Отговори
# 405
Добро утро, момичета!
Привет от Банско! Отдавна не съм писала, но не ми беше добре и нямах сили. Бях и на антибиотик... Сега вече съм по-добре и ето ме на Банско за уикенда. Моят корем расте с бързи темпове. Иначе килограми не качвам за сега. Аз си имам в повече от преди, заради хормоните.
Много се радвам за новозаписалите се, за узналите пола, за миналите успешно прегледи.
Пожелавам на всички хубав и спокоен ден, много усмивки и слънчево настроение!  Hug

# 406
Аз съм харесала Дария, но таткото се дърпа, не че не му харесва. Накрая обаче аз ще надделея Simple Smile сигурна съм

# 407
  • София
Ние с таткото бяхме единодушни за женско име, но за мъжко много много спорехме!
За женско сме избрали Георгия и да й викаме Джорджи примерно Simple Smile на мен страшно много ми харесва, а и имам удоволствието да я кръстя на майка ми, която е най-страхотния човек, който познавам!  Blush

Ако бебето се роди обаче точно на Никулден, то тя ще си дойде с името - Никол! Но както са тръгнали нещата при мен, сигурно дооста по-рано ще се роди заради бъбречетата!

Дария е хубаво, както и Сияна, Ванеса, Виктория, Вероника, Паула и като цяло за женски имена има страшно много хубави попадения!

# 408
ГОЛяма дилема са тези имена , ние още малко ще поспорим,докато не разбереме пола (надявам се да е утре) но сичко се случва родя ли на   някой празник ще носи това име!добре празниците тогажа са с хубави имена - Андреев ден и никулден! но да се молим всичко да е наред до тогава ,а името е най-лесно,ако трябва и на мен ще го кръстя  хахах лек ден за сега кукли   Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover pregnant

# 409
А аз пък обичам детето ми да има много празници Simple Smile Така избрах и името на каката. Роди се Октомври, казва се Мартина и си има два именни дни на 1 Март и на 14 Април. Живот и здраве Декември, когато се появи и другата дрисла Simple Smile и ако тати склони за Дария, пак ще има два именни дни. Така че не съм фен да се кръсти детето според празника на който се роди.

# 410
Ние с мъжа ми още не сме измислили конкретни имена за момче/момиче, още повече, че още не знаем пола. Но сме твърдо решени да направим както с каката - няма да се кръщава на никой от родата, за да няма хвалби и сръдни Simple Smile))

# 411
vzlateva,подкрепа от мен! Бързо оздравяване! Hug

# 412
Добро утро мили мами, стискайте палци, в 9 сме на 2ра ФМ във Фемина при д-р Славкова, после ще се отчитам с резултати.

# 413
  • София
Добро утро и от мен! Аз днес застъпвам на работа, дано са оправили климатика!
Стискам палци, който днес е на ФМ или преглед! Дано всичко мине добре!

Честно да ви кажа въобще не ми се работи, не съм настроена за работа и за мен ще е много голямо неудоволствие да ходя на работа, но смятам август да си взема болничен 1 седмица примерно да почина малко ... да видим какво ще стане!

# 414
dream78m аз съм днес при Славкова от 11!Дано ни каже само хубави неща!

Brayda ако не ти се работи вземи си болничен!аз зимам от 14 седмица!всеки месец болничен за 30 дни и ми е супер,иначе незнам как щях да издътжа!

# 415
  • София
Точно там е проблема, че освен нежеланието и малкото нерви на работата - моята работа не е тежка, работната среда е подходяща за бременна като мен, а и от парична гледна точка все не смея да изляза болничен, защото се взимат заплатите от последните 18 месеца и се изчислява месечно от НОИ какви пари ще получавам, а преди 18 месеца на предната работа ме осигуряваха на много малко пари - не бях мислила за бебе и повечето пари за заплата ми изглеждаха по-нужни! И все се обвинявам, че заради мен ако изляза болничен, няма да можем да спестим за бебето!

Сега съм си навила на пръста нов хладилник и нова фурна и голяяямо разместване в кухнята, а само един хладилник отива към 1000лв... Ако взема и болничен е възможно да не можем да осъществим идеята ми и не знам какво да направя!

Като цяло в офиса съм на стол - голям президентски, мога да си държа краката на бюрото, дори смятам да си взема и табуретка, за да си ги опъвам... единствено шефа ми вдига кръвното понякога и климатика понякога не смогва да изстуди стаята... но сигурно при всеки работещ и бременен е дразнещ шефа много!

п.п. Аз се следя при Славкова и аз ще правя при нея ФМ в петък! После искаме отчет как е минало! Тя е много печена Simple Smile

# 416
Успех на всички на ФМ и прегледи днес.Аз съм в голямо чудене за име на момче с буквата Г.Нищо не ми харесва.

# 417
Здравейте, мацки  Hug
Аз ви следя, ма нещо не ми се пишеше последните дни!
Успех на прегледите днес!   bouquet Аз има да си почакам моята ФМ до 25-ти, вече съм доста нетърпелива, трябваше да си я запиша за тая седмица и без това утре влизам в 20-та г.с. Flutter
Това засега от мен, само колкото да се вясна  Laughing

# 418
Ето ме - без да ви затормозвам с подробности 306 гр. сме, всичко е наред с бебуна. Така чееееее голяма въздишка с облекчение от мен и прохладен ден на всички!  bouquet

# 419
  • София
Ехаа браво на вас и на бебето Simple Smile
Много се радвам всичко като е ок Simple Smile
А и си тежи вече малчуганчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт