Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 213
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Поискай от тях, длъжни са да ти дадат.

# 451
# 452
 Имам въпрос към съфорумките от старозагорски регион. Водата ни е твърда и аз съм настроила солта на 4 степен (при 5 степени на съдомиялната). Но си го направих малко напосоки, защото си затрих стикерчето, което си върви със съдомиялната. Та въпросът ми е: Като приблизителна стойност каква е твърдостта на водата във ВиК СЗ. Гледах и изнесени някаквми таблици в Интернет, но не ми се струват особено верни и актуални

# 453
Много Благодаря, ще погледна.  bouquet
Аз си разузнах сама. Моя мъж купил таблетки, но естествено от евтините, че 8 лв му се струват много  Laughing , аз отделно си купих препарат за измиване и сол, нагласях ги на по-големи степени и сега мие перфектно, даже и засъхнали съдове и тави, прочетох някъде да не я отварям 20 минути след цикъла, че съхнат тогава(ако програмата има изсушаване). Много съм доволна от покупката...пу пу макар и от такъв магазин Grinning

# 454
Имам въпрос към съфорумките от старозагорски регион. Водата ни е твърда и аз съм настроила солта на 4 степен (при 5 степени на съдомиялната). Но си го направих малко напосоки, защото си затрих стикерчето, което си върви със съдомиялната. Та въпросът ми е: Като приблизителна стойност каква е твърдостта на водата във ВиК СЗ. Гледах и изнесени някаквми таблици в Интернет, но не ми се струват особено верни и актуални

аз преди години имах данни от лабораторията на Тракийския, че са измерили 15,5 немски градуси. но не знам там дали са от същия водоизточик newsm78

# 455
Благодаря! Това е все пак ориентир, може би ще сложа на 3-та степен да пробвам, а ако забележа разлики в измиването, ще си врътна пак на 4.

# 456
Здравейте!! извинете ако е обсъждано, но сега ми е наболял въпрос избора на съдомиялната.. Избрала съм такава. Моля ако някой има такава да сподели мнение. Ще съм благодарна на всякакви отговори!!   bouquet  bouquet

# 457
И аз съм с Беко от два месеца, но модел 6833, но като гледам твоята е подобна. Доволна съм, икономична е, тиха. Но при теб няма предварително изплакване, ако не държиш на тази опция, няма проблем. По мнение и на други потребители Беко са добре направени, но нека се включат и други съфорумци

# 458
Моята е подобна Беко,но за вграждане.Ползвам я една година вече-доволна съм.Обаче тази която показваш,освен че няма "накисване"/така са го писали в упътването -това е всъщност предварително изплакване/ , няма и аквастоп /защита от преливане/ ,което си е  за мен важна функция.

# 459
Здравейте. Ще си задам въпроса и тук. Имам съдомиялна от няколко месеца - Мидеа, изпробвала съм няколко препарата, но още не съм намерила подходящия. Последният, който ползвах беше Сомат - таблетки. От него чиниите от дуралекс станаха като на петна, мъгляви. Сега взех гел на Медикс, но тези чинии отново си стоят на петна. А, и забелязвам, че на някои от високите чаши на дъното след като се измият си остава препарат. Дали не ги слагам на правилното място? Винаги има по някоя чаша, която не е измита. Дали проблема е в съдомиялната или в подреждане, препарат...

# 460
Можеш да пробваш да слагаш допълнително препарат за изплакване в отделението за препарат за изплакване, друго не ми идва на ум, преди да го ползвам чашите оставаха на петна на капки, но твоя случай май е по-различен щом остава от таблетката. Една позната имаше същия проблем и направо поставяше таблетката в съдомиялната, а не в отделението за таблетка. Peace

# 461
Можеш да пробваш да слагаш допълнително препарат за изплакване в отделението за препарат за изплакване, друго не ми идва на ум, преди да го ползвам чашите оставаха на петна на капки, но твоя случай май е по-различен щом остава от таблетката. Една позната имаше същия проблем и направо поставяше таблетката в съдомиялната, а не в отделението за таблетка. Peace

благодаря, ще пробвам и така

# 462
Според мен звучи като проблем от съдомиялната
Аз вече тотално съм в потрес
Моята съдомиялна АЕГ ми перфектно 4 месеца
После...почна проблема 3 месеца пробвах какви ли не гелове;таблети;прахове мислих си че нещо там не е наред ама ТЦ!
Април месец се изредиха от гаранционния 2 техника с промеждутаци от 2 седмици да ме убеждават че няма проблем !
Да ама не най накрая целия Май седя в сервиз уж нещо я тестваха пък помпата не била ОК смени ли я и видите ли на вече нямала проблем.
Е оттогава до ден днешен мие не мие на 3-4 кофти миенета вади по едно чисто без забележки
Незнам какво да правя искам да хвана и да я изхвърля пусто е в гаранция още незнам...пак ще им звъня да я взимат и да я оправят /лошото е че в държът по 1 месец в сервиз #Cussing out

# 463
И на мен ми се въртят такива мисли, че проблема е в съдомиялната. След снощното миене имаше отново замърсени съдове и сега я пуснах повторно. Ще взема да звънна до сервиза, че да я оправят докато е в гаранция. Та какъв е смисъла от миялна, като си ги мия и на ръка... А иначе я пускам на най-силната програма.

# 464
  • Стара Загора
Според мен звучи като проблем от съдомиялната
Аз вече тотално съм в потрес
Моята съдомиялна АЕГ ми перфектно 4 месеца
После...почна проблема 3 месеца пробвах какви ли не гелове;таблети;прахове мислих си че нещо там не е наред ама ТЦ!
Април месец се изредиха от гаранционния 2 техника с промеждутаци от 2 седмици да ме убеждават че няма проблем !
Да ама не най накрая целия Май седя в сервиз уж нещо я тестваха пък помпата не била ОК смени ли я и видите ли на вече нямала проблем.
Е оттогава до ден днешен мие не мие на 3-4 кофти миенета вади по едно чисто без забележки
Незнам какво да правя искам да хвана и да я изхвърля пусто е в гаранция още незнам...пак ще им звъня да я взимат и да я оправят /лошото е че в държът по 1 месец в сервиз #Cussing out
pinko моята съдомиялна  e АЕГ,в начало няколко месеца ми перфектно,сега немия,вади съдовете засечени,минахме да се консултираме през сервиза ,дадоха ни нови указания как да изведем мръсна вода в сифона,според тях връща мръсна вода от сифона.Вчера цял следобед се занимавахме да коригираме нещата ,а днес резултат е същият! Sad
Другата седмица ще им я карам в сервиза да я оправят.Надявам се искренно да не е същият случей като твоя.Мисля че е същият модел като твоя ,и ме съмнява че дават един и същ дефект. Close
това е модела
http://www.technopolis.bg/b2c/details/687355/P11110301~1/Sadomiy … -AEG-F-78002-VI0P
Съдомиялна за вграждане AEG F 78002 VI0P

Общи условия

Активация на акаунт