Отговори
# 345
RikaRurika термина ми е на 02.12.2012.,а рождения ден на Иво е на 24.10.,роден е 2010.С няколко дни се застъпват двете майчинства! Wink

smile3508

# 346
може да ми сложите сини гащи Mr. Green в понеделник на прегледа видяхме пишката и офицялно ще съм мама на двама калпазани Crazy иначе бебо си има всичко и се развива нормално Mr. Green
следващ преглед по зк ще имам в края на месеца.а в началото на август отиваме на моренце Party

# 347
  • София
Добро утро мамчета  Simple Smile
krremi, desislava_iv честити ви малки мъжленца!
klqsh честити розови гащи, дано сте доволни, защото момиченцата са кът нещо наполедък  Wink
aneg браво на твоя мъж, ти на моренце, а той ще ремонтира! Моят няма да се съгласи така, трябвам му за акъл и морална подкрепа!  Laughing

На всички лек и прохладен ден!!!

# 348
Добро утро ,момичета Simple Smile И аз да споделя с вас,че ще си имам момченце Simple Smile Снощи съвсем спонтанно с мъжа ми отидохме към 22 ч да видим просто ей така бебчето и разбрахме пола Simple Smile Simple Smile Simple Smile и съм ужасно радостна Simple Smile

# 349
Здравейте,

току-що се връщам от ФМ - ще си имаме Мацка  stork-girl Wink
понеже някой се интересуваха за прегледи във МЦ Фемина, моят започна около 8,35 и приключи около 9,15ч, бях при д-р Цолова, таткото и той присъства Simple Smile Иначе докторката обяснява какво гледа, какви са стойностите на бебето и съответните норми, внимателна е, мисля че всички лекари в клиниката са такива. По-дръпната ми се видя жената на рецепцията Wink И доколкото подразбрах докато чаках-няма свободни часове до следващата събота 21.07.2012г.
При нас в заключение пише: че има един жив плод, без големи структурни дефекти, тегло 273гр - отговаряло си на седмицата Simple Smile Каза че в трети триместър можело да се направи още една ФМ, по преценка на следящия ме лекар.
Довечера съм и при докторката, която ме следи, та ще видим и тя какво ще каже и ще се допитам и за почивката, какво може да се прави, от какво да се пазя и т.н. и живот и здраве - събота-неделя заминаваме за моренце. Simple Smile

# 350
Честита мома на Valleriana и момченца на krremi, desislava_iv, vanya_u   bouquet Ако съм пропуснала някой друг - да се чувства поздравен Simple Smile Нямам търпение и аз да разбера за гащите на моето човече, но то упорито се крие Simple Smile
Усмихнат ден на всички пожелавам  Hug

# 351
sofyia щастливи сме а и за сега сме измислили само две женски имена така че ако се потвърди ще сме улеснени. Имената са Зоя на с свекито и Михаела на мама.

# 352
здравейте момичета Simple Smile  sofyia  моят мъж няма избор защото аз се виждам с родителите си веднъж в годината и ако сега не отидем  значи ще ги видя след две години а и аз няма да ремонтирам само ще гледам и ще озаптявам детето да не пречи което е мисия невъзможна Grinning  Така че за всички ще е по добре така WinkКато ви чета за тия прегледи...аз чак след две седмици съм на ФМ. Моята доки миналата седмица само ми измери кръвното и корема и ми каза ако искам ехогравски преглед тоя месец трябва да си платя #Crazy чао за сега  bouquet

# 353
  • София
Честито и за новите гащи на vanya_u и Valleriana!

Аз пак да повдигна едно въпросче - мамите с първо дете кога е подходящо да си намерят педиатър?
Аз не смятам да ползвам ЛЛ за тази цел, но знам че след раждането може да дойде на посещение ...

# 354
Избираш си предварително и като ви изпишат от болницата тя е длъжна да дойде до два дена мисля че беше   и от там нататък вие отивате на прегледи като се уговаряте по тел да е в време когато няма пациенти за да не се зарази бебето с някоя болест Simple Smile

# 355
  • на земята
Здравейте   bouquet  sofyia,като наближи раждането е добре да се потърси,към 8 месец ако имаш някой напредвид може да се запишеш,тук в Стара Загора,задължително идва педиятара в къщи ,за да види условията и всичко за отглеждането на детето,при моите приятелки,така беше те раждаха скоро.ЧЕСТИТО на всички узнали пола,дано няма вече промени,ние вчера бяхме на прегледмвсичко е нормално,бебчо расте,много се върти пак,не видяхме пола,но на ФМ при д-р МАРКОВ на 20 юли ще каже със сигутност,за мен нпма значение да е живо и здраво,друго не ме интересува.Лек ден на всички..)))

# 356
Аз искам пък да ви питам колко често усещате бебетата (за тези, които вече са ги усетили)? Нещо се притесних, че не съм го усещала от вчера сутринта някъде.  Rolling Eyes Пих и една кола сутринта, ама нищо...

# 357
Честито и за новите гащи на vanya_u и Valleriana!

Аз пак да повдигна едно въпросче - мамите с първо дете кога е подходящо да си намерят педиатър?
Аз не смятам да ползвам ЛЛ за тази цел, но знам че след раждането може да дойде на посещение ...

Аз ще звъня тая седмица да се уговарям за педиатър...........или май началото на другата, че както има време, изведнъж ще дойде време за раждане

# 358
Златенце, и аз все се притеснявам, че не я усещам , но според лекарката от сутринта явно нашата госпожица е Енергоспестяваща (нали знаете лафчето - Не съм МЪРЗЕЛИВ, аз съм ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ). Даже за да я види отвсякъде се наложи да я побутва - по-точно да ми почуква корема, че да благоволи да се завърти  Grinning hahaha

# 359
Тъпото е, че при мен всеки ден се усеща някакво побутване, а от вчера нищо, та затова се филмирам.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт