Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 465

Жаки, защо не препоръчваш миглите на Кис? Аз се хванах за тях, понеже една мацка Ели ги показа на 2 пъти в блога си.
http://makeupbyelli.blogspot.com/
Всеки си има разни критерии за даден продукт и на мене не ми харесват, седят ми изкуствено.
Не са по-дълги или гъсти от моите естествени мигли, не са добре извити по моето окото. Цялата им изработка не ми харесва. От началото на лентичката до края са с една дължина- никой няма такива мигли. Миглите започват от малки косъмчета и постепенно стават по-дълги и гъсти.

# 466
  • В центъра на Вселената...
Жаки, явно си попаднала на такъв модел. Поне в сайта им се предлага голямо разнообразие. За съжаление на нашия пазар избора е ограничен.
http://www.ienvybykiss.com/prod_kpe08.php

Много ми се иска да намеря тези, но уви  Rolling Eyes

# 467
Да, аз говоря само за моделите, които ги има в дм. Те да са не повече от 2-3 (даже дали имаше и толкова като ги купих newsm78 )

# 468
Да, аз говоря само за моделите, които ги има в дм. Те да са не повече от 2-3 (даже дали имаше и толкова като ги купих newsm78 )

Явно са били пообрани. Поне в магазинчетата в нашия град съм виждала около 5 вида. Аз за една абитуриентка купувах от ИВИС. Май и в Lilly съм виждала  newsm78

# 469
Миглите на Ардел, които препоръчвам са Деми Уиспис и за който иска ненатрапчиво подчертаване само, 301. И двата вида стоят много естествено.

Скрит текст:

# 470
  • София
SilvaZone Разгледах блога ти, супер е, страхотно много ми хареса това
Скрит текст:
и не само Embarassed. Освен това мисля, че се много красива  Peace. Единственото нещо, към което мога да отправя "забележка" /то си е мое мнение и съвет/ е това, че няма много твои снимки, пък има доста от нета.

# 471
  • Велико Търново
Много благодаря,мис Нели,точно такива търсех  bouquet

# 472
  • София
Аз харесвам 318 от Арделските половинки. Неведнъж съм пускала снимки с тях. Дори на живо винаги са били повод за възгласи "Леле, какви разкошни мигли имаш!" и сякаш изобщо през ум не им минава на хората, че са изкуствени  Laughing

И на мен този грим ми е любим от блога на Силва  Heart Eyes

# 473
RED CHERRY имат подобни. Те са ми любими и стоят супер естествено:
Скрит текст:

Мишчица, благодаря ти много. За съвета също  Peace. Блога е в действие от скоро и все още разучавам как да го управлявам  Mr. Green. Но разбирам какво имаш предвид Simple Smile[/color]

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 16:20 от SilvaZone

# 474
  • в 1001-та нощ
Миглите на Ардел, които препоръчвам са Деми Уиспис и за който иска ненатрапчиво подчертаване само, 301. И двата вида стоят много естествено.

Скрит текст:

аз съм взела точно първите, само да взема и лепило и ще се покажа  Blush

# 475
  • Велико Търново
Алена, моля те,пусни линк към лепилото,което ще вземеш Hug Чакам с нетърпение да видя как  ти стоят Heart Eyes

# 476
А ето и 2 снимки от мен на момичета, които гримирах за бала им Simple Smile Дано да ви харесат Blush

и другата:

И се извинявам за невежеството, но какво се има под предвид грим Амазония? Нещо бразилски тип ли трябва да е или..  newsm78

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 16:51 от Галя Късовска

# 477
Галя, трябва да сътвориш грим, който като го погледнеш, и да ти напомня на Амазония, аз така го разбирам. Пишеш в гугъл, и търсиш вдъхновение, било то за цветове и прочие.  Peace

Аз пак изпуснах, Бисквитка ли е Силва? Защото аз си следя ежедневно блога, а пък дори не подозирах, че дамата пише при нас. Прекрасен е този разноцветен грим!
Кога ще включим блоговете за красота на първа страница от темата?

# 478
  • София

Кога ще включим блоговете за красота на първа страница от темата?

Ще е хубаво да ги сложим в следващата тема като линкове, но само при положение, че са без реклами. Дори само едно банерче да имат в тях или рекламен линк и са извън правилата на форума.
Аз имам списък на 26 български блога. Ще ги прегледам тези дни кои са със и кои без реклами и който прави следващата тема може да ги добави  Peace

# 479
Май само аз останах без изк.мигли  Crossing Arms Laughing

Общи условия

Активация на акаунт