Нашите кухни - тема 44

• 79 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Раковски
Blum имат хубав меахизъм за горни шкафове с пуш, но са ограничени в размера на шкафа.
http://www.blum.com/bg/bg/01/10/70/index.php

# 511
  • Пловдив
Dineli,гледах,гледах и никакви флорални или раирани  тапети не открих,които да ми харесат за подобен тип кухня.Пусни още малко инфо. има ли маса за хранене и изобщо какви цветове още има  в кухнята,какъв под?
Но определено и аз като Teresa съм за един цвят,може би като светлото на шкафчетата.Ако пък ,искаш нещо ,поне малко по-разчупено,пробвай да оцветиш една от стените в цвят,като тъмното от кухята и да сложиш някакъв надпис в бежово.
Надявам се да не е спам,че ти показвам спалнята ни в темата за кухни(извинявам се за разхвърлянията,но е в процес на ремонт)
http://nelinalondon.snimka.bg/properties/apartament-2.692491.27950892
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=160784493517

# 512
Идеята за една тъмна контрастна стена в цвета на тъмното от шкафчетата, е много добра. С или без надпис, ще подчертае тъмното от шкафчетата и ще създаде по-интересен ефект. Но за по-ефектно, останалите стени трябва да са много светли. Не съм сигурна дали повтарянето на всички цветове от шкафчетата и в стените е добра идея.  Thinking Ще стане едно такова "крем-шоколадово" в цялата стая и шкафчетата ще се "изгубят".

# 513
  • Пловдив
Shadowman,тази тема я обърнахме на личен чат    friendship
Май скъпички ще ми  дойдат Блум .Не,че имаме определен  бюджет,но съпружеското тяло не взима отношение по дизайна ,а по финансовите рестрикции,като се поотпусна.
Продължавам да разглеждам сайтове за кухни,ще взема да отида  и в някоя изложбена зала тук,че на живо идеите ми може да изглеждат по различно от представите ми ,а до седмица трябва да съм готова.

# 514
  • Пловдив
Права си ,Teresa.Няма да е зле ,другите стени да са много бледо кремави,колкото да не са снежно бели.

# 515
Права си ,Teresa.Няма да е зле ,другите стени да са много бледо кремави,колкото да не са снежно бели.

Нелина, не разбрах горното - съгласна си с мен или не. След първи работен ден след дълга отпуска "загрявам" по-бавно.  Wink Аз написах, че не трябва да са кремави, за да не се повтарят и двата цвята от шкафчетата. В идеалния случай ще са само бели, но не някакво крещящо бяло, а по-матирано с няколко капки друг цвят. Но трябва да се гледат всички цветове в стаята, да, и да се съобразят нещата.

# 516
  • Пловдив
Teresa,имах в предвид,че съм съгласна.Не съм искала да кажа, като шкафчетата,защото те са по-бежави.Исках да кажа точно off white  thumbsup .Но, нека и тя да каже какво друго има в стаята,да не станат цветовете на дъгата,защото тогава нито контрастни стени трябва да има ,нито нищо.
Ние тук си дебатираме с тебе,а пък момичето,може да си има съвсем друг стил. Simple Smile

# 517
Разбрах, Нелина.  Peace Да, ние си обсъждаме, но всеки си решава сам за кухнята си.

# 518
Здравейте , благодаря много момичета за дебатирането Simple Smile . Най-добре е да снимам и да ви кача снимка , но ще се опитам да ви я опиша .Шкафовете са цвят череша , а вратичките са ванилия , срещу кухненските шкафове имаше тераса , която избихме и остана една стена до половината , която смятаме да превърнем в бар-плот облечен с камък , спряхме се на зеленото като цвят понеже искаме да освежим малко кухнята с нещо по-искрящо , свежо . За флоралните мотиви сте прави и днес харесах тапети в бриколаж на кръгове (едни много бледо бежаво и едни зелени ), но зеленото е малко по-убито , не е чак толкова искрящо . Смятам да препатицираме кухненският ъгъл и столовете в такива цветове и мисля че ще се получи ефектно . Ще боядисам останалите стени в зеленият цвят от тапета .Не ми се иска да е бледо бежаво , понеже 9 години е така и затова искам промяна  Simple Smile . Просто се чудех дали зеленото ще подхожда , но като поставих парче от тапета до кухненските шкафове видях , че си отива и мисля да ги купя , пък каквото ще да става !  Wink Ако не се разколебая и ги купя , ще ги снимам и ще покажа снимки .

# 519
Teresa of the Faint Smile, няма ли да метнеш някъде поне една тигрова/леопардова кожа, за да освежиш бозавото?  Mr. Green Много симпатично е станало. Браво! Ние още си обсъждаме разни варианти с нашето момче, отговорник по кухненския ни обект. Т.е. още ни търпи момчето. 

# 520
Teresa of the Faint Smile, няма ли да метнеш някъде поне една тигрова/леопардова кожа, за да освежиш бозавото?  Mr. Green Много симпатично е станало. Браво! Ние още си обсъждаме разни варианти с нашето момче, отговорник по кухненския ни обект. Т.е. още ни търпи момчето. 

Рони  Joy Освен на пода да постеля с леопардови кожи и да провеся на стената една тигрова ... не се сещам другаде къде.  Joy Иначе на стената сложих една хубава картина, която получихме като подарък, и мисля, че с това изчерпахме украсата по стените. Но до хладилника се образува една ниша на стената, на която мисля да сложа 3-4 етажерки, които да изрежа от парчетата кухненски плот. Да ги шкурковам, намажа с бялото олио и да станат като плота. Алтернативно мога да сложа едни готови бели етажерки, които имаме отпреди. Въпросът е - какво да слагам на тези етажерки. Само ще се събира прах, а не е достатъчно дълбоко за цяло шкафче. Мъжът ми казва: "Това ще е поредния ти малък личен проект", защото все излизам с подобни идеи за подобрения и промени из у нас и той се радва на резултатите.  Grinning Тези, които имате такива етажерки по стените ... какво държите там?  Thinking

# 521
В сегашната ни кухня имам едно половин шкафче, оставих го нарочно наполовина висока спрямо съседното, за да стане тип етажерка и да си сложа разни красоти там. Е, сложих си и ....събират само прах и мазнини, че е точно отстрани на аспиратора. Съжалявам, че не го направих нормално високо. В другия апартамент, всичко го затворих в шкафове с изключение на етажерка за бурканчета с подправки. Дали не може да направиш етажерка за вино, това винаги съм харесвала. Иначе може да си сложиш готварски книги!

# 522
Мда, готварски книги мога да държа там. Сега са в друга стая, в библиотеката с другите книги. Далеч е от готварския кът, така че няма да събира мазнини, а просто прах. Там преди ремонта висеше стенен календар. Етажерка за вина не ни трябва, не сме пиещи.  Grinning

# 523
Teresa, не стана ли вече тази твоята кухня, че да си отдъхнем всички! Темата от "нашите кухни" се превърна в "кухнята на teresa of the Faint Smile"   Peace

# 524
Ами нека и другите пишат за техните кухни, де.  Grinning Аз гледам да поддържам темата жива. Иначе нашата кухня е готова. Остават само малки дреболийки, които ще оправяме в движение, че отпуските свършиха и пак сме на работа.  Laughing Сокъла и тия етажерки, дето съм намислила в нишата ...

Общи условия

Активация на акаунт