОФФФ голяма каша Дано се справя

# 416
Много е лесно, ще видиш и ще се справиш! В интерес на истината и аз малко им се дивих на това обяснение..., но просто започнах да цъкам по- смело от теб и стана.

# 417
Благодаря отново.И аз така реших  - но не посмях -новичка ми е .Вчера даже се ядосах ,че съм си купила кофти модел за 1129лв . А ти доволна ли си ,от колко време е ползваш?Другите функции как са ? И последен въпрос - каква марка ползваш  препарати ? Аз за сега само Somat .Нямам наблюдение върху други .

# 418
Много съм доволна! Само не съм доволна, че ми ръждясаха ножовете за хранене, ама това е друг въпрос, май, не е от миялната. Аз ползвам основно автоматична програма, тя някакси преценява колко дълга да е  Thinking Понякога е по- кратка, друг път по- дълга...  Thinking Не съм се интересувала, като съм доволна. Първо мих с няколко таблетки Финиш, защото ми бяха сложени в миялната, после купих Медикс, а след това пак Финиш. Чесно казано май с всичките мие еднакво  Thinking 
А тя и на мен ми беше новичка  Laughing  ама натискам там и все трябва да стане. Вече една година е без грешка. Програмата на по- висока температура никога не съм я пробвала, а кратклата програма само няколко пъти.

# 419
  • Пловдив
Автоматичната програма преценява колко дълга да е според мътността на водата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт