11-ТОКЛАСНИЦИ 2012/2013 г

• 33 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Софи, влизам специално, за да поздравя астралната си близначка - твоето пораснало пълнолетно момиче! Да бъде много щастлива, винаги заобиколена от много обичащи я хора и да намира с лекота верния път към осъществяване на мечтите си!

Момичета няма да пускам торти и напитки, за да почерпя тук. Предпочитам като се видим. Не е ли време за СРЕЩА и обсъждане на пълнолетните и почти пълнолетните хора около нас.

За пълнолетието на моята дъщеря дори обявяват денят за неучебен (28.02)!  Very special girl   Laughing

Дороти, аз съм завършила такава специалност - секретарска. Колко блъскане по тези машини му удряхме. А ако вместо стенография (не е много лесно) бях научила някакъв чужд език щеше да е перфектно. Но други времена, други перспективи......

# 691
  • София
Софи, здрава, обичана, щастлива да бъде хубава ти щерка! И много, ама много късмет!  bouquet
Прекрасна, какъвто и вятър да те вее - да ти е хубаво!  Hug  bouquet
Искам среща! На топло и вкусно място  Laughing

# 692
  • Sofia

Присъединявам се към пожеланията и исканията за среща Laughing

# 693
  • София

Присъединявам се към пожеланията и исканията за среща Laughing

И аз се присъединявам и към пожеланията, и към мераците!   bouquet   Joy

# 694
  • На село
ЧРД и от мен на девойката ти, Софиа! Да е здрава и щастлива и с лекота да постига целите си!

ЧРД, prekrasna! Здрава и обичана бъди!

Сре-ща, сре-ща!

# 695
  • София и там където не се пуши
Е за среща не прочетохте ли на 3-ти в Перник  newsm78

# 696
  • Sofia
Поздравления за 18-годишната девойка на Софи и 19-годишната Прекрасна!   bouquet
Момичета, бъдете здрави, щастливи, обичайте и бъдете обичани!   bouquet

# 697
Поздравления за рожденничките   bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави, късмет прекрасни емоции ви желая !  

Записвам се за среща!

# 698
Фран, честито ти модераторство   bouquet  bouquet  bouquet

Сетих се да ви подскажа, да си гледате личните карти на 18 годишните, защото изтичат.

# 699
  • България
 Моята девойка вече подаде молба за нова.

# 700
  • Sofia
Я вижте какво открих...
След броени дни излиза една интересна книжка с прекрасна авторка:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/c0.107.403.403/p40 … _1166416197_n.jpg
Няма ли кой да ни каже къде ще е представянето на книгата и от кога ще е на пазара?

# 701
Даа и да споделя децата, поне моето и около него, ходят по представяне на книги.

Вчера пак бяха и тяхната група от 4 младежи, спечелили 6 книги общо награди за отговори на въпроси.  Той две спечелил.  newsm78

# 702
Не ми беше хрумвало, че модераторството е повод за честитене, но явно е - тогава честито!   bouquet
За мен то е по-скоро ангажимент, вече влязох във фаза, в която ценя повече свободното време от ангажиментите.  Wink
Аз тъкмо излизам от фаза "свободно време" и искам да го уплътня с нещо, с което ще съм полезна не само на себе си.
Отговарям ти тук, за да не спамя в собствената си тема. Благодаря за оценката и за поздравленията на теб и Дороти.   bouquet
Да почерпя тогава:
Скрит текст:

Ние се "ослушваме" за шофьорки курсове.
Като се сетя каква дивачка бях в тази възраст, тръпки ме побиват. Thinking

# 703
  • България
Като се сетя каква дивачка бях в тази възраст, тръпки ме побиват. Thinking

Не забравяй, че децата винаги ни надминават, във всяко отношение Wink. Те са по-добри, по-умни и по-разумни от нас!  Joy Joy Joy
Ние също сме на вълна "шофьорски курс", но сигурно ще остане за лятната ваканция.

# 704
Да надминават ни, но моя например - не иска шоф курс, като мама много разчита на гр транспорт, но аз съм и шофьор. Например по центъра задължително не стъпвам от доста години с кола, толкова ми е добре с гр. транспорт.  Е трудно ми е с покупките като снабдявам майка ми, ама се свиква.
Писна ми от разправии, от не гледащи знаците шофьори паркиращи на инвалидни места  #Crazy. Защо да си имам проблеми - пеш ми е супер.

Общи условия

Активация на акаунт