Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 204
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Карола, марката Беко по принцип е много добра. Аз 6 г бях с беко за вграждане обаче, много бях доволна. Мисля, че има малко по-добри модели обаче за една идея повече пари. Със сигурност ли обаче нямаш място за 60 см? Помисли за тази, ако имаш място.

# 466
Според мен звучи като проблем от съдомиялната ................. същият! Sad
Другата седмица ще им я карам в сервиза да я оправят.Надявам се искренно да не е същият случей като твоя.Мисля че е същият модел като твоя ,и ме съмнява че дават един и същ дефект. Close
това е модела
http://www.technopolis.bg/b2c/details/687355/P11110301~1/Sadomiy … -AEG-F-78002-VI0P
Съдомиялна за вграждане AEG F 78002 VI0P

Абсолютно същата
тюх #Cussing out
сервиза е Люлин до метростанция Западен парк
понеделник ще звъня

# 467
  • Стара Загора
аз определено съм решила ако не ми обърнат внимание в сервиза да пиша директно на АЕГ! Close
тази съдомиялна струва доста сериозна сума,и нямам намерение след нея пак да мия нещата на ръце....,същото бих посъветвала теб .Пиши после какво стана ,какво развитие има на нещата.

# 468
ок
тя след като седя да я тестват и подменят помпа в сервиза 45 дена аз реално съм я ползвала малко лятото защото не бях в БГ и реално сега преди месец започнах усиленото и ползване и резултата е повече от плачевен .
останала храна по приборите..недоизмити чаши с какаото по тях мътна засъхнала вода по чашите стъклените дори пръстите мазните си личат по чашата

# 469
  • Варна
Момичета, и аз съм с AEG F 78002 VI0P от почти година. За сега съм нямала никакви проблеми, да чукна на дърво, доволна съм. Дори изтърпя едно преместване преди два месеца  Simple Smile, мие си, нямам мръсни съдове. Само ми се позахаби дуралекса, но това мисля е от самите съдове не от машинката. Надявам се да ви се решат проблемите скоро и да нямате повече  Peace Споделяйте какво всъщност се случва и какво ви казват от сервиза.
Споделете и какви препарати ползвате, какви програми най-често, какви настройки, че много ме озадачихте?

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 18:49 от lina6.3

# 470
Ето отчет ползвам 2 и 6 най - често !
и при двете все тая неизмити лъжици,чинии,чашите си стоят с мазните пръсти отвън  Sick
2 ра програма ми  е 158мин.
 а при 6 та програма  е 59мин.

Не слагам съдовете с манджа по тях винаги или със салфетките ги избърсвам или леко ги изплаквам просто да паднат боклуците от храната
Тенджари,тави винаги съм ги киснала и позатъркала с гъба - реално ги слагам да се отмият от мазното
и въпреки всички тези предподготовки резултата е 50/50 мръсно чисто

Ползвам Финиш- Куантум; Феъри ябълка и лимон; и течен Финиш-лимон
Правих почистване с Финиш за почистване с 2 те течности

и това е повтарям 4 месеца работи перфектно !!!
Не спрях да се хваля и да се радвам на покупката после ходене по мъките...

# 471
  • Варна
pinko, съжелявам че така се е получило, надявам се да успеят да ти оправят машинката.

А каква и вероятността да имаш запушени дюзички или както там се казват дупчиците на перките? Или да не се върти някоя перка?

Не че има кой знае какво значение ама за справка:
аз ползвам най често 1, 2 и 5 от време на време и някоя от другите, така за разнообразие  Simple Smile задължително включвам обаче допълнителната хигиена - това всъщност май е още едно изплакване ако се не лъжа. Таблетки финиш, гланца съм го зарязала, след като я напълних с грюн грийн и ми се скапа дуралекса и солта ми е настроена на 5 електронно и 2 ръчно

# 472
  • Балчик
С мазни пръсти?? Това силно намирисва на невъртящи се перки.

# 473
Въртят се перките сваляла съм ги минава си вода през тях !
Първият техник през Април каза че помпата нямала сила да пръска и затова била мито недомито.
Следващия техник каза в електрониката е проблема
Третите техници дойдоха демонтираха я и я занесоха в сервиза да я тестват на място и да я оправят седя 45 дни накрая им дигнах луд скандал и след буквално 1 ден ми я докараха
Ама за какво ли?! Mr. Green

# 474
  • Варна
Ужас, те и техниците май разбират толкова колкото и ние.

# 475
  • Балчик
Ако перките се въртят, повече прилича първият техник да е прав, значи се въртят недостатъчно силно. Но защо помпата няма сила? Защо не са я сменили тогава? Ако е в електрониката, ами да сменят платката. Нали е в гаранция, какво им е обяснението? Човек не си купува боклук за 1000 лв, очаква поне добро качество, ако не отлично.

# 476
Поискай да ти сменят машината щом не могат да се справят  Peace

# 477
  • Пловдив
Здравейте!

Нахлувам в темата ви с въпрос- предстои ни покупка на съдомиялна, бяхме мерили и преценили, че ще пасне такава за 12 комплекта и ширина 60см. Но..... след по-прецизно мерене се оказва, че дръжката на фурната, която е отстрани ще пречи и миялната няма да може да се отваря. Фурната е купена по-отдавна и няма функция вече за разместване. Т.е. остава ни варианта за 45 см.Досега се рових и виждам, че 45см има само модели 10 комплекта. Кажете ми моля негативите на тези от 10 комплекта в сравнение с 12? Събира ли се тавата на фурната? И какво точно значи 10 комплекта?
Ние сме двама човека и очакваме бебе. Готвим доста и постоянно има нещо за миене.

# 478
Здравейте!

Нахлувам в темата ви с въпрос- предстои ни покупка на съдомиялна, бяхме мерили и преценили, че ще пасне такава за 12 комплекта и ширина 60см. Но..... след по-прецизно мерене се оказва, че дръжката на фурната, която е отстрани ще пречи и миялната няма да може да се отваря. Фурната е купена по-отдавна и няма функция вече за разместване. Т.е. остава ни варианта за 45 см.Досега се рових и виждам, че 45см има само модели 10 комплекта. Кажете ми моля негативите на тези от 10 комплекта в сравнение с 12? Събира ли се тавата на фурната? И какво точно значи 10 комплекта?
Ние сме двама човека и очакваме бебе. Готвим доста и постоянно има нещо за миене.

мисля, че не е фатално. Ще влизат тави. Десет комплекта означава, че можеш да сложиш 10 чинии за супа, десет за основно, десет за десерт, десет + десет чаши, 10 комплекта прибори и т.н. По-добре е от 6 или 8, и една таблетка ще ти е нормална доза. Ако е по-малка ще трябва да делиш таблетката на две. Но нека и други момичета да дадат мнения Hug

# 479
Моята е за 10 комплекта, 45 см. Не съм имала по-голяма и не мога да сравня, но на мен ми стига. Влизат ми тавите, даже и тези от фурната, но рядко ги ползвам. Пускам я почти всеки ден, а през почивните дни и по 2-3 пъти  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт