11-ТОКЛАСНИЦИ 2012/2013 г

• 33 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Фран, честито и от мен!   bouquet

Шофьорски курс и на Дани му се върти като желание в главата, може би за лятото, есента. Знаете ли каква им е цената?  Hug

# 706
  • София и там където не се пуши
Фран, честито и от мен!   bouquet

Шофьорски курс и на Дани му се върти като желание в главата, може би за лятото, есента. Знаете ли каква им е цената?  Hug

300-400 лв, то си трябват в това отношение и допълнителни уроци, та трудно се минава с толкова.

Като се сетя, колегите ми много ми помагаха да ме научат в пустинята - та от раз взех книжка.

# 707
Ето тук има инфо за шофьорски курсове. Темата е стара, но има и нови мнения.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=312162.0

Аз този път разчитам на съпруга си да намери подходяща школа.

Скрит текст:
Синът ми е с варицела. Whistling Господ да ми е на помощ. Praynig

# 708
Другите деца карали ли са.

# 709
  • България
 Споко, той е малък. По-важно е дали вие и каките сте я карали, че това е по-страшно. Praynig

# 710
Всички сме я карали. Съпругът ми боледува на 30 г., заедно с голямата дъщеря, която тогава беше на 4г.
За него/а и за мен/ беше истински ад.

# 711
  • България
 Тогава не се шашкай! Не може господ да ти прати толкова гадости с една варицела! Този път ще мине леко!

# 712
Варицелата повтаряла през 30 години (не зная дали е вярно) , значи имате време .

# 713
Фран Джонсън     bouquet  Честито ти модераторство , между другото тази тема е една от най-четените и най-активните. Успех
Дано с шарката минете леко и меко, че като си спомня мъжете/и малки и големи/  как карат шарка  #Crazy Ужас!
Нашия голям синковец не се натиска за момента за шофьорски курс и аз си мълча, но малкия ако може още сега ще ги почне.

# 714
  • Там, където ме обичат
Варицелата повтаряла през 30 години (не зная дали е вярно) , значи имате време .
еее, хайде сега, никога не питат кога за последно , а дали сте сте боледували от шарицела

# 715
  • София
Фран, честито модераторство и от мен!
Ама коя е тази най-обсъждана тема? Я я дайте насам, за проститЯ като мен  Laughing Да видим как си върши работата Фран... нали не им триеш тортичките и кафенцата на мамите там?  Mr. Green

Фокси, мноо готина думичка си изобретила - шарицела  hahaha Чак звучи някак закачливо, а не опасно.

# 716
  • Там, където ме обичат

Фокси, мноо готина думичка си изобретила - шарицела  hahaha Чак звучи някак закачливо, а не опасно.

Сега я видях.  Mr. Green
И на мен ми хареса.
Клавиатурата ми вкъщи и в офиса се различават с 2 букви и не винаги забелязвам грешките, затова.

# 717
  • София
Шарицела - много ми харесва!   Laughing Фран, бързо оздравяване!  Peace Преди години щерката на моя приятелка освен, че беше с тежка варицела, се оказа и че въшки хванала. Комбинацията беше убийствена.  Laughing
Имаме си нов министър. За 11 години колко ли министри се смениха, пък в училище си е все същия батак. Е, желая му успех! Той е прагматична личност, дано да свърши нещо смислено поне до края на мандата, после - ще видим.  Simple Smile

# 718
  • На село
Списъкът за Сурва не се увеличава. Дайте тогава да правим списък за пицария Wink

Шофьорски курсове не смятам да финансирам - и без това фризьорските ще ми излязат четирицифрена сума. А и мисля, че не се ли качи на кола веднага, след като вземе книжка (за постоянно, а не от дъжд на вятър), не си заслужава да има още един документ заради самия него. Аз взех книжка на 29 от раз, когато наистина вече ми трябваше кола за придвижването на три броя деца из града. Като си помисля само как съм ги возила две години без колани, щото първата ми кола (Жигула) нямаше такива екстри на задните седалки, направо ми идва да се убия  ooooh!.

# 719
  • Там, където ме обичат
Шофьорски курсове не смятам да финансирам -  А и мисля, че не се ли качи на кола веднага, след като вземе книжка (за постоянно, а не от дъжд на вятър), не си заслужава да има още един документ заради самия него. Аз взех книжка на 29 ...........
Абсолютно на същото мнение съм. С тази разлика, че книжка взех на 29, а кола подкарах на 34.
Наложи ми се да опреснявам знанията. Смятам го за излишно, а пари за кола на младежа не мога и да помисля да заделям.

Общи условия

Активация на акаунт