Отговори
# 375
Привет и от мен. Рядко се включвам, но пък ви чета редовно. Честито на всички узнали пола - много мъже станаха тук, ще имат девойките избор  Laughing

# 376
LadyDe , и според мен има време да се вдигне. Не се притеснявай!  Hug
Аз днес бях на преглед при уролога, според него Зината е точното попадение за гадините в моя случай. Остава ми да го пия още 2 дни и на 6ти август да пусна посявка пак контролно. Иначе каза, че ще се следим до края на бременността и ще пия Неоренал СР (билкови таблетки) всеки ден за профилактика. За пренасянето на бактериите във влагалището каза, че принципно теоретично е възможно, но не му се вярва да се е случило при мен. Аз все пак си мисля, че до 6ти август ще се побъркам и мисля да си пусна една обикновена урина за изследване в понеделник. Би трябвало да покаже поне дали има бактерии, левкоцити и тн... newsm78
Стискайте палци да се поразмърда и човечето малко, че да се успокоя малко. По едно време ми се стори, че усетих побутване, но не знам дали беше плод на фантазията ми.  Crazy

# 377
Златенце, като че ли нещата са започнали да се нормализират. Браво! Дано скоро всичко е наред Praynig
Честити момиченца и момченца, да са живи и здрави!
Пожелавам скорошно преместване на плацентите към точното място. Междувременно, не се шашкайте Hug
Вече имаме мами, стигнали половината! Започва обратното броене!
При мен няма особено новини. Бебка рита все по-осезаемо, но все още само аз си я усещам. Стягам багажите и утре тръгваме към морето.
Желая ви прохладна и спокойна вечер!

# 378
Здравейте и от мен!

Имам доста работа, затова влизам сега за мъничко!

Честито на всички, които бече се радват на малки момиченца и момченца в коремчета.
Моят бебок е много активен вечерно време, както и на работа, ако се развълнувам или се ядосам повечко. Моята интуиция е за момченце, но както казва кака му "Колко ще е смешно после, ако се окаже с писенце". Надявам се да стане ясно на ФМ, но най-важното вярвам за всички нас е да са живи и здрави.
Чао засега Simple Smile

# 379
Здравейте коремчета    bouquet
Бих искала да поканя всички мами , които не са на територията на България да се присъединят към нашия отбор на Бременни майки в чужбина
Ще помоля момичето , което води темичката да сложи този линк на първа страничка . Предварително БЛАГОДАРЯ   bouquet
Лека и безпроблемна бременност с най-прекрасния финал от мен  Hug

# 380
  • Пловдив
Здравейте мами. Вчера бях на 4Д и ми казаха, че пола е женски  Simple Smile Изследванията са ми добри, само хемоглобина ми е нисък и ми дадоха да пия желязо.  Принципно съм за темата Бременни майки в чужбина, но в момента съм си в България и може би ще остана тук и за раждането. Да попитам - някой има ли мнения за тези колички
http://bebolino.mymall.bg/products/Bertoni-Premium-%D0%9A%D0%BE% … 3-%D0%B2-1--.html
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=289
Трябва ми стабилна количка с големи колела. Хубав ден на всички мами.

# 381
Добро утро!
nitz Честито момиченце! Аз също си бях харесала Хаук Малибу, но когато отидох в магазина продавачките ми казаха, че много майки се оплаквали от този модел, защото много се чупели и ми препоръча на Хаук Шопер взех си я само с летния кош понеже сина ми беше голям вече и аз си търсех само лятна, останах много доволна от нея! Лека, маневрена, с голям кош и бебо си спеше както в кошарата има напълно легнало положение! ето я: http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=327 А другата на Бертони не ти я препоръчвам, защото летния кош няма напълно легнало положение, аз точно за това се наложи да си купя 3 колички, но с първата ми беше това проблема, като сменихме кошовете малкия не искаше да спи в летния, защото беше полулегнал и плачеше..  Wink
bubence, честито момченце!
 LadyDe Спокойно, всичко ще се оправи!  Hug

# 382
Здравейте и от мен Hug

В последно време не се включвам често, но сме подхванали ремонт и компа в къщи е прибран.
Zlatence радвам се, че се чувстваш по добре. Както и преди ти бях писала Неоренал СР е много добър при упорити или хронични цистити.
Хайде да увелича отбора на момиченцата  stork-girl Днес бях на ФМ. Всичко с бебока е ОК.

# 383
  • Пловдив
Здравейте,мамчета!Записвам се в отбора на  stork-boy,според доки 100%.Тати отсега не знае на кой свят се намира от щастие,а като се роди не ми се мисли  Joy И мен жегата ме съсипва,ама няма начин-ще се търпи.Хубав и спокоен ден!

# 384
Честито на узналите пола!Много мъже ще имаме!

# 385
....ние вчера бяхме на прегледмвсичко е нормално,бебчо расте,много се върти пак,не видяхме пола,но на ФМ при д-р МАРКОВ на 20 юли ще каже със сигутност,за мен нпма значение да е живо и здраво,друго не ме интересува.Лек ден на всички..)))

лаленце 74   имаш ли представа колко струва ФМ при д-р Марков? Вероятно след 2-3 седмици и на мен ще ми дойде до главата...

# 386
  • на земята
 timida48 ,първата ФМ ми взе 80 лв.Сега на втората ще ходя на 20 юли,мисля че беше 80-100 лв.ако искаш и диск вече,като отида ще ти пиша колко съм дала,но записвай часове по отрано защото доктора щеше да излиза пак в отпуска но незнам кои дни беше..,да не пропуснеш времето на втората ФМ..)))

# 387
  • София
Марков излиза в отпуск и последните дни преди това са 25 и 26 юли. Връща се на 13 август.

# 388
  • на земята
Beeps,искаш да кажеш че до 26 юли е там така ли  newsm78 и след това до 13 август го няма..)))

# 389
  • София
Да, аз съм с час за 25 юли и записах един от възможно най-последните възможни дни преди да излезе отпуск. Женицата тогава /преди месец/ ми каза, че Марков се връща около 13 август /и във форума сложих инфо/. Не знам доколко плановете му са останали същите де..

Общи условия

Активация на акаунт