Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума и какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са някои от стресовите ситуации, обсъдени във форума?
Какви са някои от методите за поддържане на теглото по време на бременност, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума и какви са основните теми на дискусия във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват вълнението около предстоящото родителство, преживяванията по време на бременността, здравословното хранене за бъдещи майки и татковци, резултатите от медицински изследвания и прегледите им и справянето със стресови ситуации относно здравето на бебето. Основните теми на дискусия са бременност, родителство, здраве, хранене и пол на бебето. Участниците споделят лични преживявания, консултират се за медицински въпроси и празнуват радостта от предстоящото или бъдещо родителство.
-
Какви са някои от стресовите ситуации, обсъдени във форума?
-
Какви са някои от методите за поддържане на теглото по време на бременност, обсъдени във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с пола на бебето, които се обсъждат във форума?
-
Какво представлява скринингът за бременност и кога се препоръчва да се извърши?

.Звънях на ЕВН и ми казаха,че е отстранена повредата и вече работи,но нашите от пощата не знаеха и искаха пак да ме върнат ,добре,че съм настоятелна и пробваха и магия-имаше нет и ми взеха парите,даже стана и опашка
бебо спеше и затова не можа да ни помаха,,, ще ходя във Варна за 4д преглед дано ми кажат пола, защото моя АГ ми каза че е още рано
.. на вас на какъв ехограф ви определиха пола ?
На снимката аз си виждам и личице, а мъжа ми казва, че си въобразявам... но все пак си е личице... В понеделник съм на 4Д и кръв за БХС. Много съм развълнувана да видя бебо на 4Д!!! Всичко става все по-реално
Питах и за морето, каза ми, че за водата няма проблем, но да не стоя много на слънце, като разбира се ходя само рано сутрин и късно следобед. За болките ми каза, че са нормални, че бях се притеснила, матката ми била обърната назад и затова ме боляло от време на време. Свалила съм 1,5-2кг, но доки каза да не се притеснявам и все още да не пия витамини, само да си пия фолиевата киселина и да ям плодове и зеленчуци. Аз и без това май главно на тях си карам, че друго не ми се яде.... Да ви питам, вие спомняте ли си на колко бяхте като ви дойде за първи път? Мен като ме пита и трябваше сериозно да се замисля