Flormar

• 71 446
  • 593
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Страхотна темичка. Имам пудра, руж, лакове, сенки единички и четворки. От всички изброени съм много доволна.
Гледах, че имат ФДТ-ни. Някой ползвал ли е ?

# 16
  • София/Горна Оряховица
Имам техен фдт стик - ползвам го като коректор, т.к. е доста светъл цвят (проклето оссветление в магазините). Не се размазва, доста е лепкав и когато пътувам го ползвам вместо база - не ме е провалял. Дори на бала си го ползвах, нямах база за сенки и импровизирах. Еми, от 2 на обед до 9 сутринта изкуствените ми мигли си бяха отишли, но сенките не се бяха размазали  Laughing .

Обожавам пудрите им, имала съм поне 4  Crazy . Сега съм хвърлила око на сенките, но не знам къде ще му излезе края  Laughing .

# 17
  • В къЩи.

Обожавам пудрите им, имала съм поне 4  Crazy . Сега съм хвърлила око на сенките, но не знам къде ще му излезе края  Laughing .

От кои точно пудри си доволна? http://www.flormar.com/Bulgarian/makeup.asp?markaid=14&markaadi=ПУДРА&bolumid=11&bolumadi=ЛИЦЕ

# 18
  • София/Горна Оряховица
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=65&bo … 11&markaid=14 - тези са. 198 и 197 са подходящи за моята кожа, обикновено съм с фдт Ревлон colorstay - 181, т.е. съм доста светла. Като цяло аз рядко търся издържливост на продукта, досега не съм срещала нещо извънредно "нетрайно" върху моята кожа, най-вече се стремя да си подхожда цветово с естествения ми цвят.

# 19
  • София
Аз гледах тези ФДТ-ни, и много се зачудих. Струваха около 10 лева. Обикновено не ползвам ФДТ, но мисля да пробвам техните. Ей така...за всеки случай  Mr. Green.

# 20
  • София
Много полезна тема. Имам лакове и едни сенки на Флормар.
С интерес ще чета коментарите.

# 21
Ще следя темичката с интерес,защото много ми допадат нещата на тази марка. Simple Smile
От евтините лакове за нокти на Флормар са ми най-любимите. Heart Eyes

# 22
И аз да се запиша тук с добри отзиви за марката. Лаковете им сташно ми харесват, цветове, трайност  Heart Eyes
От вчера имам и техни сенки, взех за проба номер 21 от единичките (зарибена от блога NovemberRain  Mr. Green) Уникални са! Цвят, пигментираност... много ми харесват. Ще се взимат и други цветове. Смятам и от пудрите да пробвам  Grinning

# 23
  • До хладилника, който обичам
Ползвам някои лакове и съм заглеждала бронзърите. Сайтът обаче е с умопомрачителен превод...

# 24
Бронзиращата пудра е страхотна Heart Eyes Heart Eyes само за 2-3 дни се превърна в любимият ми продукт за лице
Качеството на пудрата е по-добро от това на бронзантите ми на MAC Peace Разнася се супер лесно, не седи на петна, няма оранжев подтон.

Номера е BRO04

# 25
Нямам достъп до марката, но ме заинтересувахте с тези неони, може да пратя приятелка да ми приготви пакетче.

АКо някой има впечатления, може ли да коментира изпечените продукти? Видях ружове, бронзъри, и тройки сенки на сайта.

Също ще ми е много полезно ако някой ме ориентира в цени и 1-2 добре заредени щанда в СОфия.

# 26
  • До хладилника, който обичам
Също ще ми е много полезно ако някой ме ориентира в цени
Лаковете им са на цени 2 до 3 лв, например. Много приятелски цени имат.

# 27
Неоновите сенки в Благоев са по 4,50, нормалните са по-евтини, но ще проверя с колко; бронзиращите пудри - не повече от 10-11лв. Знам, че ФДТ им са около 10 лв също.
Ето и цени тук за ориентир: http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=fl … a&x=0&y=0

# 28
Лакове на Флормар последно си купих от Лили за 1.99лв. Ровичках бая време в една мега купа докато си намеря 2 номерчета. Имаха страшно много цветове
Бронзанта го взех за 16лв.

# 29
  • София
момичета имате ли идея дали тези бронзанти ги има в магазинчето (бутката) на раковска до пл.Славейков  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт