Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 217
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Виж ти! Никога не би ми хрумнало.

# 421
  • София
Привет!
Ще ударите ли едно рамо в избора ми на първа миялна? Някой да има забележки към това BEko или за тези пари нещо по- добро някой да е взимал скоро? Аз мисля да го поръчам от тук, че е по- евтино или поне така пише. Доколкото разбрах от Google, BEko миялни се предлагат само онлайн и в Технополис, така че избор от къде да го купя май нямам много.
edit:
Понеже сайта на технополис го ремонтират нещо и линовете не се отварят, уточнявам, че  говоря за модел Beko DIS 5530.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 22:05 от oki4

# 422
  • Пловдив
Привет!
Ще ударите ли едно рамо в избора ми на първа миялна?

Ние от 4 месеца имаме т'ва BEКО и сме много доволни.

# 423
  • София
...
Ние от 4 месеца имаме т'ва BEКО и сме много доволни.
Супер! Тя същата като нашата по функциите които й е дал сайтът.
По- напред в темата някой беше препоръчал ако може да се вземе по- широка миялна и аз сега гадая защо. Защото събира повече ли, за по- обемисти работи да се напъхват ли...

# 424
  • Пловдив
Събира повече, ако имате място си вземете голяма. Ако се притеснявате, че не винаги ще я пълните търсете опция "половин зареждане" .  Peace

# 425
По- напред в темата някой беше препоръчал ако може да се вземе по- широка миялна и аз сега гадая защо. Защото събира повече ли, за по- обемисти работи да се напъхват ли...

Защото губиш повече време, докато се опитваш да наместиш всичко в малката. Също така забравяш за слагане на по-големи тави и тенджери и си ги миеш на ръка.  Peace
Сигурно още 100 години ще се ядосвам, че послушах мъжа ми да вземем малка, въпреки че имахме място и за голяма.
 С аН сме писали едновременно.

# 426
  • Пловдив

Ако имаш място за съдомиялна със шир. 60 см НЕ си взимай 45см. 15 см са си 15 см. В голямата винаги можеш да събереш повече и по-обемисти съдове.  Ето едно предложение, но е без дисплей и отложен старт, а тази ги има. Но не знам какъв ви е бюджета.

За мене отложения старт е важна екстра.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 15:15 от ra4eto_hi

# 427
да попитам нещо което не го срещнах - aeg съдомиялните трябва да се настройват ръчно и електронно спрямо твърдостта на водата. за ръчно е 1 и 2, аз за електронната настройка скалата е от 1 до 10. може ли някой да ми помогне. става дума за водата в софия. уж се води мека и не образува котлен камък а чувам от познати че котления камък направо е изял пералните им например.

# 428
Това не е удачно. Препоръките са да стои открехната ако е пълна с чисти съдове. Ако са мръсни или е празна, трябва да е затворена.

Защото?  newsm78

При отворена се развиват едни процеси вътре, които не е са за приказване. При затворена си има микроклимат, който не позволява това.

Амейзинг,
радвам се да те видя  bouquet Права си за Сомат9 и 10, но не ни ги носят тук. Направи ми впечатление, защото беше за някоя от фирмите, които разпространяват и в България. Как да е  Grinning

v+
за София по десетобална настрой на 2. Не вярвай за изядени перални Laughing

# 429
Купихме съдомиялна ВЕКО  DSN 6534 X. Не виждам къде мога да регулирам солта. На дъното, където се поставя солта няма такъв регулатор. Автоматично ли е? Някой може ли да помогне?

# 430
Купихме съдомиялна ВЕКО  DSN 6534 X. Не виждам къде мога да регулирам солта. На дъното, където се поставя солта няма такъв регулатор. Автоматично ли е? Някой може ли да помогне?

При мен е комбинация от бутони. Не помня дали е същия модел, но предполагам, че и при теб е така. Прочети си добре упътването  Peace

# 431
Някой пускал ли в в съдомиялна чекмеджето за прах на пералнята? Понеже има на него някакви картинки досега не съм посмяла.

# 432
Ами там е работата, че в упътването не пише.

# 433
  • Балчик

Погледни отстрани на лявата стена или дясната, трябва да има регулатор.

# 434
Някой пускал ли в в съдомиялна чекмеджето за прах на пералнята? Понеже има на него някакви картинки досега не съм посмяла.

Не съм, а и не бих, особено ако има остатък от някакъв препарат за пране и/или омекотител. Да го плакна предварително, означава директно да го измия на мивката.

Общи условия

Активация на акаунт