Нашите кухни - тема 44

• 78 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
bugaboo аз съм изключително далече от добра домакиня. Никога плота няма да е празен, като за снимка. Почти всичко вече успях да навра по шкафовете и пак е пълен с разни боклуци.
И именно затова само горните шкафове са гланц...в общи линий си угодих. Ако и долните бяха още първия ден щяха да са надраскани от малкия. Ако някога слагам пак гланц ще е горе, никога долу.

# 616
Здравейте!

Някой може ли да ме ориентира за кухня с МДФ бели/слонова кост вратички с ретро профили каква приблизителна цена може да е на линеен метър?И как точно се изчислява линейния метър /долни плюс горни шкафчета/ ли?
Питам ориентировъчно.Знам,че зависи от механизмите,но и без тях може да се изчисли нещо.

# 617
1000 лв:)))
Наистина много зависи. Поискай оферта.
Ако в линейния метър имаш само вградени уреди Simple Smile

# 618
  • София

и аз мислех за кухнята да са плоскости с естествен фурнир, но след оферти за фурнир и естествен бук - избрах кухнята да е с вратички бук и шкафове мдф с фурнир. цената на масива излезе с около 10-12% по-висока от фурнира...пък мисля че няма място за сравнение в качеството на двете. и все пак е въпрос на избор  Simple Smile

# 619
1000 лв:)))
Наистина много зависи. Поискай оферта.
Ако в линейния метър имаш само вградени уреди Simple Smile

Ооо...това е доста  Shocked

Получих оферта от 850 за линеен метър,но и то ми се стори множко  Thinking

# 620
  • Пловдив
Някъде към 600 лв. излиза според мен линейния метър, приблизително разбира се. На лични мога да ти пусна снимка на една кухня 2 метра от МДФ, която струва 1200 лв.

# 621
Някъде към 600 лв. излиза според мен линейния метър, приблизително разбира се. На лични мога да ти пусна снимка на една кухня 2 метра от МДФ, която струва 1200 лв.
Ако може качи тук да видим всички  Peace

# 622
  • Пловдив
За съжаление не мога, защото нямам съгласието на хората, а те в момента са в чужбина  Peace и само да уточня, че в тези пари не влизат единствено дръжките

# 623
За съжаление не мога, защото нямам съгласието на хората, а те в момента са в чужбина  Peace и само да уточня, че в тези пари не влизат единствено дръжките

Ако може на лични да ми пратите име на фирмата ще съм ви благодарна.

# 624
  • Щастлива мама на 3 слънца
bugaboo и на мен третия вариант най ми допада. Ако можеш да се отървеш от микровълновата ще бъде добре. И аз искам да разкарам моята, но живеем със свекърва ми, тя я купи и по често я ползва и трябва да се съобразя с това. А за да имаш повече пространство на плота, мислила ли си за изтеглящ се такъв http://www.kitchensource.com/im/ha-505.70.200-s3.jpg. Незнам дали ще е достатъчен за точене на баница, но поне да си нарежеш салатата става  Mr. Green
С моята кухня все още съм до никъде. За моите 3,5 квадрата кухня от ПДЧ, с ПДЧ цокъл и без никакви екстри ми искат толкова пари, колкото и кухня с повече шкафове от МДФ, с чекмеджета с плавно затваряне, отцедник и др. екстри. ooooh!

и аз имам такъв изтеглящ се плот много е удобен тов беше желанието на мъжа ми .ползваме го за рязане ,но лошото е 4е не може да се мие не се изкарва цялото. За гланца аз съм с малко детенце и всичко ми е гланц определено много красиво седи ,а чистенето е удоволствие за мен ,заслужава си определено а и де поддържа лесно с препарат за стъкла и памучен парцал .На мен ми се цапат повече горните шкафове незнам защо Simple Smile

# 625
здравейте,
ние още сме на етап изхвърляне на старите неща и разчистване , имаме си доста неща да правим преди да стигнем до кухнята,, но вече се чудя как искам да е защото и мъжа изказва разни идеи и ми се струва , че ще е трудно да се разберем като дойде време.
трябва в сегашния хол да поместен и кухнята. да се получи кухня с трапезария и мека мебел. балкона не си го давам . свалих си 1 програма с която не се справям. моля за съвети как бихте разпределили нещата вие, най вече шкафове, дали бихте сложили бар плот. ето една скица на стаята, вратата от която се влиза е на 20см от станата , а няма и възможност да се мести

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

dalil , утре ще измеря точно и ще дам и размери

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 18:05 от kika_86

# 626
kika-86 по добре дай и размерите на стените

# 627

и има ли вече изводи за водата или тепърва ще им мислите място

# 628

и има ли вече изводи за водата или тепърва ще им мислите място
няма още нищо, тепърва ще се прави всичко. по принцип на мен ми се иска кухнята да от тази страна към комина, че иначе става и много далеч за водата. утре ще дам и размери.

# 629
  • Пловдив
Аз пък си нямах друга работа,и показах кухненския план на мъжа ми.Голяма Грешка!
Сега ми размъти главата,че разположението не било хубаво.
http://nelinalondon.snimka.bg/properties/apartament-2.692491.27945106
Според него,трябва да сменим местата на мивката и котлоните.От една страна е прав ,че котлонът ще е по-близо до комина,но от друга трябва да слагам стъклен гръб и на късата страна около котлона,че ме е страх,че ще пръска от котлона.
При неговият вариант ще бутна фурната под котлона или в дясно от него,между котлона и мивката.
При моят вариант или ще е между мивката и котлона ,или от вътрешната страна на барплота.
http://nelinalondon.snimka.bg/properties/apartament-2.692491.28003979

Моля,дайте мнения!

Общи условия

Активация на акаунт