Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 711
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета  Hug
Преди две години като си направихме кухнята си предвидих място за миялна машина от тези 45сми от тогава си имам дупка в кухнята,която сега по разниците смятам да запълня.Бюджета ми е ограничен до 500лв и на всичко отгоре трябва да е инокс (другите уреди в кухнята са такива).От няколко дни се ровя из сайтовете и чета,и търся.....попаднах на тази машина

с тези параметри
● 9 комплекта   
● Енергиен клас А   
● Клас на измиване А   
● Клас на изсушаване А   
● Свободностояща   
● Електронен програматор   
● LED Дисплей   
● 1/2 Програма   
● 7 програми   
● 3в1 програма за измиване с таблетки   
● 0-24 h. отложен старт   
● 2 спрей перки   
● Размери: 450x580x850   

на цена от 485лв.

Някой от вас има ли такав,какво ще кажете за параметрите и самата машина.Много мнения изчетох за марката,по принцип не робувам на марки,но специално от тази нищо не съм взимала.Май положителните мнения за Мидеа са повече  newsm78
Проверих табличката от първа страничка,живеем в район с мека вода.Машината сигурно през нета ще я поръчваме,понеже най-близкият ни голям магазин е в Пловдив (на 130км).
Предварително Благодаря!

# 586
  • Пловдив
Здравейте,
предстои ни покупка на миялна и тъй като, когато правихме кухнята не помислихме за миялна сега сме ограничени-поне аз така си мисля. Имам два шкафа в близост до мивката. Притеснява ме височината е 81.5-82., дълбочината е около56-60, не мога с точност да измеря, а широчината-говорим за тези с 45см Ш. Има ли вариант да си сложа миялна-независимо дали вградена, свободно стояща или каквато и да е?
Ще съм благодарна, ако ми помогнете.  bouquet

# 587
  • Пловдив
Здравейте,
предстои ни покупка на миялна и тъй като, когато правихме кухнята не помислихме за миялна сега сме ограничени-поне аз така си мисля. Имам два шкафа в близост до мивката. Притеснява ме височината е 81.5-82., дълбочината е около56-60, не мога с точност да измеря, а широчината-говорим за тези с 45см Ш. Има ли вариант да си сложа миялна-независимо дали вградена, свободно стояща или каквато и да е?

Слънчо, аз съм в подобна ситуация- височината макс трябва да ми е 81,5-81,7.  Дълбочината 60см с тръбите отзад, ширината имам два варианта 45 или ако отрежа дръжката на фурната 60см. Погледни няколко поста нагоре съм писала,че намерих и съдомиялни с дълбочина 57-58см, така че с маркучите да дойдат 60см.  За съжаление още не съм успяла да стигна до магазина, за да ги огледам.

# 588
Нинчето, аз съм с миялна Мидеа на 45 см, но е стар модел на около 8 години.В момента е повредена.Работи постоянно все едно пълни вода,а вода не влиза вътре, така може да си работи постоянно.
Племенницата ми има също Мидеа, но на 60 см и при нея го има същия проблем, тя е викала техник, проверявал е маркучите, там няма проблем и са и казали,че проблема е в помпата и тя се е отказала да я ремонтира.А и като чета тук момичетата как мият загорели тави в тяхните миялни, повярвай ми на мен това не ми се е получавало.
Може новите модели да са подобрени, моята е с 2 перки, няма подвижна кошница.
Аз съм се насочила към Blomberg GSS 9482x20, също е инокс, но цената и е 629 лева в Технополис. Моля някой с такава миялна да сподели   bouquet

# 589
vilka 43 ,мерси за споделеното.Не съм ползвала до сега миляна и търся ли търся,а мидеата на много места ги сравняват с беко.Иначе в сайта на Технополис има две сиви по за 499лв,едната беко,а другата зануси.Дали ще са по-добре?На тази мидеа ми хареса,че е с повече екстри.629лв ми е много,ограничени сме до 500лв иначе пак дупка ще си гледам под плота.

# 590
О, не! Мидеята няма общо с Беко със сигурност!

# 591
Sourcherry,беко ли са по-добри?
По принцип печката,аспиратора и хладилника са ми на беко,нямам проблеми с тях.

# 592
Нинче, Беко е по-добър вариант със сигурност.

# 593
# 594
  • Балчик
Беко и никога Мидея.

# 595
# 596
# 597
а между беко и зануси?Мидеата ще я изхврля от спипъска с предположения!

# 598
Предвид това, че Зануси от години не е това, което беше - Беко категорично.

# 599
  • Пловдив
Здравейте,

Слънчо, аз съм в подобна ситуация- височината макс трябва да ми е 81,5-81,7.  Дълбочината 60см с тръбите отзад, ширината имам два варианта 45 или ако отрежа дръжката на фурната 60см. Погледни няколко поста нагоре съм писала,че намерих и съдомиялни с дълбочина 57-58см, така че с маркучите да дойдат 60см.  За съжаление още не съм успяла да стигна до магазина, за да ги огледам.

За дълбочината ок, ама намери ли 81.7 височина на свободностояща? newsm78 Аз от няколко дни гледам, че са по 85см. масово. Затова на мен май ще ме устройва за вграждане-намерих един модел на Бош и един на Wirlpool.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт