Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 716
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Karola, машината почиствана ли е с препарат за миялни? Ако е, преди колко време? Защото и нашата беше взела по- да не мие, освен миризмата, цяла година работи без почистване и като взехме препарат за почистване, пуснахме я празна на 70 градуса, както си е указано, та после така чудно се разми! Пълнят се маркучи, канали, пръскалки, може от това да е.

pina, и аз бих дала същия съвет. Пускам си препарата на всеки 4 месеца.
Джема, много точно описание. При мен е същото. Обаче Дедо говореше за някакви таблетки с функция Пълно изсушване, или нещо подобно. Къде е Дедо, наистина?

# 571
По-скоро не е пускана. Може ли да ми препоръчате препарат??

# 572
Аз намерих само Финиш и понеже бях чела добри отзиви тук за него и го взехме. Много доволни останахме. От Карфур го купихме, около 5лв май беше  Thinking  за еднократна употреба.

# 573
Аз намерих само Финиш и понеже бях чела добри отзиви тук за него и го взехме. Много доволни останахме. От Карфур го купихме, около 5лв май беше  Thinking  за еднократна употреба.

Много ти благодаря, ще го взема и дано всичко се оправи!!  Hug  bouquet

# 574
Лидълските таблетки не са хубави, може и тях да смените. В темата за препарати за съдомиялни има много инфо, за да направиш избора си. Някои държат препаратите да са екологични, други да мият добре.

# 575
  • Sliven
dida78g, нареждай съдовете правилно и проверявай дали се върти перката, вероятно нещо е  пречило.
Благодаря, тази вечер отново ще пробвам и ще я видя аз тази перка Simple Smile и ще пиша отново дали резултата е същия

# 576
  • Sliven
Увеличих малко гланца и се постарах в подреждането и резултата е много добър. Доволна съм!

# 577
  • Пловдив
От поста на Nevena Virolan разбрах, че има големи съдомиялни с дълбочина, по-малко от 60см   bouquet
В магазините досега не ми бяха казали и предлагали такава.
Разтърсих се в интернет и виждам, че дълбочина 57-60см. имат Беко, (за съжаление само модели без функц. на които държа) Блумберг и Зануси. И Бош, но Бош за над 900лв., който е за съжаление извън бюджета ми.
Кажете ми нещо за марката Блумберг, освен, че е немска, друга информация не намерих. Има ли позлватели на такава и доволни ли са?

# 578
  • Балчик
Блумбегр е била немска марка,сега се произвежда от Коч холдинг, както и Беко. Моята в Блумберг, но не е за вграждане. Само теза за вграждане са по-малко от 60, т.е събират се в шкафа. Другите заедно с маркучите отзад са си 60 см. На теб каква ти е идеята за по-малко от 60? Да се събира под плот или ?

# 579
  • Пловдив
Да, Джемма, трябва ми свободностояща да влезе под плота, и заедно с маркучите да дойде не повече от 60см, защото иначе ще излезе много напред и няма да може да се отваря вратата на фурната (при затворена врата на съдомиялната става въпрос).
Днес разгледах и Miele и видхя, че и те са с дълбочина 57см, явно е немски стандарт.
То доволна ли си от твоята Блумберг? При мен  за да влезне под плота трябва да махна и капака.

# 580
  • Балчик
Горният капак е точно 60 на 60, от задната страна излиза напред и под него остават маркучите. Отмиялната съм много доволна, да. Ползвам я вече 7-ма година.

# 581
  • Пловдив
Благодаря много за размерите Джемма. Видях, че ги има в Технополис и утре май ще ходя да гледам.

# 582
  • Добрич
Здравейте, искам да попитам мога ли да използвам течен гел , напр. Сомат гел и да го слагам в отделението, където поставям таблетката.

# 583
Здравейте, искам да попитам мога ли да използвам течен гел , напр. Сомат гел и да го слагам в отделението, където поставям таблетката.

точно там се слага. Ако разбира се имаш предвид отделението за прах или таблетка с капачето. Ако имаш кошничка за таблетка за закачане на тази за вилиците и лъжиците няма как.

# 584
  • Добрич

точно там се слага. Ако разбира се имаш предвид отделението за прах или таблетка с капачето. Ако имаш кошничка за таблетка за закачане на тази за вилиците и лъжиците няма как.

Благодаря за отговора, точно там имам предвид - отделението за прах с капачето. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт