Отговори
# 360
Честито и за новите гащи на vanya_u и Valleriana!

Аз пак да повдигна едно въпросче - мамите с първо дете кога е подходящо да си намерят педиатър?
Аз не смятам да ползвам ЛЛ за тази цел, но знам че след раждането може да дойде на посещение ...

аз с педиатър се уговорих около 2 седмици преди да родя,значи 3 преди термина и като се прибрахме в къщи само и звъннах и тя дойде.документи оформяхме допълнително Simple Smile

# 361
Здравейте !!  welcome
Честити розови и сини гащички на всички който са разбрали   babyuu Two Hearts
Valleriana и моята мома на последък е енергоспестяваща, но явно и на нея и се отразяват зле жегите както на мен  Laughing Ходих до Джъмбо днес да се разходя и се влюбих в толкова розови дрешки и са толкова евтини!! Naughty Laughing
Педиатъра и аз месец по-рано си го бях избрала и бях много доволна сега пак ще и се обадя преди да родя  Peace Невероятен лекар е!

# 362
Чесито на всички мами разбрали пола!  stork-girl stork-boy newsm07
За това дали усещам бебто чесно казано незнам ! секи ден усещам нещо като тупкане или пулсация немога да го определя точно аз мисля че е това, но вчера на ЖК лекарката ми каза че било още рано да го усетя и ще започна да го усещам след 2 3 седмици! Вече се чудя какво да мисля ! Simple Smile
Valleriana мерси за инфото ! дано в Пон. и на мен ми каже пола! лек ден на всички за сега  Hug Hug

# 363
Здравейте и от мен момичета.
Не пиша често, но ви чета с удоволствие и научавам доста неща.
Във вторник бяхме на лекар и за сега 99.9% ще си имаме момиченце, но ще чакам потвърждение.
Честито на всички разбрали пола.
Хубав и усмихнат ден на всички.
Hug Hug Hug

# 364
Здравейте и от мен, да ви кажа,че днес бях на преглед - за пола няма още яснота, но доки каза, че ми е много ниско плацентата и това не било добре, но нищо не може да се направи, да чакаме - някой да се сблъскал с подобно нещо.

# 365
LadyDe-на първата ми ФМ пише плацента-предна прикрепена ниско долу. Не сами казвали,че има проблем,но доколкото четох с напредване на бременноста от бебето можело да се качи нагоре,но нямам представа в кой месец

# 366
предполагам,че с растежа на бебето. Само недей да четеш в нета,защото там пишат най-различни неща,които много действат на психиката,а накрая се оказва,че всичко се оправя.Слушай само доки какво ти казва

# 367
И на мен на първата ФМ ми казаха, че е ниско и трябва да се проследи. Доктора вчера каза, че засега е ок, няма за какво да се притеснявам.

# 368
искам да попитам някой ходи ли на ЖК в Токуда?

# 369
  • София
LadyDe ти си в 16 гс и има време да се вдигне! На мен ми го казаха същото в 16 гс, но док изрично подчерта, че има време да се вдигне и само след 2 седмици, когато бях на ФМ, всичко беше ок!
Освен това на т.нар първа ФМ в 12 гс е твърде рано да се е вдигнала, за да го казват и притесняват, тогава е просто констатация!
Ама направо почвам да се ядосвам вече, че трябва да завършим медицина и да специализираме гинекология, преди да забременеем! Иначе само недомлъвки и притеснения ни сипят докторите на главите!  #2gunfire Извинявайте, амаааа... така си е!

# 370
Здравейте и от мен, да ви кажа,че днес бях на преглед - за пола няма още яснота, но доки каза, че ми е много ниско плацентата и това не било добре, но нищо не може да се направи, да чакаме - някой да се сблъскал с подобно нещо.
Спокойно моята преди 3 седмици беше ниско, а онзи ден като ходих на преглед вече се е качила нагоре и всичко е ок.

# 371
LadyDe ти си в 16 гс и има време да се вдигне! На мен ми го казаха същото в 16 гс, но док изрично подчерта, че има време да се вдигне и само след 2 седмици, когато бях на ФМ, всичко беше ок!
Освен това на т.нар първа ФМ в 12 гс е твърде рано да се е вдигнала, за да го казват и притесняват, тогава е просто констатация!
Ама направо почвам да се ядосвам вече, че трябва да завършим медицина и да специализираме гинекология, преди да забременеем! Иначе само недомлъвки и притеснения ни сипят докторите на главите!  #2gunfire Извинявайте, амаааа... така си е!

напълно съгласна съм с тебе

# 372

напълно съгласна съм с тебе

Аз също! Затова и се опитвам да не се притеснявам толкова, че като знам с болките в мишницата дето имах през какъв ад преминах заради недомлъвки... не искам да си спомням.
И както беше казал някой малко по-горе не е никак добра идея да се чете из интернет, защото тогава вече се вкарваш във филм на ужасите.

# 373
Ами една колежка, която сега е в 8-мия месец и бяха казали че е с ниска плацента -  препоръките бяха повечко пазене, лежане, да не вдига тежко, но все пак да прави и леки разходки Simple Smile И другото че ако си остане с ниска плацента, ще се наложи да ражда секцио, но в последствие плацентата си се вдигна и сега се гласи за естествено раждане. Така че има оправия, не се шашкай Simple Smile
Ааа и за да си почива по-активно я пуснаха в болничен от 4-тия месец Simple Smile
 thumbsup

# 374
Благодаря ви много - наистина ме успокоихте малко Simple Smile Всички ви прегръщам Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт