СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 127 954
  • 872
  •   1
Отговори
# 105
jenka86  и моя кръвен така нарастваше. Мисля, че всичко при вас ще бъде наред. Тихичко честито!

# 106
Благодаря Ви че се отзовахте на въпроса ми, и да ви отговоря Да в една и съща лаборатория са изследванията и между двата теста има 44 часа.А колкото за доктора да ми каже нещо имахме уговорка да му изпратя на СМС резултатите и вече той да ми звънне да ми каже какво следва , но уви той не само че не ми звънна но и не си вдига телефона   Sad  ще се поболея вече.

# 107
Благодаря Ви че се отзовахте на въпроса ми, и да ви отговоря Да в една и съща лаборатория са изследванията и между двата теста има 44 часа.А колкото за доктора да ми каже нещо имахме уговорка да му изпратя на СМС резултатите и вече той да ми звънне да ми каже какво следва , но уви той не само че не ми звънна но и не си вдига телефона   Sad  ще се поболея вече.
В такъв случай смятам,че растенето на хормона е добър знак! Все пак обаче хубаво би било да се чуеш с док и да видите как ще процедирате по-нататък! На видеозон няма да се види нищо под чхг 1000, но все пак той трябва да реши за някаква терапия,изследвания и други! Бъди по-настоятелна да се свържеш с него!
 Желая ти успешна бременност!

# 108
Здравейте на всички! Най-накрая се осмелих да пиша! Моля ви за мнение, защото това, което ми се случва ми е супер ново и странно, вече и притеснително дори. Така! На 5 септември трябваше да ми дойде, но не! На 10-ти направих тест, положителен, две ярки черти. Шок! Приятен обаче. Радвахме се! ( не че е момента за бебе).... На рождения ден на дъщеря ми на 14-ти, мидойде цикъл, буквално. Без болки или каквото и да е друго, просто нормален цикъл. Без драми си продължихме купона, на другата сутрин отидохме в Шейново, най-близка ни е от държавните аг-та. Там ме прегледаха на уз и се установи, че шиййката е нормална, матката и тя, типични при бременност! Рано беше за да се види сърдечна дейност, но се видя зачатие на плоден сак, но не на 100 %. Доктора каза 50/50 е положението. Направиха ми тест, отноео положителен. Изпрати ме да отида да си направя чхг, за да се види какво става и ми изписа Утрогестан, фолиева и но-шпа. Вчера направих чхг-то, резултата ми е 154,400, не знам какво значи, никога не ми се е налагало да пия хапчета по време на бременност и прочие. Цикъла вече ми е по-дълъг от обикновено, на мен ми. е по три дена най-много четири, а днес съм като първи ден, дори имах съсирек/парче месо на превръзката. Ужасна история! Междувременно ходих до личната, която е в 17-та и си взех направление за др Павлов, който ми е препоръчан АГ там в 17-та. Утре е ред да направя пак кръвен тест, за да видя дали нараства, също така искам възможно най-скоро да посетя доктора, защото нещата приемат много странен обрат, притеснена съм леко.
 Извинявайте за драмата ми, но моля ви, коментирайте моят случай, няма на кой да споделя в момента!!!!
 Благодаря ви, че ме прочетохте   bouquet

п.с. Утрогестана ми действа като опиат, пия по две два пъти на ден, и аз не знам защо обаче.....

# 109
Точно в момента не знам къде се намирам от тези хапчета, не мога да стана от стола. А нямам никакви симптоми на бременност, нито ми се гади, само гърдите леко и бързичко заспиеам вечер, това е. Нямам и апетит, напротив даже, отслабвам, абе странна работа   Confused

# 110
Точно в момента не знам къде се намирам от тези хапчета, не мога да стана от стола. А нямам никакви симптоми на бременност, нито ми се гади, само гърдите леко и бързичко заспиеам вечер, това е. Нямам и апетит, напротив даже, отслабвам, абе странна работа   Confused
Утрогестанът сваля кръвното  МНОГО. Затова се изписва вагинално, но след като имаш кръвотечение се пие! Колкото до това  дали има бременност и дали ще е успешна , никой засега не може да ти каже! След като пуснеш и второ ЧХГ,докторът ти вече ще може да се ориентира и да реши какво да правите!
 Стискам палци всичко да е такова каквото ти го искаш!

# 111
Здравейте момичета, в последните дни ви чета много и беше време да се регистрирам. Страхотни сте Simple Smile
Имам едно питане към вас - преди два дни, 13 дни след пункция ЧХГ - 77,54.  Днес, 48 часа по-късно ЧХГ - 195,54. Т.е. по мои изчисления хормонът се удвоява на 36 часа. Върнаха ми две много хубави ембриончета и аз тайничко се надявам да са се захванали и двете.  Мислите ли, че имаме такъв шанс?

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 12:12 от shmoksi

# 112
Здрасти shmoksi! Струва ми се, че резултатът е по-скоро за едничко.

# 113
Едно е със сигурност.

# 114
Благодаря момичета Simple Smile едно, две - важно е да е живо и здраво Simple Smile

# 115
Здравейте, БЧХГ на 10 ден след трансфер на четири ембриончета- 18,260...Мнения...

# 116
  • София
Тихо честито от мен, повтори теста в понеделник Simple Smile Hug

# 117
Мисля да е по- раничко теста, лекарката каза в сряда...Wink Само дано да расте наистина, че нисичко ми се вижда....

# 118
Трансфер на 3-и или 5-и ден?

# 119
Трансфер на 3-и или 5-и ден?

На 3ти ден беше трансфера, Кафенце.

Общи условия

Активация на акаунт