Flormar

• 71 461
  • 593
  •   1
Отговори
# 30
  • WonderLand
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=66&bo … 11&markaid=14
От тази пудра съм много доволна, както и от лаковете за нокти. Мисля да си взема изсушителя им. Като цяло съм с много добро впечатление от марката Peace

# 31
Аз съм ужасно доволна от лаковете им за нокти.

# 32
  • До хладилника, който обичам
Да добавя, че не съм доволна от топ лака с флуо ефект - по някаква причина съхне ужасно бавно, поне на моите нокти; вместо да помогне лакът да съхне по-бързо, имаше обратен ефект. С нормалния топ лак нямам този проблем.

# 33
  • София
Аз май съм единствената, която не им харесва лаковете  Rolling Eyes
Имам 5 или 6, но почти не ги ползвам. Само за магнитните им не мога да отрека, че са много много хубави. Другите, които съм пробвала се сгъстяват твърде бързо, или ми седят на черти върху ноктите... от евтините марки Caterine Arley  ми харесват далеч повече.
Гланцовете също не ми харесаха особено. Миришат странно за моя вкус.
Червила сега видях, че имат много приятни матови и ако ги открия ще ги пробвам. Аз съм попадала само на едни ужасно мазни и едни брокатени, които са пълна отврат  Sick

МисНели, аз имам един изпечен бронзър и много го харесвам, но откакто не ходя на солариум не го ползвам защото не ми харесва как седят блестящи бронзъри на бяла кожа. Сега след морето обаче ще го изтупам от прахоляка  Mr. Green Цената му е около 8лв. Мисля, че всичките им изпечени продукти за лице са по толкова +-1лв в зависимост от надценката в конкретния магазин. Нормалните им ружове и пудри са около 5лв (те са със същата кадифена текстура като на така любимия ни бронзър  Heart Eyes )
Големият нов бронзър е между 13 и 16лв в зависимост от магазинчето, но той е цели 30гр  #Crazy и с тази пигментация е достатъчен за около десетилетие ползване  Laughing
Неоновите сенки са около 5,50лв, а стандартните единички около 3,50.
Червилата бяха между 4 и 6лв в зависимост от вида...
Моливите са към 2 и нещо, но не ги харесвам. Само най-светлят им за вежди (мисля, че са 5 цвята общо) ползвам, защото е най-сполучливият цвят, който съм намирала за блондинки - светло пепеливо кафяво без червенеещ или оранжевеещ подтон, но ми е малко особен за работа. Някак восъчен е, ако може да се определи така.

# 34
  • София/Горна Оряховица
Намерих бронзърите, но се колебая - всичките ми се виждат твърде тъмни  Thinking . Има ли някоя друга призрачна като мен да сподели опит?

# 35
  • София
bobz, за големите бронзъри ли става дума или за някои от старите им серии? Ако е за тези в големите тави, аз имам втория номер и седи уникално добре, а съм ужасно бяла. Жаки си взе най-тъмния цвят, а тя е с такава светла кожа, че до нея Снежанка може да мине за циганка  Laughing

# 36
Намерих бронзърите, но се колебая - всичките ми се виждат твърде тъмни  Thinking . Има ли някоя друга призрачна като мен да сподели опит?
Аз съм много бяла и №1 ми е екстра.

# 37
  • София
Аз се замислям утре да си взема и №4 за след морето, но ще го пробвам и на сегашния си цвят. Подозирам, че пак ще седи добре. Просто нюансите са такива, че не изглеждат неестествено, независимо от цвета на кожата. Няма го този гаден оранжев оттенък, който ме побърква при повечето бронзиращи продукти.

# 38
  • София/Горна Оряховица
Става дума за едни сателитни чинии  hahaha . Това нещо има диаметър малко по-малко от педята ми  Laughing . Щом на теб не ти оранжевее, значи и при мен няма да се получи. Още утре тичкам да го взема  Hug . Ще сме едни бронзирани всичките  Laughing .

Взимала съм си теракотена пудра, но или не уцелих цвета, или аз не я нанасях подходящо, ама ми беше твърде кафеникава и имаше повече блестящи елементи, отколкото би ми се искало. И се ронеше доста. А сегашната ми пудра, най-обикновена, почти не се рони.

Някъде трябва да имам и черни сенки - е няма такова  Crazy . Много наситено и много трайно, дори без база.

Някой да е пробвал тяхна спирала?

С лаковете им донякъде се разбирам, донякъде не. Ментовия им лак, който имам, така и не изъхна върху ръцете ми  Laughing . Но имат най-добрия заздравител от ниския клас, който моите нокти са виждали. Един за по-бърз растеж на ноктите - буквално израстваха от нищото до приличен маникюр за 10на дена. Сгъстяваше се обаче твърде бързо - за около месец. Но при цена от 2,30 не е драма.

densi, NovemberRain - Hug

# 39
  • София
Само внимавай с количеството, че е по-силно пигментиран от стандартните бронзъри, които поне аз съм ползвала и какато имам навик, загребах могъщо с кабукито... изглеждах като прима от цирк Балкански  Laughing

# 40
Aз съм много бяла и взех 04. Цвета ми пасна перфектно Peace  Но освен лицето бронзирам и всички други видими части от тялото

# 41
  • София
И аз съм супер доволна от някои техни продукти..
Ония ден си взех бронзиращата пудра заради хвалебствата тук и наистина съм много доволна .. И то на цена от 11.50
Имам техни сенки - единички и палитра от 4 цвята .. супер са.. Тия дни мисля да си взема черното и да пробвам тия неони Simple Smile)
Ползвам едно оранжево червило, което на никоя друга марка не намирам .. - не е трайно, но ми харесва цвета най-вече
Имам и глосове - супер цветове, но също са нетрайни .. трябва да се нанасят постоянно
И от лаковете съм също супер доволна .. имам десетки..

# 42
И аз мислех да си взема тяхната единичка черна сянка. Отзиви?

# 43
  • София/Горна Оряховица

Прекрасна  Crazy . Плътно, матово, наситено, издържливо черно. С въглища да се мажа, няма да го постигна това.

# 44

Прекрасна  Crazy . Плътно, матово, наситено, издържливо черно. С въглища да се мажа, няма да го постигна това.

Страхотно, а тя само една ли е ? В смисъл, имат различни серии, и черното матово ли е или има и блестящи частички? Ще съм ти благодарна, ако отговориш или дадеш номер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт