Flormar

• 71 565
  • 593
  •   2
Отговори
# 405
  • София/Горна Оряховица
За здрави нокти е отговорен витамин А + правилно отношение към нокъта. Например пиленето напред-назад е грешно, нокторезачката също. Според мен заздравителите могат само да помогнат леко, запечатвайки нокъта, евентуално да имат някакви съставки, които да се "просмучат" навътре, но ако не се помогне наистина вътрешно на организма, няма начин  Wink .

# 406
Някой има ли впечатления от тези сенки на Flormar?

# 407
Малко по-назад има мнения за тези палитри.

# 408
  • София
Simple SmileWink............., супер са тези палитри. Може би едно от най-добрите неща на марката. Взимай смело  Peace

# 409
Благодаря,NovemberRain  bouquet.Имам кафявата и съм доволна от нея,а за тази се колебаех.

# 410
И аз им се каня на тия палитри. Дано черното е доста наситено Simple Smile

# 411
И аз съм много доволна от четворните палитри, имам лилавата, изключително пигментирани са цветовете.

Днес си купих от компактната пудра Прити, но с продавачката доста време се опитвахме да разконспирираме цветовете  newsm78 В крайна сметка взех най-светло изглеждащата - 197 (при все, че номерата са от 191 до 198, странна логика). Хареса ми, но и тя ми идва тъмничка за съжаление, явно нямат цвят за призраци като мен  ooooh!
Иначе аптеката, от която я купих, е с много зареден флормарски щанд и с доста добри цени (пудрата беше 3,10 лв.).

# 412
И аз съм много доволна от четворните палитри, имам лилавата, изключително пигментирани са цветовете.

Днес си купих от компактната пудра Прити, но с продавачката доста време се опитвахме да разконспирираме цветовете  newsm78 В крайна сметка взех най-светло изглеждащата - 197 (при все, че номерата са от 191 до 198, странна логика). Хареса ми, но и тя ми идва тъмничка за съжаление, явно нямат цвят за призраци като мен  ooooh!
Иначе аптеката, от която я купих, е с много зареден флормарски щанд и с доста добри цени (пудрата беше 3,10 лв.).

Къде е тази аптека с много зареден флормарски щанд? Аз се побърквам в търсене на нещичко от марката.  TiredНамирам само лаковете в Лили и ДМ и някакви остатъци от сенки във Фантастико, но там предпочитам да не пазарувам заради високите надценки...  #Crazy
Кажи ми, че е в София  Praynig

# 413
  • София/Горна Оряховица
WomanBerry - подлеза на Румънското посолство и магазинче в Студенткси град удобни ли са ти?

# 414
Къде е тази аптека с много зареден флормарски щанд? Аз се побърквам в търсене на нещичко от марката.  TiredНамирам само лаковете в Лили и ДМ и някакви остатъци от сенки във Фантастико, но там предпочитам да не пазарувам заради високите надценки...  #Crazy

В София, на Стамболийски  Peace Не знам как е името на аптеката, но е доста голяма, ако тръгваш от Св. Неделя в посока пл. Възраждане, ти се пада вдясно, горе-долу срещу Събуей.
Също така съм виждала щанд и в една аптека на Иван Асен, но нямах време тогава, взех на бързо някакви лекарства и не успях да разгледам, така че не знам до колко е заредено.

# 415
  • София

В София, на Стамболийски  Peace Не знам как е името на аптеката, но е доста голяма, ако тръгваш от Св. Неделя в посока пл. Възраждане, ти се пада вдясно, горе-долу срещу Събуей.
Също така съм виждала щанд и в една аптека на Иван Асен, но нямах време тогава, взех на бързо някакви лекарства и не успях да разгледам, така че не знам до колко е заредено.

В района на пл. Независимост там, където завива трамвай 20 надясно от Дондуков има едно продълговато магазинче на спирката на трамвая. В това магазинче точно за 4-ките не знам, но мисля, че видях сенките на флормар единичните, ако не беше и зял стилаж... Влезнах за съвсем друго, там има доста неща за разглеждане и не се загледах детайлно. (но и вече ми се спи, та...)

също в подлеза на Спортната палата има флормар в малко магазинче.

# 416
В София, на Стамболийски  Peace Не знам как е името на аптеката, но е доста голяма, ако тръгваш от Св. Неделя в посока пл. Възраждане, ти се пада вдясно, горе-долу срещу Събуей.

В района на пл. Независимост там, където завива трамвай 20 надясно от Дондуков има едно продълговато магазинче на спирката на трамвая.
Някъде другаде, освен в гореизброените места, мога ли да разгледам продукти на Flomar. Интересуват ме по-точно сенки за очи.
Благодаря предварително.

# 417
В София, на Стамболийски  Peace Не знам как е името на аптеката, но е доста голяма, ако тръгваш от Св. Неделя в посока пл. Възраждане, ти се пада вдясно, горе-долу срещу Събуей.

В района на пл. Независимост там, където завива трамвай 20 надясно от Дондуков има едно продълговато магазинче на спирката на трамвая.
Някъде другаде, освен в гореизброените места, мога ли да разгледам продукти на Flomar. Интересуват ме по-точно сенки за очи.
Благодаря предварително.

В подлеза на метрото на Сердика Wink

# 418
  • София/Горна Оряховица
Подлеза на Румънското, магазинче на Дондуков, близо до Виенската сладкарница (ъгъла с Васил Левски), магазинче в Студентски град...
Я кажи кой район ти е удобен да те насочим  Laughing .

# 419
Благодаря за отговорите.
Най-удобно ми е в района около х-л Плиска-кварталите Изток, Редута, Гео Милев, Слатина...
Дали имаt щанд в THE MALL? Thinking

Кажете кое магазинче е най-заредено, независимо от района.
Благодаря много. Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 00:02 от Фран Джонсън

Общи условия

Активация на акаунт