Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз мисля да направя грим и по двете теми  Peace

Готова съм за концерта довечера. Семпъл опушен грим. Не ми остана време за друго защото бяхме на барбекю цял ден  Tired

# 436
Този път и аз мисля за грим по двете теми, а и няма да чакам до последната секунда, буквално. Ще е много интересно. Peace

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За втори път ще ви занимая днес със себе си, но не мога да не се похваля Mr. Green. Ходих да си взема боя от кварталната дрогерия и се върнах с нова придобивка- ето тази тройка на Rimmel
Скрит текст:
Двата кафяви цвята са страхотни, перлени и наситени, особено много ми допадна златистото Heart Eyes. Ето как стоят и на окото:
Скрит текст:

# 438
  • в 1001-та нощ
много е интересен средният цвят  Heart Eyes замислих се как ли биха ми стояли и трябва да пробвам  Mr. Green с такъв цвят  Peace

# 439
Мацки, много благодаря на всички за отзивите за грима ми  Hug Изобщо не очаквах да се загледате в нескопосаните снимки.

tamar, за 1-ви път чувам хубав коментар за веждите си. Радвам се, че ти харесват. Тук съм ги подчертала и започвам да забелязвам колко по-добре изглеждат така. Иначе особено на снимки съвсем се губят. Преди беше добре, когато бях руса, но сега съм с тъмна коса и седят по-различно. Макар че като сложа без да искам повече цвят и се стряскам  Laughing

Алена, на мен въобще не ми се вижда толкова от клепача колкото на теб. На снимките не съм централно към обектива, вдигнала съм брадичката нагоре, а на последната снимка и веждата, за да се види грима. Това ме дразни най-много, че клепача почти не ми се вижда  Confused А, ако сведа поглед, ще остане само очната линия  ooooh!

Ето една снимка централно. Тук съм само с очна линия. Опитах да си направя котешка извивка. Трябваше да се снимам със затворени очи да видите чак къде е линията и пак ефектът не се получи  yahoo_49 И забележете колко малко от клепача ми се вижда. Иначе това е другото ми око и разликата м/у двете е голяма  Tired Тук се вижда и как изглежда веждата без да е попълнена. Другото, което не ми харесва е как миглите в края на окото са надолу. Обаче нещо не мога да ги извивам с онзи уред. Не мога да го набутам толкова навътре.  Embarassed Затова много искам да си взема изкуствени.

Скрит текст:

Жаки, защо не препоръчваш миглите на Кис? Аз се хванах за тях, понеже една мацка Ели ги показа на 2 пъти в блога си.
http://makeupbyelli.blogspot.com/

# 440
2 теми, 2 отделни крайни поста. Предвид че всяка от двете теми имаше толкова много гласове, мисля и за двете ще има желаещи. Но както казах, това е само моето предожение.

И аз съм съгласна така да може да се направи грим и по двете теми и да се направят 2 поста накрая  Mr. Green

joy_r, и двата ти грима ми харесват.  Wink А, за напластяването на миглите можеш да ги разрешиш с ето такава четка преди да е изсъхнала спиралата и всичко се оправя  Wink
Скрит текст:

Съжалявам, че пуснах 2 поста  Blush

# 441
  • в 1001-та нощ
на мен също веждите ти много ми хаесаха и това беше първото, което привлече погледа ми

на тази снимка - окото и площта над него ми изглеждат идеални - за да постигне хубав ефект на изтегляне, не гримирай само клепача, а и на костта над него подвеждата

ето съвсем схематично съм показала на твоята снимка - какво имам предвид

Скрит текст:

аз лично бих ти предложила за проба поне да опиташ във вътрешния ъгъл на окото бяло, което преминава в цвят по средата на клепача и завършва на костта в по-тъмно

под веждата изтегляш бялото - над всички цветова

ето пак много схеманично

Скрит текст:

очната линия също може да ти е малко по-изтеглена към веждата, нищо, че триъгълникът ще е малко по-висок, то ще е мъничко  Peace

не го мисли, че има мацки с повече площ, вероятно и лицата им са други, с друга форма, може би им отива, но на теб не ти трябва прекалено нарисувано и шарено около очите, а да придадеш посока и акцент и за това имаш идеална площ  Peace

# 442
Banana_Moon, на мен ми харесва това, което виждам на снимката  Simple Smile
Ако всички имахме еднакви очи, щеше да е ужасно скучно  Wink Laughing
Аз доста време не се гримирах защото смятах, че очите ми са ужасно грозни, докато в един момент не ме нагримира една гримьорка и ми показа как точно да се гримирам  Laughing От тогава не съм спирала  Mr. Green
А кожата, която покрива клепача, ако не те е страх, може да се повдигне 

# 443
Алена, адски много благодаря за съветите и насоките  Hug Hug Hug Правила съм си опушен грим, но никога по начина, който ти си нарисувала. Трябва непременно да го пробвам  Grinning Иначе почти винаги слагам блестящо бяло или кремаво във вътрешното ъгълче и под веждата, но само в края й, без да ги свързвам в линия както си показала. Като правя опушен, качвам тъмното малко на коста и изтеглям. Гадното е, че на двете очи трябва да го направя различно, за да изглеждат накрая еднакво.

# 444
Мацки, много благодаря на всички за отзивите за грима ми  Hug Изобщо не очаквах да се загледате в нескопосаните снимки.

tamar, за 1-ви път чувам хубав коментар за веждите си. Радвам се, че ти харесват. Тук съм ги подчертала и започвам да забелязвам колко по-добре изглеждат така. Иначе особено на снимки съвсем се губят. Преди беше добре, когато бях руса, но сега съм с тъмна коса и седят по-различно. Макар че като сложа без да искам повече цвят и се стряскам  Laughing

Алена, на мен въобще не ми се вижда толкова от клепача колкото на теб. На снимките не съм централно към обектива, вдигнала съм брадичката нагоре, а на последната снимка и веждата, за да се види грима. Това ме дразни най-много, че клепача почти не ми се вижда  Confused А, ако сведа поглед, ще остане само очната линия  ooooh!

Ето една снимка централно. Тук съм само с очна линия. Опитах да си направя котешка извивка. Трябваше да се снимам със затворени очи да видите чак къде е линията и пак ефектът не се получи  yahoo_49 И забележете колко малко от клепача ми се вижда. Иначе това е другото ми око и разликата м/у двете е голяма  Tired Тук се вижда и как изглежда веждата без да е попълнена. Другото, което не ми харесва е как миглите в края на окото са надолу. Обаче нещо не мога да ги извивам с онзи уред. Не мога да го набутам толкова навътре.  Embarassed Затова много искам да си взема изкуствени.

Скрит текст:

Жаки, защо не препоръчваш миглите на Кис? Аз се хванах за тях, понеже една мацка Ели ги показа на 2 пъти в блога си.
http://makeupbyelli.blogspot.com/

Много добре те разбирам аз имам почти същите очи, дийп сет + ужиснал клепач ж края и окото изглежда перманентно тъжно и уморено.  Tired Аз поставям очна линия като вдигам линията нагоре, за да изглежда повдигнато и отворено окото. Меря с молив от сгъвката на носа през края на окото до края на веждата и там където минава молива обелязвам за край на линията. Ох май не го обясних добре, но в ютюб има доста клипчета за уингд айланър при дийп сет айз.  Peace Сега ще го потърся.  Peace

# 445
  • в 1001-та нощ
Алена, адски много благодаря за съветите и насоките  Hug Hug Hug Правила съм си опушен грим, но никога по начина, който ти си нарисувала. Трябва непременно да го пробвам  Grinning Иначе почти винаги слагам блестящо бяло или кремаво във вътрешното ъгълче и под веждата, но само в края й, без да ги свързвам в линия както си показала. Като правя опушен, качвам тъмното малко на коста и изтеглям. Гадното е, че на двете очи трябва да го направя различно, за да изглеждат накрая еднакво.

Peace за бяло под веждата винаги ползвам по-перлено, по-"лъскаво", но не фрапиращо, бяак окото сетва и се отваря още, има дълбочина, като пробваш ще усетиш голяам разлика с и без тази дъга  Peace

пробвала и с по-перлен телесен цвят - пак става  Peace

а за еднаквите очи не се тревожи, едва ли някой ще забележи,а и като  прелееш цветовете - изобщо няма да има разлика - при мен всички тези 4 цвята - не са ясно дефинирани и очертани, а преляти

нанасям ги с 4 различни четки - върху база с потупване - така най-бързо се нанася цвета, после с бялата или средната четка преливам (все едно леко замазвам) разликата между белия и следващия цвят и със средната четка между средния и тъмния

после с бялата четка втривам леко бялото от чертата към цветовете  Blush

е, ти ще си намериш как ти е най-удобно о как ти харесва  Peace

кога третия цвят е много различен и матов, а втория на клепача по ярък и перлен - став амноог интересен ефект - все едно очите ти светят, а са и изтеглени, тогав апреливането се пада в сгъвката на окото

абе ще експериментираш - веднъж да започнеш  Peace и да си сигурна, че на очите ти - нищо им няма; идеални са  Peace

# 446
Аз съм пробвала един вид, от миглите на Кис и много ми харесаха. Не помня точно кои обаче. Като се има предвид, че бяха и нещо от сорта на 7-8 лв. Булката, която гримирах, е с тях. Може да я видите тук -->
Скрит текст:

# 447
  • София
Ех, че красив блог.
много се радвам, че блогърките от тук се увеличават.

# 448
  • в 1001-та нощ
и миглите стоят прекрасно на булката  Peace

# 449
  • В центъра на Вселената...
Аз съм пробвала един вид, от миглите на Кис и много ми харесаха. Не помня точно кои обаче. Като се има предвид, че бяха и нещо от сорта на 7-8 лв. Булката, която гримирах, е с тях. Може да я видите тук -->
Скрит текст:

Супер изглеждат миглите.
Аз съм ползвала няколко вида на миглите КИС и определено ми харесват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт