Нашите кухни - тема 44

• 78 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Ами нека и другите пишат за техните кухни, де.  Grinning Аз гледам да поддържам темата жива. Иначе нашата кухня е готова. Остават само малки дреболийки, които ще оправяме в движение, че отпуските свършиха и пак сме на работа.  Laughing Сокъла и тия етажерки, дето съм намислила в нишата ...

Разбирам вълнението и желанието да споделиш радостта си, но не е редно поддържането на темата да се превръща в спам. Така или иначе тази тема се посещава от много хора, и не само че не е замряла, ами е и 44-та подред. Нищо лично!  Peace

# 526
С кое точно съм спамила?  Shocked Пиша съвсем по темата. Би ли ми посочила кое е спам? Ах, разбрах, дразни те, че съм толкова активна в темата и описах процеса на нашия ремонт. Ами ... може би ако повече потребители бяха активни с техните кухни, нямаше да те дразни толкова?
Нищо лично и аз наистина - писала съм по темата, за кухните, не съм спамила. Но в момента ти спамиш, вместо да напишеш за твоята кухня.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 21:26 от Teresa of the Faint Smile

# 527
  • София
На мен пък са ми полезни точно мненията на Teresa of the Faint Smile .
Мислим да се справим сами и точно тоя "спам"  особено ми харесва.

# 528
На мен пък са ми полезни точно мненията на Teresa of the Faint Smile .
Мислим да се справим сами и точно тоя "спам"  особено ми харесва.

Ами питай, ако нещо ви интересува, ще споделям ние как го правихме.  Peace В крайна сметка не всеки отива директно във фирма, посочва с пръстче в каталог "искам ей такава кухня" и след Х на брой седмици я има готова, монтирана и всичко без да си е мръднал пръста. Има и хора, които правят част или всичко от монтажната дейност сами. Ако това е спам ...  Crazy

# 529
Teresa, нали не си мислиш, че при всички, които не описват в детайли процеса, то при тях ремонтите минават по мед и масло?
Моята кухня я правихме 3 месеца. Не съм ходила във фирма да посоча коя искам. Старали сме се колкото може по-малко майстори да влизат в къщи. Преди 1-2 теми съм писала и съм я показала. Не съм изпадала обаче в подробности кое, как и колко, защото едва ли на някой му пука какво  точно се случва в къщата ми.
Може да не ми отговаряш.

В този сайт има доста интересни предложения: http://artcafe.bg/category/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8% … 1%85%D0%BD%D1%8F/

# 530
Я кажете от къде да си поръчам кухнята да ми излезе по евтино. Дават ни  някакви оферти за по 7000 лв и нагоре направо ужас ....

# 531
Я кажете от къде да си поръчам кухнята да ми излезе по евтино. Дават ни  някакви оферти за по 7000 лв и нагоре направо ужас ....

За колко голяма кухня става въпрос? Какъв материал - ПДЧ или МДФ? По принцип майстор мебелист ще ти вземе по-малко, отколкото фирма. Тук в темата има доволни момичета от shadowman.

# 532
Здравейте, имам нужда от съвет. Кухнята е поръчана остана да подготвим стените. Дано опита ми за постване на снимка е успешен.
Идеята ми е кухнята да е боядисана с латекс на останалите две стени/едната е почти изцяло прозорец, а над горният ред светли шкафове се двоумя дали да боядисам с тъмно кафяв латекс или да сложа тапети или тези?
Какво ще ме посъветвате?

# 533
Латекс! С цветните мотиви ще стане още по-шарено и няма как да си сложиш декорации, освен това тапетите ще се насмучат с миризми и т.н., колкото и добър да ти е аспираторът. А виждам, че е от тези в шкаф, не вярвам да е много мощен. Аз имам алергичен ринит и е препоръчително да избягвам помещения с тапети, кимили и т.н. Имай и това предвид, ако около теб има такива хора.

# 534
http://dalil.snimka.bg/daily/kuhnyata.691653.27967151

Това са последните снимки от кухнята. Добре, че я снимах тогава, защото вече е невъзможно. Всичко е затрупано с покъщнина.  А пред колоната има диван, който скрива гледката. То напрактика хола е два пъти колкото кухнята, доста малко:)
На кафявата колона някой ден ще сложа снимка или картина, картини...някакъв триптих. Първоначално исках конзолни рафтове, но се отказах защото е на място където по висок човек от мен ще си удря главата, освен ако не са много плитки.

Ревизионната решетка ще се сменя в обозримо близко или далечно бъдеще. Сега не ми е до нея.
Наложи се да поръчаме врати, защото малкия тупна в банята два пъти за един ден:( Цвета им е като на ламината ...... подобен.

А от другата страна секцийте/библиотеката са ни старите и са в отвратителен червендалест цвят..череша ли беше.... никакъв синхрон, но и на това ще му дойде реда. Първо малкия да порасне, че днес разбра, че много хубаво се рисува върху ламинат и плочки с пастели:)
А между другото малко съжалявам за избора си на плочки,  главно заради поддръжката. В коридора са същите но тъмно кафеви, не са кой знае колко качествени. Но и двата цвята са трудни за поддръжка ако не ти идва отвътре да си чистофайница:(

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 15:08 от dalil

# 535
dalil ,супер.
 Peace

# 536
Dalil, много ти е готина кухнята, на мен честно казано не ми пречи Wink нито колоната, нито капачето Simple Smile

# 537
Шанта  аз говоря за кафявата колона над ревизионната вратичка...там е комина и тръбите за водата. А кръглата колона е друга бира, просто си седи като паметник. Имах планове за нея да я включа в композицията на кухнята, но ми се видя по-сложно и по-скъпо. После видях идея за библиотека около нея, но тук помещението е много малко и не е удачно.
Иначе благодаря, че ви харесва.

# 538
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз пък не виждам какъв е проблема да посечеш с пръстче  и да кажеш тази е .Всяка кухня е много скъпа и не се изкарват лесно паричките .За мен е безсмислено да си правя всичко сама ето сега си извиках майстор боядиса си човека всичко ,за заети хора е идеално решение. Никога не бих се хванала сама да правя такова нещо предпочитам да вадя пари и да си се глезя без да съм заровена в бумащина и чистене

dalil супер е БРАВО

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 15:58 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 539
Здравейте, имам нужда от съвет. Кухнята е поръчана остана да подготвим стените.

Тапетите са разкошни. Мисля, че ще стоят по-добре от кафяво. А ако цвета на другите стени е някой от светлите в тапета ще е трепач.

Общи условия

Активация на акаунт