СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 672
  • 872
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета,
Моля ви помагайте, кажете си мнението как се развиват нещата при мен. Много съм притеснена, прегледа ми ще бъде 20/08/12 - защото док. ми каза да отида на 16/08/12, но аз няма да бъда в града.
Пункция 24/07/12
Трансфер 27/07/12
Първо ЧХГ 06/08/12 - 82,20
Второ ЧХГ 08/08/12 - 197,40
Трето ЧХГ 10/08/12 - 410,00
Май вече трябва да престана с тези тестове, защото се усещам, че малко се вманиачавам, но ... това е единственият начин да съм сигурна, че ТО още е там! Simple Smile

Благодаря ви вниманието!
Според мен се развиват супер  Simple Smile

# 61
  • София

Красуна, на 48 часа в началото трябва да нараства 2 пъти, в твоя случай е точно така  Peace Развива се прекрасно  Hug

# 62
Много ви благодаря, мацки за отделеното време.
Направо вече ще се подъркам от притеснение...... #Crazy

# 63
Здравейте момичета,
Моля ви помагайте, кажете си мнението как се развиват нещата при мен. Много съм притеснена, прегледа ми ще бъде 20/08/12 - защото док. ми каза да отида на 16/08/12, но аз няма да бъда в града.
Пункция 24/07/12
Трансфер 27/07/12
Първо ЧХГ 06/08/12 - 82,20
Второ ЧХГ 08/08/12 - 197,40
Трето ЧХГ 10/08/12 - 410,00
Май вече трябва да престана с тези тестове, защото се усещам, че малко се вманиачавам, но ... това е единственият начин да съм сигурна, че ТО още е там! Simple Smile

Благодаря ви вниманието!

С тези високи стойности, бих се обзаложила, че ТО са ТЕ  hahaha hahaha

# 64
Първи тест 29.07 отрицателен, втори тест 06.08 положителен и ЧХГ на 07.08 - стойности 71.48.
Все се надявам да стане чудо днас 10.08 си имам всички симптоми не съм прокървила надявам се на чудо.
В понеделник живи и здрави при лекаря и ще видим.

# 65
  • София

Роза ли, защо не пуснеш пак ЧХГ да видиш как нараства? Прекалено рано е за лекар и нищо няма да се види. За да се види ЧХГ трябва да е 1000  Peace

# 66
Да знам в понеделник ще го направя, че и мойта не е лесна на 50 км. най близо има лаборатория за ЧХГ а вчера и днес просто не сам много в състояние да карам  Sad и ще чакам слагам Ултрогестан и стискъм зъби. забравих да спомена, че вчера си направих все пак още един тест и чертата беше по бледа но се надявам да е от ултрогестана- много се надявам да е от него.
Много ви благодаря, че се отзовавате олека като има с кой да споделиш.

Благодаря  Simple Smile

# 67
Звезден^Прах,  Joy и аз имам такива подозрения  Heart Eyes Laughing

# 68
Здравейте, реших тук да пиша защото и моят случай е подобен.
Явно късна овулация, ЧХГ71.48 но доктора казва че няма да се задържи  Sad иначе 20 дни закъснение но странното е че преди седем дни точно си правих тест отрицателен и сега на седмия ден ясна втора черта. Не знам какво да мисля слагам ултрагестан и треперя това ще ми е четвърти спонтанен преди да видим плоден сак Cry.

Рози, аз бях подобен случай със ст-тите на ЧХГ като забременях. Даже още по-ниски. Последна менструация началото на октомври. Ноември/декември - няма цикъл, на 20 декември отивам на лекар - вижда нещо на/близо до левия яйчник и ме праща на ЧХГ - резултат 20. Нямало начин да е нормална бременност, дори ранна такава, въпреки че обяснявах, че съм с нередовен цикъл и се случва 2-3 пъти годишно да ме прескочи с един месец. И ми даде направление на Шейново да ме хоспитализират за лапароскопско премахване на извънматочна бременност. Само че задържаха и се оказа, че ЧХГ си нараства нормално. В неделя извънматочната ми бременност прави 4 г. и ходи на детска градина  Simple Smile

# 69
Да знам в понеделник ще го направя, че и мойта не е лесна на 50 км. най близо има лаборатория за ЧХГ а вчера и днес просто не сам много в състояние да карам  Sad и ще чакам слагам Ултрогестан и стискъм зъби. забравих да спомена, че вчера си направих все пак още един тест и чертата беше по бледа но се надявам да е от ултрогестана- много се надявам да е от него.
Много ви благодаря, че се отзовавате олека като има с кой да споделиш.

Благодаря  Simple Smile
Миличка , няма как чертата да е по-бледа от Утрогестана! (При мен избледняването не доведе до добър резултат) Но пък може да е по-бледа и ако не е правена с първа урина или преди това си приемала много течности!
 Както и да е! Стискам палци и твоя нисък резултат да тръгне на градина след някоя и друга година!

# 70
Ох момичета, много добре ме успокоихте!!! Simple Smile)))
Благодаря ви!!!

Аз още не мога да се отпусна и да си помисля, че може да съм бременна наистина! Simple Smile Виждам високите стойности, знам какво означават, но толкова много се страхувам нещо да не се обърка.., а пък какво да говорим за повече от едно.... това ми е само във най-смелите мечти!

Дано, дано да сте прави, дано всичко да е наред...!

# 71
Момичета, надявам се при всяка от вас всичко да се развива по план и в добра посока.....
моите притеснения за сега може би ще отпаднат, за което благодаря на Бог
ЧХГ 07.08 - 5 900
ЧХГ 10.08 - 17 373
което май ще да значи, че няма грешка при мен (на 07.08 се видя плоден сак 1 см, но нямаше признаци на ембрион)
В понеделник пак съм на УЗ за да видим що за плоден сак има и има ли ембрион или не....
стискам палци за мен и за всички

# 72
  • София
etaniel - стойностите ти много добре растат! Дано в понеделник се успокоиш на 100% Simple Smile

# 73
ох, ами дано...ама то вече като веднъж го бях отписала (докторката ми каза, че яйцеклетката е била стара и е станало забременяване, но няма да се развие - а то, май си се развива), как да се зарадвам сега ми кажете (то дано да има за какво да се зарадвам де)....
то няма нищо сигурно до самия край (докато не го родиш имам пред вид)
покрай мен на такива истории се нагледах, че направо не знам хората как издържат....

# 74
  • София
то няма нищо сигурно до самия край (докато не го родиш имам пред вид)
ООООООО после като го родиш настава същинския купон,чакай само да видиш! Party

Общи условия

Активация на акаунт