11-ТОКЛАСНИЦИ 2012/2013 г

• 33 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София и там където не се пуши
На 4-та страница  Shocked Shocked Shocked Shocked

Започвам записване за Перник Сурва 2013.

Кой ден мислите, че ще е по-добре да посетим - аз мисля неделята на 3 февруари  newsm78 .

Аз се записвам с ученици и родители общо 6 души.

Днес, бях свидетел на на следната случка:

Съседски деца, ме питат дали може да им услужа с пишеща машина. Аз съответно я вадя и обяснявам. Те ме гледаха с такова страхопочитание като индианец пишеща машина  Joy Joy Joy
И разглеждайки възкликнаха, ама имало и back space  Joy Joy Joy Joy Joy Joy. Още ми е смешно като се сетя. Едното момче заяви, че и майка му можела да пише на такава машина, а аз им заявих, че мога да пиша и на телекс, ама да ходят в музея да видят какво е това  Joy Joy Joy.

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 23:55 от Dorothy

# 676
  • На село
Е, Дороти, изтървахме Сурва 2012. Давай списъка за 2013  Wink.

Отметнахме рожденият ден на първородното - 17ти при нея, не 18ти, но пък отпразнуван подобаващо. У дома, 14 младежи от 16 до 20 год., в събота (вечер), ние (останалите 5/6 от семейството - на село). Имах изискване да не се пуши вътре - спазено... както и да не се седи върху пианото... От мен имаше домашна торта и баничка, от татко й - помощ в пазаруването. Рекохме и отсекохме, че ние с баща й алкохол няма да им купим, не намираме  за нормално да го предлагаме на подрастващи, още повече, че и двамата сме въздържатели. Донесли си бяха. От цялата работа Маги беше най-доволна, сега води преговори за следващ купон у нас.  Crazy

# 677
И аз не купувам алкохол само бира, но имаше един купон на вилата ни мама беше купила много лекички питиета. Май им поотмина желанието с купуването на алкохол, пораснаха

Годината я поправих  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 678
Уважаеми дами,

Тази година за съжаление СУРВА 2013 ще се лиши от моето присъствие. Много основателни причини, които не търпят отлагане! Ще гледам репортажите, които ще предоставите.

# 679
А да знаете 28 -ми е неучебен ден 

28 ЯНУАРИ 2013 Г. Е НЕУЧЕБЕН ДЕН

Във връзка с предстоящия на 27 януари 2013 г.  Национален референдум, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов определя 28 януари 2013 г. за неучебен ден за учениците от всички училища на територията на Р България.

# 680
  • Там, където ме обичат
Кога свършва срокът?

# 681

6 февруари (по средата на седмицата)

# 682
  • Там, където ме обичат

И ще им дадат предполагам ваканция от 2-3 дни?

# 683

И ще им дадат предполагам ваканция от 2-3 дни?

не http://www.minedu.government.bg/left_menu/vacations/ ето ти ваканциите

# 684
  • България
Момичета, искам да почерпя за здравето на пълнолетната ми дъщеря!

Да поздравя и другата рожденичка в компанията - prekrasna, бъди обичана и желана!   bouquet

# 685
  • София
Софи, да ти е жива и здрава пълнолетната госпожица! Много успехи! Все така умна, амбициозна, красива! Много приятели и купони!
М-м какви вкуснотии си ни спретнала! Laughing

# 686
Честит Рожден ден на пълнолетното момиче!

Да е здрава, щастлива и обичана!
Много, много успехи!!!

# 687
  • София
Софи, Честит Рожден Ден и от мен на хубавото и умно момиче! Да е жива и здрава, и да има късмет в реализацията, в любовта и въобще в живота!

# 688
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Пълнолетната  Светлина!!!
С пожелания за щастлив живот, изпълнен с усмивки и любов!
Да реализира всяка своя мечта с вдъхновение и дръзновение!

# 689
И от мен ЧРД на порасналото момиче, да е жива и здрава и много късмет

Общи условия

Активация на акаунт